• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek isteyenler icin

@blueandblue
@slnn12345

Rainyfansofficinal burada.Destek lazım mı Sevgili rainy?

@rainyy aslında böyle almak deilde toplansak sonra gğn gğn hepimize 313 mü yapsak sence herkese eşit sayıda okunsun. Herkes şifalansın. Böyle çünkü herkese okunmadan biter belki.

Yok kızzzz 😅 bi tek ölüye deil dua asıl diriye lazım. Dileklerin kabulu için 313 fatiha yapılır. 313 uhud şehitleri sayısınca.
Teşekkürler bilmiyordum.Başka dua vardır evlenmek için.Şimdi google baktımda.313 aslında çok değil.Rainy sosyal mediayı 1 gün kapatsa okur bitirir.
Rainy 33 az değil mi?

Teşekkürler bilmiyordum.Başka dua vardır evlenmek için.Şimdi google baktımda.313 aslında çok değil.Rainy sosyal mediayı 1 gün kapatsa okur bitirir.
Rainy 33 az değil mi?
🥰🥰😘
KAtılır mısın canım sende yapalım. Kişi sayısına göre 313 ü bölelim. Hetgğn bir kişiye 313 bağışlayalım

Katılırım ama bana okumayın.Ben zaten evliyim.Rainy için 33 tane okurum.:KK200:
Hahahaha çok iyi sen bu işi halledenlerdensin desene 😅😅😅 valla çok iyi.siz bu level i atlamışsınız. Bizde inşallah hayırlısı ile atlatabilelimm

@rainyy aslında böyle almak deilde toplansak sonra gğn gğn hepimize 313 mü yapsak sence herkese eşit sayıda okunsun. Herkes şifalansın. Böyle çünkü herkese okunmadan biter belki.
Boyle okuyalim bence niyet edelim ben hergun okuyamiyorum cunku

Back
X