- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevdigiyle herkes evlenmek ister sen evlilik meraklasi gibi gorunuyorsun daha cok dualarla filan olmaz bu isler iliski ayri boyutta sen sen ayri boyutta evlilik derdine dusmussun gozun gormuyor akli basinda olan ilkonce iliskisini oturtur rayina hersey okeyse karsilikli askta varsa gerisi geliyor evlenecek adam evlenir zaten duanida ozaman edersin hadi hayirlisiyla olsun diye anlayabildin mi ?sevdiğim insana evlenmek istememin nesi yanlış ? sizin gibi olumsuz yorumlar yapanıda ben anlamıyorum. Allah yardım etsin
Ya senin kaynana konularını açtığını falan hayal ediyorum da..hanı nerde gecmemiş daha![]()
kaynanamla yolustum dıye konu acarımYa senin kaynana konularını açtığını falan hayal ediyorum da..![]()
Allahim , sen konuyu biliyorsun amin .kızlar herkese mrb . artık 25 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. sevgilimde var ama o bu konuları artık açmıyor. ilk başta sürekli evlilik muhabbeti yapan çocuk şimdi konusunu bile geçirmiyor. tabi ki benim hatalarım yüzünden onu suçlayamam. büyük yalanlarımı yakaladı. ama ben onu çok seviyorum oda beni seviyordu ama sanki soğudu biraz. onu kaybetmektende korkuyorum. ben artık evlenmek istiyorum . ne yapmalıyım bildiğiniz bir dua var mı?
kaynanamla yolustum dıye konu acarım![]()
ne gibi yalanlar mesela? yalanına göre değişir güven meselesi..kızlar herkese mrb . artık 25 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. sevgilimde var ama o bu konuları artık açmıyor. ilk başta sürekli evlilik muhabbeti yapan çocuk şimdi konusunu bile geçirmiyor. tabi ki benim hatalarım yüzünden onu suçlayamam. büyük yalanlarımı yakaladı. ama ben onu çok seviyorum oda beni seviyordu ama sanki soğudu biraz. onu kaybetmektende korkuyorum. ben artık evlenmek istiyorum . ne yapmalıyım bildiğiniz bir dua var mı?
kızlar herkese mrb . artık 25 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. sevgilimde var ama o bu konuları artık açmıyor. ilk başta sürekli evlilik muhabbeti yapan çocuk şimdi konusunu bile geçirmiyor. tabi ki benim hatalarım yüzünden onu suçlayamam. büyük yalanlarımı yakaladı. ama ben onu çok seviyorum oda beni seviyordu ama sanki soğudu biraz. onu kaybetmektende korkuyorum. ben artık evlenmek istiyorum . ne yapmalıyım bildiğiniz bir dua var mı?
kızlar herkese mrb . artık 25 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. sevgilimde var ama o bu konuları artık açmıyor. ilk başta sürekli evlilik muhabbeti yapan çocuk şimdi konusunu bile geçirmiyor. tabi ki benim hatalarım yüzünden onu suçlayamam. büyük yalanlarımı yakaladı. ama ben onu çok seviyorum oda beni seviyordu ama sanki soğudu biraz. onu kaybetmektende korkuyorum. ben artık evlenmek istiyorum . ne yapmalıyım bildiğiniz bir dua var mı?
Sevgilin kac yasinda? Insallah bir an önce evlenirsin canim