- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- Konu Sahibi Sadecesen2
Merhaba ben evlenmek istiyorum fakat karşıma çıkanları da kabul etmeye çekiniyorum sebeplerim okadar çok ki bir kısmından bahsedeyim ve cevaplarken kendinizi benim yerime koyun siz olsanız ne yapardınız.karsıma çıkan veya çıkacak olanlara kimi zaman engel oluyorum bunun sebebi Nişan söz yada düğün gibi aşamalara gelindiğinde akrabamız hic yok ne anne nede baba Tarafından bir takım sebepler Yüzünden görüşülmüyor .bu benim seçimim degil çok isterdim bir hala demeyi bir teyze diyebileceğim birileri olsun en özel günlerim de yakınım da olsunlar olmayınca olmuyor işte .Şimdi evleneceğim adama bunu anlatsam her iki tarafladamı görüşmüyorsunuz demekkı siz kötusunuz sonucunu çıkartacak bunu nasıl derim .düğün ,Nişan olacak onlar akrabalarıyla bizde sadece anne ,baba,ve Kardeşlerım inanin utanıyorum ve büyüzden hic bir şeye cesaret edemiyorum .komsunuzla yaparsınız demeyin gelecek insan sayısı on parmağı Geçmez çünkü aıle de bir annem sosyal ve kardeşlerden bir kaçımız bizim tanıdıklarlada bukadar olur biz babadan cok baskı gördük ,şiddet hersey vardı böyle huzursuz bir ailede Büyümenin ezikliğini yasıyorum ve geleceğimi düşünüyorum da ben ve ailem de kimse evlenemeyecek .Herşeyı kabul etse bile erkek tarafı daha ilk tanışmada babam tartışır insanlarla cunku sinirli biri her laflarında bir şey çıkarıp onlar gittikten sonra bile bizi çekip on tane laf Söyler bağırır çağırır en iyisi tüm bu nedenlerle hic evliliğe yeltenmemek mi .