• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmek istiyorum dua bilen var mı

sevdiğim insana evlenmek istememin nesi yanlış ? sizin gibi olumsuz yorumlar yapanıda ben anlamıyorum. Allah yardım etsin
Sevdigiyle herkes evlenmek ister sen evlilik meraklasi gibi gorunuyorsun daha cok dualarla filan olmaz bu isler iliski ayri boyutta sen sen ayri boyutta evlilik derdine dusmussun gozun gormuyor akli basinda olan ilkonce iliskisini oturtur rayina hersey okeyse karsilikli askta varsa gerisi geliyor evlenecek adam evlenir zaten duanida ozaman edersin hadi hayirlisiyla olsun diye anlayabildin mi ?

kızlar herkese mrb . artık 25 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. sevgilimde var ama o bu konuları artık açmıyor. ilk başta sürekli evlilik muhabbeti yapan çocuk şimdi konusunu bile geçirmiyor. tabi ki benim hatalarım yüzünden onu suçlayamam. büyük yalanlarımı yakaladı. ama ben onu çok seviyorum oda beni seviyordu ama sanki soğudu biraz. onu kaybetmektende korkuyorum. ben artık evlenmek istiyorum . ne yapmalıyım bildiğiniz bir dua var mı?
Allahim , sen konuyu biliyorsun amin . :oops:

Sevgılınle mı evlenmek istıyorsun?

Yoksa farketmez mi?

Ona göre duaya özne ekliyecem,hedef sasırtmayalım.

Yalanlarini yakalamis konuyu acmiyor , herkes 3s yalanlarini duayla hallede bilseydi oooo. .

kızlar herkese mrb . artık 25 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. sevgilimde var ama o bu konuları artık açmıyor. ilk başta sürekli evlilik muhabbeti yapan çocuk şimdi konusunu bile geçirmiyor. tabi ki benim hatalarım yüzünden onu suçlayamam. büyük yalanlarımı yakaladı. ama ben onu çok seviyorum oda beni seviyordu ama sanki soğudu biraz. onu kaybetmektende korkuyorum. ben artık evlenmek istiyorum . ne yapmalıyım bildiğiniz bir dua var mı?
ne gibi yalanlar mesela? yalanına göre değişir güven meselesi..

evladım duayla olsa..kimse evde kalmazdı..neden yalan söyledinki..zorunlu muydu..adam bu yüzden evlenmekten tiksinmiş gibi..güven kalmamış..oyalanmak istemiyorsan..başka kısmet ara..ama yalansız olsun ..:KK66:

Senin durumun derme çatma bir binanın içine yerleşmeye çalışmak gibi.
İlişkide daha GÜVEN sorunu aşılmamış ama sen evlilik düşlüyorsun.
Evin penceresi kırık, döşemesi çürük, çatısı açık ama sen içine mobilya yerleştiriyorsun.
Yerleştirmek ne kelime içinde yaşamaya niyetleniyorsun.

Evlenmek istemeyen adamla isin ne ?Dua ile mi ikna edeceksin adami ? Bunlara kafa yoracagina evlenecek adam bulsan evlenmen daha garanti olur.

Cok ilginc sanki hayatta hersey bir erkek ve evlenmek.. Kendini gelistir,birak saplanti yapmayi,baban yasin gelmis diyor vs vs acinacak halde kizlarimiz. Neyin kafası bu? Bu kafa yapısıyla evlensen ne olur?? Ilginc cok yazik. Kotu bir iliskin var adam soguduysa gururlu ol uzak dur

7 tane tas al 7 ayrı cami imamına okut üflet 7 ayrı sebilden suyla doldur 7 ayrı susuz insana içir 7 günde evlencwn:-D:-D töbe töbeee... Nerede yaşıonuz kuzum allah aşkına insan hakkımda hayırlısı olsun die dua eder yalan söylediğim, kendimden soğuttuğum, evlilik hayalleri kurmayan sevgilim benimle evlensin die değil. Önce ilişkinde dürüst olmayı öğren, sonra güzel güzel devam et,sonra bırak okul bitsin iş olsun geriside olur.

Güven gittiği için zaten ewlilik lafı artık etmiyor olabilir mi acaba?

Sevgilinizle konuşun, evlenecek kadar güvenmiyor mu size onu öğrenin. eğer siz yalanlar için pişmansanız ve sevgiliniz yine de güvenmiyorsa ne kadar bekleyeceğiniz belli değil. Allah'ım hayırlısı ile evlenmek istiyorum,seni vekil kılıyorum''diye dua edebilirsin.

Duayla olmaz o işler.
Evde oturup dua etmekle olsaydı, her edene gökten Brad Pitt yağardı !

Sevgilin kac yasinda? Insallah bir an önce evlenirsin canim

aynı yaştayız canım inşallah hayırlısıyla olur :) bir kere böyle uzaktan evlenmek için evlenilmez diyen kızların için için nasıl evlenmek istediklerini tahmin edebiliyorum . her genç kız evlenmek ister hele ki sevdiği biri varsa bundan doğal ne olabilir ki. evlenmek istemeyen arkadaşlarım zaten sorum size değil. zamana bıraktım zaten . kaldı ki başka çaresi yok. hı birde yer gök duayla .. Rabbim nasip ederse zaten olur nasip değilse bir bahaneyle biter. ama işte insanız isteklerimiz heveslerimiz var dua edip Rabbimden istemek benim derdim. anlamıyorsanız saçma sapan yorumlar yapmak elinize birşey geçirmez kızlar.

Back
X