Evlenmek istiyorum:)

Benim tek kriterim her gün dişlerini fırçalamasıydı, bulamadım.

Haha ya saka bir yana bu duruma ben de acayip takigim. Dislerini gunde 2 hatta 3 sefer fircalayan, 3 ayda bir disciye kontrole giden birisi olarak karsimdaki insanin ilk dislerine bakiyorum. Hele hergun dis fircalamiyorsa offf malesef ki bizim turklerde dis fircalama aliskanligi yok. Gercekten yok. Hele sigara da iciyorsa 🤮🤢

Madem konu hortlamış azcık da ben yaziyim.İstiyorum demekle olmuyor hanımefendi.Biraz emek ve çaba da lazım.Benim eşimden önceki sevgililerim de hep düzgün fizikliydi hatta biri ragbiciydi , he bildiğin ragbi.Eşimle tanıştık yüzü Kıvanç Tatlıtuğ fiziği sana kim desem 1.80 boya Bülent Serttaş göbeği ekle.Öyleydi. :olamaz::olamaz: Sonra spor yaptı azmetti fit bir adam oldu.Tipinden dolayı eşimi elesem şimdiye ben de bekardım belki de.O şöyle bu böyle dersen evlenmek istesen de evlenemezsin ki.Eşimi spora ben yönlendirdim hep.Onu motive ettim.Emek verdik ikimiz de.Şimdi gören kapmış adamı der ama tanıştığımızda obez olduğunu kim biliyor ki? Emek olmadan bişey olmaz.Her zaman böyle.Her şeyde emek ve sevgi lazım.

Back
X