öncelikle merhaba arkadaşlar. bu siteyi uzun süredir takip ediyorm, ama araya üni. girnce üye olmaya şimdi sıra geldi.ilk olarak nasıl anlatıcam bilbiyorm, belki akıl istiyorum belki de içimi dökmek için yazıyorm. ben şu anda okuduğm üniversteden yeni mezun oldum, ve eskişehrde üniverstye dewm etmek istiyorum, kısacası yüksek lisanla birlikte 3 yılım var daha okul sürecimn bitmesi için. ama asıl sorun şu, 1 yıldır bi çocukla çıkıyorum bay x diyelim. çok seviorm ve bundan da eminm. buraya kadar bi şey yok ama bay x benmle evlenmek istiyo anneme ilk kez bi çocukla çıktığımı söyledm ama beğenmedi, yakışklı deil dio, tabi bencede saçmalıo bu konuda, tipine göre mi vuruluyorm sanki.. ne yapıcam bilmyrm babama söylesem mi söylemesmmı..:26: daha erken mi deilmi.. ben 20 yaşndaım, o 24. askerlğini yaptı ev de var ama öğrenci şimdi pöff umutsuz vakaym. ama benden büyük birisnden bi öneri almak istiyorm, ne yapmalıym ? :18:
tmm. çok teşkkr ederim galiba duymak istedğm buydu bencede henz söylemiimwalla canım bende seninle aynı durumdaydım karar verdim okulu bırakıp evlendim iyi halt yedim bence çok iyi düşünmelisin evlilik ilerleyen yaşlarlada olması gereken bişey tamam tabiki seveceksin ama sevmeden önce bi mantğınlı düşün koskoca bi ömür bu insanla geçermi geçerse nasıl geçer bunların hepsini düşün ha bide sadece onunla değil onun ailesiyle de evleniyosun ve onlar hiç bir zaman senin annen ve baban gibi olmuyorlar bence konuyu babana açma seni seviyprsa zaten hertürlü bekler ve destek olur senin hayatını değiştirmeye çalışan biriyle evlenirsen hayat sana zindan olur bunlar ufak ufak notllar nasihat falan değil tecrübe konuştu o kadar canım
ev ve işi dert etmiors, onlar zaten var, ailesylede tanştm çok iyi birileri, işin garibi tıpkı benm aileme benziolarsiz öğrencisiniz o da öğrenci.evlenince kim bakıcak size?
daha yaşınız çok genç okulunuzu bitirin ve meslek sahibi olun,malesef sevgi karın doyurmuyor.
öncelikle merhaba arkadaşlar. bu siteyi uzun süredir takip ediyorm, ama araya üni. girnce üye olmaya şimdi sıra geldi.ilk olarak nasıl anlatıcam bilbiyorm, belki akıl istiyorum belki de içimi dökmek için yazıyorm. ben şu anda okuduğm üniversteden yeni mezun oldum, ve eskişehrde üniverstye dewm etmek istiyorum, kısacası yüksek lisanla birlikte 3 yılım var daha okul sürecimn bitmesi için. ama asıl sorun şu, 1 yıldır bi çocukla çıkıyorum bay x diyelim. çok seviorm ve bundan da eminm. buraya kadar bi şey yok ama bay x benmle evlenmek istiyo anneme ilk kez bi çocukla çıktığımı söyledm ama beğenmedi, yakışklı deil dio, tabi bencede saçmalıo bu konuda, tipine göre mi vuruluyorm sanki.. ne yapıcam bilmyrm babama söylesem mi söylemesmmı..:26: daha erken mi deilmi.. ben 20 yaşndaım, o 24. askerlğini yaptı ev de var ama öğrenci şimdi pöff umutsuz vakaym. ama benden büyük birisnden bi öneri almak istiyorm, ne yapmalıym ? :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?