Evlenmek istiyorum Allahin izniyle ama uygun kisi cikmadi henuz..

Gokyuzu06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
21
8
1
43
Nasıl Özetliyim nerden başlıyim..kamuda memurum ank.dayım.elimden geleni yapıyorum ama uygun biri çıkmadı ve 38 yaşındayım bekarim.ciddi bir ilişkim olmadı flört ler dışında..tanistirdiklarinda zaten insan anlıyor olmayacağını..ama evlat sahi bi olmak yuva kurmak artık gerçekten daha digru geliyor.Allahıma sığınıyorum..fikir verirseniz çok teşekkür ederim arkadaşlar..

Interneten bak çalıştığın yerde yokmu hiç uygun biri ne bilim ark fln bulmuyor mu

38 yasina kadar evlenmemis bir insan muhtemelen pek kimseyi begenmiyordur. Kriterleriniz cok yuksek olabilir. Kendinizi de bi gozden gecirin derim. Illa ki karsiniza birileri cikmistir, cikiyordur.

Aile ve arkadaşlarınıza konuyu açın illa ki sizin gibi düşünen bir erkek vardır. Tanışırsınız bu konularda çekingen olmayın

Kim ne derse desin herşey vakit saatini bekliyor ama dua kaderi bile değiştirir derler. Ben gece hacet namazları salat ı tefriciye gibi salavatlar okuyarak bir çok istediğim şeye kavuştum. Tavsiyem Allah'a sığının ondan hayırlısını iyisini ne istiyorsanız detaylı şekilde isteyin. O kapısına geleni boş çevirmez

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Sizin olan bir yerde sizi bekliyordur emin olun. Kısmetinizi bekleyin.

Bir anda bir yerden çıkıyor, ve sen daha ne olduğunu anlayamadan kendini nikah masasında buluyorsun.
Nasıl evet dedim, ne ara söz, ne ara nişan derken bir bakıyorsun en sevmediğin düğün adetlerinin, ev işlerinin kraliçesi olmuşsun hem de bayıla bayıla.

38 yasina kadar evlenmemis bir insan muhtemelen pek kimseyi begenmiyordur. Kriterleriniz cok yuksek olabilir. Kendinizi de bi gozden gecirin derim. Illa ki karsiniza birileri cikmistir, cikiyordur.
Aynen öyle.öneriler çok oldu tabi hiçbiri doğru kişi değildi. Hissetsem devam olurdu galiba..hayırlısı insAllah

Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…