- Konu Sahibi iamnotuser
Çok teşekkür ediyorum hepinize ...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok aklımı kurcalıyo büyük bir çıkmaza girdim son zamanlarda.. Evlenmek için deli divane aşık olmak şart mıdır ? Yoksa Saygı duydugun alıştığın seni güldürebilen bir insanla evlenmek diğerine göre daha mı mantıklıdır ? düğünüme 20 gün kaldı ve ben bazı şeyleri sorgulamaya başladım çok korkuyorum![]()
bana bunlar normal düşünceler gibi geldi. evlenmene az kalmış bu yüzden bazı korkuların var ama seviyosan seviliyosan mutluysan devam et zaten aşk geçici evlenince aşk gider sevgi kalır. bi de evlilikte olması gerekenler. saygı, sevgi , sadakat önemli olan bunlar
Çok teşekkür ederim zaman azaldıkça paniklemeye başladım.. Evlenirken maddi manevi hiç bir şekilde ailelerimizi karıştırmadık herşeyi kendimiz üstlendik.maddi olarakta şuan çok sıkışmış durumdayız iyice.. Bugün maaşımı çektim ve inanın bu ayki yemek param çıkmıyor bile.. yine çok şükür kimseye muhtaç olmadan yaptık herşeyi ama insan ister istemez zayıf düşüyoyorulmuş hissediyorum ve bu gerginlik içerisinde ne sevgimi hissedebiliyorum ne de hissettirebiliyorum.. çok heyecan duymam gerekirken olsada kurtulsak diyorum..bilmiyorum ben mi çok abarttım çoksa bunlar yorgun düşmekten mi ..
Bekarım, sevgilim bile yok ama bence biraz aşık olmak da lazım.
Tamam, sırılsıklam delice bir aşk olmasa da ileride yerini sevgi saygıya bırakacak aşk olmalı.
Kafan karışık, net değilsin!
Yani emin değilsin, emin olmazsan ileride bu hengame bitince "Aaa! Ne yaptım?" diyebilirsin.(Allah korusun)
Olayların akışına kapılmadan sakince bir dur düşün bence, sonuçta nikah masasından dönenler var ve mutsuz bir evlilikten daha iyidir diye düşünüyorum.
Ne kadar zamandır berabersiniz?
Her şey ani mi gerçekleşti?
Bazı şeyleri oturtamamış gibisiniz.
Öte taraftan en yakınlarımda yaşadım. Çok sevip aşık oldukları halde evlenirken bunalıma girdiler, ne yapıyoruz gibi düşündüler...
Son sözüm; Sakin kafayla dur, düşün ve YÜREĞİNİN SESİNİ DİNLE.
Allah yardımcın olsun.![]()
o zaman sizin içinde bulunduğunuz durum ; evlilik öncesi sendromu7 ay birlikte olduktan sonra nişanlandık.Ben çok güzel günler geçirdim onunla çok mutlu oldum.bazen mutluluktan ağladık onunla.. 1,2 defa küstük ama 2 gün sonra barıştık ama o 2 gün cehennem gibi geliyodu.ailemden ayrıyım başka bir şehire memur olarak atandım ramazan bayramında olsun kurban bayramında olsun her eve gidişimde o bayram bitsede kavuşsam diyodum kilo veriodum yoklugunda.kıskanıyorum da .. ama zaman geçtikçe o pır pır kalp atışlarının yerini acaba bugün ne yedi ya da akşama ne yemek ister ? ütülü gömleği var mıdır? gibi sorular almaya başladı. Bu evlilik işleri çok yordu beni .. hiç böyle hayal etmiyodum![]()
Çok aklımı kurcalıyo büyük bir çıkmaza girdim son zamanlarda.. Evlenmek için deli divane aşık olmak şart mıdır ? Yoksa Saygı duydugun alıştığın seni güldürebilen bir insanla evlenmek diğerine göre daha mı mantıklıdır ? düğünüme 20 gün kaldı ve ben bazı şeyleri sorgulamaya başladım çok korkuyorum![]()
7 ay birlikte olduktan sonra nişanlandık.Ben çok güzel günler geçirdim onunla çok mutlu oldum.bazen mutluluktan ağladık onunla.. 1,2 defa küstük ama 2 gün sonra barıştık ama o 2 gün cehennem gibi geliyodu.ailemden ayrıyım başka bir şehire memur olarak atandım ramazan bayramında olsun kurban bayramında olsun her eve gidişimde o bayram bitsede kavuşsam diyodum kilo veriodum yoklugunda.kıskanıyorum da .. ama zaman geçtikçe o pır pır kalp atışlarının yerini acaba bugün ne yedi ya da akşama ne yemek ister ? ütülü gömleği var mıdır? gibi sorular almaya başladı. Bu evlilik işleri çok yordu beni .. hiç böyle hayal etmiyodum![]()