EVLENMEK İSTEYİP EVLENEMEYENLER

Duriyekta0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
1
3
1
Kizlar son 5 6 aydir evlenmek istiyorum ama yok evlenemedim bi türlü. Görücü usulu istiyorum inşallah dinimize uygun olsun diye. Sadece bir kisiyle görüştüm cok begenmistim o kisiyi o da beni begendi ama abim onaylamadi sonra diğer gelenleri de ben istemedim. Taha suresi bile okudum (ise yariyo ama en azindan gelenler cogaliyo)
Herseyden evvel nasip tabi ki Rabbim zamani geldiginde nasip edecek ama psikolojim evde kalmis modunda.. bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum.
Sizin de oldu mu böyle durumlariniz yada olanlar var mi
Rabbim herkesin gonlune göre versin inşallah. Isteyen herkese en kisa zamanda hayırlı bi kismet inşallah

Sen beğendin karşındaki beğendi eee abin istemedi diye mi kaldı neden abimdemi evlenecek yaş kaç çok merak ettim

Evlenememeyi dert eden bir insan ve taha suresini okuyan ve am ise yariyo goruculer cogaliyo diyen ... yapmayin allah askina yaaa , evlenemeyen bir evlenen bin pişman derler yapmayin gozunuzu sevim bunu dert etmeyin kendinize...

Yaş kaç?
Neden abinizin onayına ihtiyaç duyuyorsunuz?
Anne babanız ne dedi bu işe ?

görücü usulünün dinimize uygun olduğunu nereden çıkartıyorsunuz?
siz tercih edin ona bişey demem ama dini karıştırmayın çünkü dinimizde böyle bir şey yok.

6 ayda evde kaldım diye mi dusunuyorsunuz? Çok ilginç. Gelenleri neye gore degerlendiriyorsunuz merak ettim?

Ben evlenmek istiyorum deyince kim hemen evlenebilmişki siz evlenesiniz.üstelik ortada sevgili falanda yok.dert ettiğiniz şeye bakın kısmet bu işler ha diyince olmuyor

Evlenmek bıraz nasıp işi
Ha deyınce olmuyor ki

Okuduğunuz surenin mealine baktınız mı hiç?

"Görücü usulü olsun istiyorum dinimize uygun olsun diye (demekki milletin çoğu dine aykırı evleniyormuş), ben beğendim o beni beğendi abim olmaz dedi, taha suresi bile okudum gelenlerin sayısı çoğalıyor... Nası bi kafa bu? Canım bence sen hiç evlenme, bu değişik dna larını gelecek nesle aktarmanın kimseye bi faydası olmaz...

Evlilik zor birsey bence bilmiyorum ama bence sure falan karıştırmayin bunlar nasip kismet isi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…