• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek istemiyorum :-(

denizkyz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
68
8
86
35
İstanbul
Selam arkadaslar!!!

Nerden nasil basliyacagimi bilmiyorum...

Annemler ben eski nisanlimdan ayrildiktan sonra hep bana onun tanisi bunun oglunu teklif ettiler tanis evlen diye hicbiriyle tanismadim oyle lafta kaliyordu

Kendimde bir iki erkekle tanismistim ama onlarla da birsey olmadi nasip degil dedim kendime

Bugun annem arkadasinin evine gitmis ordan da arkadasinin bur akrabasinin oglunu soylemisler gecen senede onu bana soylemislerdi tamam tanisiyim demistim numarami vermislerdi ama kimse aramadi neymis cok utanganc cocukmus bla bla bla ustunden bir yil gecti annem geliyor bugun o cocugu gordum pekte yakisikli cocukmus diyor,
Offf benim.canim sykyldy ben hickimseyle tanisip evlenmek istemiyorum suanda hic

oyle konular acinca canim sykylyo evlenmeye hazir hissetmiyorum kendimi istedigim gibi biri cikar karsima ve seversem evlenmek istiyorum ama suanda degil
ailem artik vakti geldi diyolar 26 yasindasin diyolar...

daha cok gencsin bence.
bu acele ne istemedigini soyle sevmedigin biriyle bir omur gecermi yahu

Evet soyluyorum diyorlar vaktin geldi canimi daha cok sykyolar ya. Acikcasi kendim istedigimde ve bir omur yasayabilcegim insani bulunca evlenmryi dusunuyorum inshAllah. Ama devamli beni evlen demeler sinirimi bozuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Off boyle ebeveynler hala var mi yahu? Toplum baskisi, mahalle baskisi, aile baskisi yeter artik! Kimse seni istemediğin şeyleri yapmaya zorlayamaz arkadasim çok yanlis yapıyor ailen.

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

26 yaş hiç de öyle alelacele evlendirilecek bir yaş değil. Bence istemediğini kesin bir dille söyle ve istemediğin bir evlilik asla yapma canım.. :19:

26 yaş hiç de öyle alelacele evlendirilecek bir yaş değil. Bence istemediğini kesin bir dille söyle ve istemediğin bir evlilik asla yapma canım.. :19:

Dogru diyorsunuz ama herkes bana hmmm evlenme yasina gelmissin diyolar ya bu islerin nasip kismet oldugunu bilmiyolar sanki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X