- 28 Şubat 2015
- 50
- 18
- 39
- Konu Sahibi matmatmazel
Merhaba hanımlar çevremdekiler beni anlamadığı için bir de sizin yorumunuzu istiyorum.ben 30 yaşında çalışan biriyim.derdim görücülere evet diyememem. Çok fazla isteyenim olmasına rağmen bir türlü ısınıp da evet diyemiyorum. Bu konu fazlasıyla canımı sıkıyor çünkü çevremdekiler tarafından çok fazla baskı görüyorum evlen evlen diye.aslında ailemi de anliyorum çünkü biz 3 kardeşiz abimin görüştüğü biri var evlenmelerine 1 yıl var. Kız kardeşi m ise evli.
Şimdi benim isteyenim var ona tamam dersem calismasam bile beni rahat yaşatabilecek imkanı var ve fazlasıyla iyi bir insan ama benden 1 yaş küçük.herkese olduğu gibi buna da ısınamıyorum. Böyle iyi insanlar karşıma çok çıkmıyor red mi edeyim yoksa bir şans vermeli miyim ısınabilir miyim? bana yol gösterin ne yapabilirim.
Şimdi benim isteyenim var ona tamam dersem calismasam bile beni rahat yaşatabilecek imkanı var ve fazlasıyla iyi bir insan ama benden 1 yaş küçük.herkese olduğu gibi buna da ısınamıyorum. Böyle iyi insanlar karşıma çok çıkmıyor red mi edeyim yoksa bir şans vermeli miyim ısınabilir miyim? bana yol gösterin ne yapabilirim.