- 15 Temmuz 2017
- 1
- 3
- 1
- Konu Sahibi Duriyekta0
-
Şaka mı bu?(ise yariyo ama en azindan gelenler cogaliyo)
Kizlar son 5 6 aydir evlenmek istiyorum ama yok evlenemedim bi türlü. Görücü usulu istiyorum inşallah dinimize uygun olsun diye. Sadece bir kisiyle görüştüm cok begenmistim o kisiyi o da beni begendi ama abim onaylamadi sonra diğer gelenleri de ben istemedim. Taha suresi bile okudum (ise yariyo ama en azindan gelenler cogaliyo)
Herseyden evvel nasip tabi ki Rabbim zamani geldiginde nasip edecek ama psikolojim evde kalmis modunda.. bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum.
Sizin de oldu mu böyle durumlariniz yada olanlar var mi
Rabbim herkesin gonlune göre versin inşallah. Isteyen herkese en kisa zamanda hayırlı bi kismet inşallah
Evlenmek bıraz nasıp işiKizlar son 5 6 aydir evlenmek istiyorum ama yok evlenemedim bi türlü. Görücü usulu istiyorum inşallah dinimize uygun olsun diye. Sadece bir kisiyle görüştüm cok begenmistim o kisiyi o da beni begendi ama abim onaylamadi sonra diğer gelenleri de ben istemedim. Taha suresi bile okudum (ise yariyo ama en azindan gelenler cogaliyo)
Herseyden evvel nasip tabi ki Rabbim zamani geldiginde nasip edecek ama psikolojim evde kalmis modunda.. bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum.
Rabbim herkesin gonlune göre versin inşallah. Isteyen herkese en kisa zamanda hayırlı bi kismet inşallah
Kizlar son 5 6 aydir evlenmek istiyorum ama yok evlenemedim bi türlü. Görücü usulu istiyorum inşallah dinimize uygun olsun diye. Sadece bir kisiyle görüştüm cok begenmistim o kisiyi o da beni begendi ama abim onaylamadi sonra diğer gelenleri de ben istemedim. Taha suresi bile okudum (ise yariyo ama en azindan gelenler cogaliyo)
Hele taha suresini okumadıysan hiç kurtuluş yok, fenaaaaaagörücü usulu evlenmeyenler bu yana, cotur cotur yaniciz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?