- 13 Ocak 2020
- 46.260
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.268
- 598
- 33
- Konu Sahibi Masalmasall
- #41
İnsan böyle isteklere sahip olabilir ama dert edip konu açmak da ne bileyim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birisinin bunu yazacağını biliyordum, yine de teşekkür ederim yorumunuz için.İnsan böyle isteklere sahip olabilir ama dert edip konu açmak da ne bileyim...
Yazmalıydım çünkü gerçekten aday yoksa böyle bi düşüncenin olmaması gerektiği vurgulanmalıydı.Birisinin bunu yazacağını biliyordum, yine de teşekkür ederim yorumunuz için.
Punto ve renk güzel de italik olmasın.Birine aşık olursun artık bir ömür boyu onunla beraber olmak ve evlenmek istersin bunu çok iyi anlarım ama öyle bir durumda değilken bu evlenme merakını hiç anlayamıyorum. Bir kadının hayattaki misyonu evlenmek olmamalı. İlk önce kendi ayaklarınız üzerinde durmayı öğrenin. Atanamayacağınızı düşünüyorsanız özelde çalışıp tecrübe kazanın. Herkes memur olacak diye bir şey yok. Mehmet Aslantuğ ne güzel demiş “ Hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda bir gün aklının karışmasına bırakmamalı.”
Ay yanlışlıkla oldu oPunto ve renk güzel de italik olmasın.![]()
Evlensem bile atanmak için uğraşacağım asla pes etmeye niyetim yok. Ve şu anda da mesleğimi yapıyorum. Alıntınıza bayıldım, kesinlikle öyle düşünüyorum.Birine aşık olursun artık bir ömür boyu onunla beraber olmak ve evlenmek istersin bunu çok iyi anlarım ama öyle bir durumda değilken bu evlenme merakını hiç anlayamıyorum. Bir kadının hayattaki misyonu evlenmek olmamalı. İlk önce kendi ayaklarınız üzerinde durmayı öğrenin. Atanamayacağınızı düşünüyorsanız özelde çalışıp tecrübe kazanın. Herkes memur olacak diye bir şey yok. Mehmet Aslantuğ ne güzel demiş “ Hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda bir gün aklının karışmasına bırakmamalı.”
Herseyin "kader" ve "nasip" olduguna inandiginiz gun rahata ereceksiniz.
Basima gelen butun sıkıntıları bu iki kelimeyle aştım ben...
Allah icin bak yukarda bir abi var konu acmis bunu keklemisler kizla ailesi. Abinin parasida var adamin isedgi biraz guleryuz biraz sicak yemek eger yaparim dersen yukarda konu acan abi bosanmis ona yaz. Bak ondan iyi kismet bulamassin. Ama senden biraz suphlenedim atanamadin diye evlenmek istyorsan insallah sende evde oturayim adamin parasini yiyeyim diye dusunmiyosundur. Abi saf valla uzuldim iyi niyetli. Sen olmassan baska es arayan adaylarada yazcam. Abiye cok uzuldumİyi akşamlar.
26 yaşındayım. Atanmaya çalışıyorum bu yıl da olmadı, tekrar hazırlanacağım. Hep atandıktan sonra evlenmek istiyorum diyordum ama bu yıl da olmadı. Ve artık evlenmek istiyorum. İnsanlar da sinirimi bozuyor evlen evlen diye. Sanki aday var da ben evlenmiyorum.
Aslında duygusal yoğunluğum çok fazla etrafımdakilere anlatamıyorum ben de buraya yazmak istedim. Herkes evlendi ya da atandı bende şu an ikisi de yok. Kendimi yarım hissediyorum. Çirkin bir kız değilim. Ya da itici bir insan değilim. Ama neden olmuyor diyorum ve çok üzülüyorum.
Kimden bahsediyorsunuz bilmiyorum. Ben para için birisiyle olacak bir insan da değilim. Ayrıca mesleğim var ve inanın kaç yıl olursa olsun atanmak için uğraşacağım. Bu yıl sadece iki puanla kaçırdım. Umarım seneye nasibimde varsa olur.Allah icin bak yukarda bir abi var konu acmis bunu keklemisler kizla ailesi. Abinin parasida var adamin isedgi biraz guleryuz biraz sicak yemek eger yaparim dersen yukarda konu acan abi bosanmis ona yaz. Bak ondan iyi kismet bulamassin. Ama senden biraz suphlenedim atanamadin diye evlenmek istyorsan insallah sende evde oturayim adamin parasini yiyeyim diye dusunmiyosundur. Abi saf valla uzuldim iyi niyetli. Sen olmassan baska es arayan adaylarada yazcam. Abiye cok uzuldum
Allahh allah atanmak icin ugrasicam yazsaydiniz konunuza heralde bende on agore yazardim evlenmek istyorum diye yazmiyomu konuda. Adam gul gibi dedik biseymi dedik ne guzel iste kismetin nerdem gelecegi bellimi olur yaniKimden bahsediyorsunuz bilmiyorum. Ben para için birisiyle olacak bir insan da değilim. Ayrıca mesleğim var ve inanın kaç yıl olursa olsun atanmak için uğraşacağım. Bu yıl sadece iki puanla kaçırdım. Umarım seneye nasibimde varsa olur.
Çok teşekkür ederim. Kesinlikle öyle.. Önüme gelenle hemen evlenmeyeceğim tabii ki. Benim de kriterlerim var uymayan insanla evlenmem. Ama farklı algılandım“evlenmek istiyorum” diyene hemen “evlenmek için evlenilmez” denmesi bana mantıksız geliyor. insanlar her isteklerinin temelinde “mutlu olmak” amacı güderler. evliliği de mutlu olmak için isterler. e evlilikte de sevip sevilince mutlu olunur. hayatında biri yokken de insan bunu isteyebilir. nesi garipseniyor anlayamıyorum.
Burada anlatmak istediği anlaşılan çok az insan var, üzülme :)Çok teşekkür ederim. Kesinlikle öyle.. Önüme gelenle hemen evlenmeyeceğim tabii ki. Benim de kriterlerim var uymayan insanla evlenmem. Ama farklı algılandım
Evlenmek öyle çok çok önemli bişey değil sana ilk önce onu diyeyim canım elin oğlunun kaprisini çek donunu yıka yemeğini yap vs yani..bekarlık sultanlıkmış bazı iyi yönleri de var tabiki ama hep derim bir daha dünyaya gelirsem evlenmiycem bol bol gezicem eğlenicem falan..İyi akşamlar.
26 yaşındayım. Atanmaya çalışıyorum bu yıl da olmadı, tekrar hazırlanacağım. Hep atandıktan sonra evlenmek istiyorum diyordum ama bu yıl da olmadı. Ve artık evlenmek istiyorum. İnsanlar da sinirimi bozuyor evlen evlen diye. Sanki aday var da ben evlenmiyorum.
Aslında duygusal yoğunluğum çok fazla etrafımdakilere anlatamıyorum ben de buraya yazmak istedim. Herkes evlendi ya da atandı bende şu an ikisi de yok. Kendimi yarım hissediyorum. Çirkin bir kız değilim. Ya da itici bir insan değilim. Ama neden olmuyor diyorum ve çok üzülüyorum.
Pekde memnun kalan yokEvlenme. Ben denedim pek iyi bişey değil acıkcası.
Çok teşekkür ederim mesajınız çok iyi geldiEvlenmek öyle çok çok önemli bişey değil sana ilk önce onu diyeyim canım elin oğlunun kaprisini çek donunu yıka yemeğini yap vs yani..bekarlık sultanlıkmış bazı iyi yönleri de var tabiki ama hep derim bir daha dünyaya gelirsem evlenmiycem bol bol gezicem eğlenicem falan..
Evli insanları görünce sakın üzülme bazı evli insanlar senin gibi bekar olmak istiyorlar bunu düşün
Teşekkür ederimPekde memnun kalan yok![]()