TeşekkürlerSosyallesin bir iki de estetik operasyon yaptirin burun olur botoks olur talipleriniz bir anda artar
Sağolasın ..Meraba. Ben salati mecule diye bi dua okumustum yaklasik bir iki ay sonra esimle tanistik evlendik. Dualarin gucune inaniyosaniz deneyebilirsiniz
Nasıl okudun canım 51 tane yazıyor öyle mi. Birde arkasından namaz mı kılmak gerekiyorMeraba. Ben salati mecule diye bi dua okumustum yaklasik bir iki ay sonra esimle tanistik evlendik. Dualarin gucune inaniyosaniz deneyebilirsiniz
Bu duaya ek olarak günde 489 ya Fettah esmasını okuyunMeraba. Ben salati mecule diye bi dua okumustum yaklasik bir iki ay sonra esimle tanistik evlendik. Dualarin gucune inaniyosaniz deneyebilirsiniz
Estetik Botoks vb ile isim olmaz.kismet. .Sosyallesin bir iki de estetik operasyon yaptirin burun olur botoks olur talipleriniz bir anda artar
Aynen öyle.öneriler çok oldu tabi hiçbiri doğru kişi değildi. Hissetsem devam olurdu galiba..hayırlısı insAllah38 yasina kadar evlenmemis bir insan muhtemelen pek kimseyi begenmiyordur. Kriterleriniz cok yuksek olabilir. Kendinizi de bi gozden gecirin derim. Illa ki karsiniza birileri cikmistir, cikiyordur.
SağolBir anda bir yerden çıkıyor, ve sen daha ne olduğunu anlayamadan kendini nikah masasında buluyorsun.
Nasıl evet dedim, ne ara söz, ne ara nişan derken bir bakıyorsun en sevmediğin düğün adetlerinin, ev işlerinin kraliçesi olmuşsun hem de bayıla bayıla.
Sağol. .38 yasina kadar evlenmemis bir insan muhtemelen pek kimseyi begenmiyordur. Kriterleriniz cok yuksek olabilir. Kendinizi de bi gozden gecirin derim. Illa ki karsiniza birileri cikmistir, cikiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?