insanın hayatta yalnızca bir kere aşık olacağına inananlardanım. ve bu büyük aşkı bir daha asla bulamayacağını ve o aşka sıkı sıkıya tutunması gerektiğini düşünüyorum ama hayat bu ya insan her zaman tutamıyo bu aşkı elinde ve kaybedebiliyo sevdiğini. ve kaybettikten sonrada karşısına kim çıksa onu o büyük aşkıyla kıyaslıyacağını da çok iyi bilirim. ama şu hayatta hayattan çok daha önemli şeylerden olduğunu düşünüyorum. sevgi gibi, şevkat gibi, saygı gibi, özlem gibi, yanında olmak istemek gibi, beraber gülebilmek gibi, onunla sevgiliden önce arkadaş olabilmek gibi. o aşk bir kere geldi ve gitti sen bundan sonrasına bak bence bunları hissedebiliyosan onunla aşkın aynı zamanda gelip geçici bir şey olduğununda unutma o büyük aşkınla devam etseydin belki bir gün o aşk bitecekti ve geriye hiçbir şey kalmayacaktı. sen elinde olanlarla mutlu olabilmeyi dene bence. ben öyle yapıyorum en azından ve nacizhane bi tavsiye bu benden sana. mutluyum, huzurluyum sevgiliden önce benimle arkadaş olabilen beni düşünen bana saygı gösteren beni seven beni mutlu eden güldüren yeri geldiğinde mutlulıktan ağlatan bi adamla beraberim. o büyük aşk geldi geçti ve gitti bunu kabullenmeyi öğrendim kimsenin onun gibi olamayacağını hayatıma devam etmem gerektiğini