Evlenmek istiyorum fakat ona aşık değilim

steril

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
228
4
96
40
hayatımda 1 aydır birisi var tam evleneceğim insan mantıklı düşündüğümde kafa yapımız falan herşey uyuyo fakat ona karşı bir aşkım yok tmm yanında mutluyum iyi hissediyorum kendimi fakat bundan önceki sevgilimle yaşladığım aşk yok onda.sürekli evlenelım diyip duruo diyorumkı daha 1 ay oldu ya ne evlşenmesı oda uzayınca işin kötüye gitceğini savunanlardan.yaşımda 26 bu arada aslında istiyorum evlenmeyı fakat aşık değilim ona bu saaten sonrada birine tekrar aşık olabilirmiyım armudun sapı üzümün çöpü diye diyede karşıma cıkan fırsatları kaçırıyorum napcam bilmiyorum:S

Aranızda aşk yoksa ve sizde mantık evliliği taraftarı değilseniz bi an önce bitirin ilişkinizi.Hem o kişiye umut vermemiş olursunuz hemde kafanız rahat olur..

onu özlüyorum yanına olmak istiyorum ama bu aşk değil sadece hoşlantı daha önce çok büyük bir aşk yaşadığım için kıyas yapıyorum sanırım ve bu dogru degıl aslında

Nasip bu yasa bakmıyor iste sırf yasım geciyor diye düsünüp asık olmadıgın biriyle evlenmeye kalkarsan ilerde pisman olman cok büyük bir ihtimal. Yani bana göre risk almaya degmez! Ayrıca kafa yapınız ne kadar uysa da birbirinize cok benzeseniz bile henüz 1 aylık bir iliski birbirinize zaman verin bence.

bence zamana bırakmalısınız.. iliskinizin boyutuna göre ince dokur sık elersiniz...

CANIM insan başta hep kıysalama hatasına düşüyor hep eleştiriyor ,hep onla böyleydi bunla böyle diyor ama o kişiye alışıp bağlanınca yapılanın hata olduğu anlaşılıyor.belli mi olur belkide en mutlu olacağın kişidir.kişi kendini bilir,kalbini iyice yokla.gönlüne sinene kadar bekle.

eger suan ondan hoslaniyorsaniz, ilerde onu sevip asik olabilme ihtimaliniz var. ama sanirim o daha 1 ayda "hadi evlenelim" falan diyerek sizi boguyor ve gozunuzdeki ulasilmazligini yitirmis durumda. E insan dogal olarak zor olani sevdiginden o bu kadar sizinleyken belki asik olamazsiniz. Bence sizin zamana ihtiyaciniz var. Hemen oyle ciddi kararlar almayin derim

eger suan ondan hoslaniyorsaniz, ilerde onu sevip asik olabilme ihtimaliniz var. ama sanirim o daha 1 ayda "hadi evlenelim" falan diyerek sizi boguyor ve gozunuzdeki ulasilmazligini yitirmis durumda. E insan dogal olarak zor olani sevdiginden o bu kadar sizinleyken belki asik olamazsiniz. Bence sizin zamana ihtiyaciniz var. Hemen oyle ciddi kararlar almayin derim

evet bu işte erişilmeyen şey arzu uyandırırmış ya onun bu kadar ilgisi boğuyo beni kendini geri çekse eminim daha iyi olcak

insanın hayatta yalnızca bir kere aşık olacağına inananlardanım. ve bu büyük aşkı bir daha asla bulamayacağını ve o aşka sıkı sıkıya tutunması gerektiğini düşünüyorum ama hayat bu ya insan her zaman tutamıyo bu aşkı elinde ve kaybedebiliyo sevdiğini. ve kaybettikten sonrada karşısına kim çıksa onu o büyük aşkıyla kıyaslıyacağını da çok iyi bilirim. ama şu hayatta hayattan çok daha önemli şeylerden olduğunu düşünüyorum. sevgi gibi, şevkat gibi, saygı gibi, özlem gibi, yanında olmak istemek gibi, beraber gülebilmek gibi, onunla sevgiliden önce arkadaş olabilmek gibi. o aşk bir kere geldi ve gitti sen bundan sonrasına bak bence bunları hissedebiliyosan onunla aşkın aynı zamanda gelip geçici bir şey olduğununda unutma o büyük aşkınla devam etseydin belki bir gün o aşk bitecekti ve geriye hiçbir şey kalmayacaktı. sen elinde olanlarla mutlu olabilmeyi dene bence. ben öyle yapıyorum en azından ve nacizhane bi tavsiye bu benden sana. mutluyum, huzurluyum sevgiliden önce benimle arkadaş olabilen beni düşünen bana saygı gösteren beni seven beni mutlu eden güldüren yeri geldiğinde mutlulıktan ağlatan bi adamla beraberim. o büyük aşk geldi geçti ve gitti bunu kabullenmeyi öğrendim kimsenin onun gibi olamayacağını hayatıma devam etmem gerektiğini

Back
X