• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmek istiyorum dua bilen var mı

poli_bomm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
13
3
3
34
kızlar herkese mrb . artık 25 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. sevgilimde var ama o bu konuları artık açmıyor. ilk başta sürekli evlilik muhabbeti yapan çocuk şimdi konusunu bile geçirmiyor. tabi ki benim hatalarım yüzünden onu suçlayamam. büyük yalanlarımı yakaladı. ama ben onu çok seviyorum oda beni seviyordu ama sanki soğudu biraz. onu kaybetmektende korkuyorum. ben artık evlenmek istiyorum . ne yapmalıyım bildiğiniz bir dua var mı?

yalanı neden söyleme gereği duydunuz üstelik büyük yalanlar.. bu yüzden partneriniz kendince bi çekiliş sergilemiş sanırım evlilik zor meşakkatli bi süreç.. bunun için onunla enine boyuna konuşmalısın.

konuşsam bir faydası olmicağını biliyorum. henüz okuyor çünkü ama en azından evlilik hayalleri kurmasını bekliyorum.en başta olduğu gibi. şimdi o konuşmalardan eser yok

tatlım sanırım bu duruma bi dua yok maalesef sabır var hem büyük yalanlarımı yakaladı diyorsun hem evlilikten söz etmiyo diyorsun çelişki... önce sabredip güvenini kazanmalısın yalana rağmen bitirmediyse hala seviyor seni empati kur biraz sen yalanını yakaladığın biriyle evlilik hayali kurar mıydın yada kursan bunu onla paylaşır mıydın

Google amcaya sorsan ... :KK53:
Hayırlı bir evlilik için okunacak dualar vardı bildiğim kadarıyla.

konuşsam bir faydası olmicağını biliyorum. henüz okuyor çünkü ama en azından evlilik hayalleri kurmasını bekliyorum.en başta olduğu gibi. şimdi o konuşmalardan eser yok
yalanlarınızdan olabilir arkadaşım yanlış anlamayın.. her ne kadar bizler yalandan hoşlanmasakda onlar hoşlanmıyor kii güven meselesi insanı sarsan bir durum.. evlilik için dua diyorsun önce kendinize çeki düzen vermelisiniz her defasında hayırlı eş diye dua etmelisin o diyerek değil:KK60:

yalan söylemek zorunda kaldım. ben istemedim böyle olmasını :KK43: söylediğim yalanlar zaten ilişkimizle ilgili değil benim önceki ilişkimle ilgiliydi. o geçmişi çok kurcaladığı için herşeyi anlatamadım doğal olarak. sonra söylediğim yalanlar çıktı. şuan güvenini kazanmak için herşeyi yapıyorum. ama sanki o soğudu. ilişkmiz sallantıdayken bile bana bu kadar soğuk değildi. sıkıldı mı bilemiyorum. sadece üzülüyorum. benim tek derdim yuva kurmak. Allah herşeyin hayırlısını versin

Evlilik hayalleri kurdurup napicaksin sizin gibi evleneyim tek derdim yuva kurmak diyenler nedense hep evlenemiyor yada sirf evli olmak icin evleniyor kistirdigiyla derdiniz ne anlamadim iliskinizdeki sorunlar var belli ve hala asilmamis sen evlilik diyosun ya pes

sevdiğim insana evlenmek istememin nesi yanlış ? sizin gibi olumsuz yorumlar yapanıda ben anlamıyorum. Allah yardım etsin

ilk başta sürekli evlilik muhabbeti yapan çocuk şimdi konusunu bile geçirmiyor. tabi ki benim hatalarım yüzünden onu suçlayamam. büyük yalanlarımı yakaladı.

İlle de evlenmek istiyorsanız başka biriyle bundan böyle sonucu ne olursa olsun yalan söylemeyeceğiniz bir ilişkiye başlayın.

İlle de bu kişiyle evlenmek istiyorsanız da sizi affedip affetmeyeceğini netleştirin, onunla açıkça konuşun.

Eğer yalanlarınızı bu denli sorun ediyorsa hayatından çıkın birbirinizin...

Evlilik planlarını gündeme almamasına hak veriyorsunuz, onun da işine gelmiş bu durum, ne güzel sorumlulukları atmış omzundan ne de olsa hatalısınız...

Hayallerinizi ve eskiden konuşulan planları öteleyecek kadar soğuduysa sizden...

Sürdürmenin alemi ne vakit mi geçiriyor?

Bunlar mantıkla ve net tavırlarla çözülebilecek meseleler.

Evlilik duasından evvel bu pürüzleri törpüleyin... :KK14:

Allah'ım sevdigin kullarını bana yaklastır sevmediklerini benden uzaklastır. Hayrıda serride en iyi bilen goren Sen'sin. Hakkımda ne hayırlıysa onu nasib eyle. Hayır gıbı gorunen serleri benden def eyle. Amin.
Aklıma b

kızlar herkese mrb . artık 25 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. sevgilimde var ama o bu konuları artık açmıyor. ilk başta sürekli evlilik muhabbeti yapan çocuk şimdi konusunu bile geçirmiyor. tabi ki benim hatalarım yüzünden onu suçlayamam. büyük yalanlarımı yakaladı. ama ben onu çok seviyorum oda beni seviyordu ama sanki soğudu biraz. onu kaybetmektende korkuyorum. ben artık evlenmek istiyorum . ne yapmalıyım bildiğiniz bir dua var mı?

Sevgilin kac yasinda? Insallah bir an önce evlenirsin canim

Önce ilişkinizde ki problemler çözün. Evlenip de problemli bi evlilik geçirip 5 6 ay sonra boşanıyorum diye konu açmayın.

Back
X