Evlenmek mi ayrılmak mı ?

ImTheDevil

I’m a devil of my world
Pro Üye
28 Şubat 2017
9.038
26.166
548
31
Türkiye
Arkadaşlar iyi geceler hepinize hayatımda biri var kendisini çok seviyorum aslında ama aşık mısın derseniz çok bilmiyorum hani buna karar veremedim ya da hayatında büyük bir aşk yaşamadığım için bir kıyasla evet ben bu sefer aşığım diyemiyorum.
Kendisi bana evlenme teklif etti ama teklif doğum günümde geldiği için ben ilk başta bunun temsili bir şey olduğunu düşünüp hani ciddiyet gösterme niyetiyle yapılmış gibi bir şey olduğunu düşünüp çok ciddiye almadım ama zaman geçtikçe bana baskı yapmaya başladı sürekli ne zaman ne zaman demeye başladı ama işin kötü yanı şu ki ben hayatımda evlilik istemiyorum bekarlığa alıştım bekarlığı çok seviyorum bir insanla sevgili hayatı yaşamak bana daha iyi geliyor benim sülalem zaten bana yetiyor ikiye katlamak istemiyorum kimseyle uğraşmak istemiyorum
Bunu defalarca kez anlatmama rağmen hala aynı baskıyla yaşıyorum ve bundan bir hafta önce her yerden her şeyi kaldırdım ve kendisinden ayrılmak istediğimi söyledim ben evlenmek istemiyorum sen istiyorsun karşılıklı isteklerimiz denk değil gerek yok dedim buna rağmen hala tamam konuşalım biraz daha bir sonuca bağlarız diyor ve hala sevgili gibi konuşuyoruz sürekli bana falan geliyor buluşuyoruz vs ama şunu düşünmeye başladım artık ben ilişkiye devam ettikçe bu insan benim de bir gün evlilik düşünceme dair umut besliyor ve asla evlenmek istemediğimi anlamıyor beni ciddiye almıyor ben seni ikna ederim diyor ama ben bunu istemiyorum ve sanırım birkaç yıl daha istemeyeceğim ama ona göre biz birkaç ay içinde hatta bu sene bitiminde evleneceğiz kendini böyle inandırmış bir şekilde ikna olacaksın diyor ama ben olmayacağım adım gibi biliyorum bu insanla devam etmem bu insanın hakkına girmek mi olur ayrılmalı mıyım gerçekten ciddi ciddi
oturup konuşup ayrıldığımızı ayrıldığımızı kabul et oluru yok demeyi düşünüyorum siz olsanız ne yaparsınız bana akıl verin ?

ben seni ikna ederim
bir şekilde ikna olacaksın diyor
Bu ne ya, ben hiç sevmem bu tarz ısrarcılik. Bizim ülkede malesef kız evi naz evi olduğu için o sizin naz yaptığınızı düşünüyor heralde.
Bence bu kadar kolay vazgeçiyorsan ayrıl gitsin. Çünkü yarın ikna olup bir yola da girsen ilk virajda yol yakınken bırakır gidersin. Ne gerek var?
Hem çok çok çok sevmiyorsan evlilik için artı bir seyler olması lazim.
Misal,ailenle yasiyorsundur,9da gelsen kavga cikiyordur, odada üç kişi yatiyorsundur. Dersin ki kendime ait evim olsun. Akşam dondurma yer ,rahat rahat sahilde gezerim kocamla.
Ya da adam maddi olarak çok iyidir, evleneyim rahat edeyim dersin.
Biyolojik saatin caliyordur, bebek görünce gözlerin doluyordur, evleneyim dogurayim dersin.
Evlenmeden cinselliğe soğuk bakıyorsundur, sırf bir şeyler yaşayayım diye evlenirsin
Mahalle baskısına maruz kalmışsindir her düğünde 'siradaki seninki olsun' demelerinden psiklojin bozulmustur. Dersin ki evleneyim kurtulayım:)

Sanırım sende bunlardan hiçbiri yok..keyifli bir hayatın var, düzenini seviyorsun. Ve zaten sütten ağzın yanmış.
Gerçekten,neden evlenesin ki sırf adam seninle evlenmek istiyor diye. Evliliğin sana ne artısi, hayatına ne katkısı olacak?

Bu arada anneler kulübü yazıyor isminizin yaninda. çocuğunuz var mi?

İstemediğinizi kesin bir dille belirtin, gerekirse taşının numaranızı değiştirin, istemediğinizi halde diretmesi takıntılı olduğunu gösterir. Bide egolu egolu seni ikna ederim demiss.
Zaten taşındım 3- gün falan oldu istemediğimi kesin dille zaten belirtiyorum hani açık kapı bırakmıyorum ama ilişkiyi birden koparamıyorum çünkü gerçekten sevgi hissediyorum ama evlenme kesinlikle istemiyorum evlenmek mi ayrılmak mı derseniz ayrılmak derim ama bir hata mı yapıyorum bilmiyorum

Bu ne ya, ben hiç sevmem bu tarz ısrarcılik. Bizim ülkede malesef kız evi naz evi olduğu için o sizin naz yaptığınızı düşünüyor heralde.
Bence bu kadar kolay vazgeçiyorsan ayrıl gitsin. Çünkü yarın ikna olup bir yola da girsen ilk virajda yol yakınken bırakır gidersin. Ne gerek var?
Hem çok çok çok sevmiyorsan evlilik için artı bir seyler olması lazim.
Misal,ailenle yasiyorsundur,9da gelsen kavga cikiyordur, odada üç kişi yatiyorsundur. Dersin ki kendime ait evim olsun. Akşam dondurma yer ,rahat rahat sahilde gezerim kocamla.
Ya da adam maddi olarak çok iyidir, evleneyim rahat edeyim dersin.
Biyolojik saatin caliyordur, bebek görünce gözlerin doluyordur, evleneyim dogurayim dersin.
Evlenmeden cinselliğe soğuk bakıyorsundur, sırf bir şeyler yaşayayım diye evlenirsin
Mahalle baskısına maruz kalmışsindir her düğünde 'siradaki seninki olsun' demelerinden psiklojin bozulmustur. Dersin ki evleneyim kurtulayım:)

Sanırım sende bunlardan hiçbiri yok..keyifli bir hayatın var, düzenini seviyorsun. Ve zaten sütten ağzın yanmış.
Gerçekten,neden evlenesin ki sırf adam seninle evlenmek istiyor diye. Evliliğin sana ne artısi, hayatına ne katkısı olacak?

Bu arada anneler kulübü yazıyor isminizin yaninda. çocuğunuz var mi?
Çocuğum yok kız kardeşim var onu kızım olarak gördüğüm için ben anneler kulübüne kayıtlı hani bildirim gelir bilmem gereken bir şey olduğu zaman bildirim gelsin diye kayıt oldum.
Maddi durumu çok iyi mantık evliliği yapabilirim ama mantığa döktüm zaman da şöyle düşünüyorum benim de maddilerim çok iyi gerçekten hayatımda evlilik istemiyorum sütten ağzım yanmış değil kötü bir evlilik hayatım ya da çok çalkantılı günlerim geçmedi kötü bir şekilde de boşanmadım ama gerçekten istemiyorum nedenini bilmiyorum ama Sanki evliliğe ait değilim çocukta istemiyorum dediğiniz gibi cinsellik problemi de yok hiç takmıyorum da böyle şeyleri yani evlendiğim zaman evet bana bu artısı var diyebileceğim hiçbir şey yok seviyorum da ama evlilik yoluna girecek kadar mı bilmiyorum

Onunla konuşman umudun kendisi zaten ayrıldığımız insanlarla bir daha konuşuyor muyuz hayır
Ay kusura bakmayın da ayrıldı diye intihar eden insanlar var sonuçta bu adamla ben bir hayat yaşadım aynı evde yaşadım birden bıçak keser gibi hayatımdan çıkaramıyorum en azından ben atamıyorum .
bir şey yazdığında cevap veriyorum sohbet etmek istediğinde ediyorum davet ettiğinde onla yemeğe çıkıyorum ama kesinlikle burada evet biz sevgiliyiz şu bu demiyorum hayatıma devam ediyorum farklı olsa sosyal medyalarda tekrar aynnı şeyleri koyarım sevgili olduğumu belli ederim ama koymuyorum artıbunun üstüne geziyorum tozuyorum hayatımı yaşıyorum ve burada üye olup da benim Instagramımda arkadaşım olanlar var bizzat konuma gelip yorum ne yapabilirler gayet hayatımı yaşıyorum hiç kimseyi takmayorum sevgilisi olan biri gibi değilim olmadığımızı çok net hissettiriyorum ne yapayım adamı her yerden engelliyim mi hiçbir şey yapmamışken birden numarasını sileyim bir şey mi yapayım kezban gibi B?

Valla canım sen bu adamı bir sal artık anlattığına göre çok medenisin ne üstünden iniyorsun ne de bilmem ne yapıyorsun diye bir söz var her hareketini umut olarak algılıyor çünkü umut veriyorsun fare gibi oynama
Emin olabilirsin saldığıma ve evet gayet medeniyim ne yapayım adamı öldüreyim mi evlenmek istemiyorum diye ne yapayım diyim ki git hayatımdan defol her yerden silip böyle bir saçmalık var mı ya kötü ayrılmamışım ki gerçekten çok farklı bakıyoruz bence bu olaya bunu umut olarak algılıyor olabilir ama ben umut olmadığını her seferinde söylüyorum

Ayrılacaksın tabi ki. Adam evlenmek istiyor bırak evlensin evlenmek isteyenlerle. Sende evlenmek istemeyenlerle evlenmezsin. Herkes mutlu sorun yok
Sorun şu ki ben bıraktım tekrar tekrar geliyor ben seni alıştıracam fikre sen evlilikten korkuyorsun diye inandırmış kendini ısrarla ben evlilik istemiyorum dememe rağmen anlamıyor korkmuyorum sadece evlilik istemiyorum diyorum anlamıyor bunu

Sorun şu ki ben bıraktım tekrar tekrar geliyor ben seni alıştıracam fikre sen evlilikten korkuyorsun diye inandırmış kendini ısrarla ben evlilik istemiyorum dememe rağmen anlamıyor korkmuyorum sadece evlilik istemiyorum diyorum anlamıyor bunu
Evlenmek için yanıp tutuşsaydın kesinlikle o kaçmaya çalışırdı. Erkek işte sen istemedikçe hırs yapmış. Bu bir ilişki değil bir savaş resmen kim kazanacak ikna edecek savaşı

Evlenmek için yanıp tutuşsaydın kesinlikle o kaçmaya çalışırdı. Erkek işte sen istemedikçe hırs yapmış. Bu bir ilişki değil bir savaş resmen kim kazanacak ikna edecek savaşı
Ya benimle savaşmasa zaten aynı evde yaşıyorduk mutluyduk birbirimizle hiçbir problemimiz yoktu zaten her şeyimizi evli gibi paylaşıyorduk ve ben bundan çok memnundum böyle bir şey çıkarmasaydı bu şekilde senelerce bile devam edebilirdim ama artık gerçekten midem bulandı bu olaylardan bu ısrardan sürekli bu sorunun sorulmasından yani şöyle düşünün mesela diyorum ki işte hint yemekleri öğrenmek istiyorum evlenince kursa gideriz işte atıyorum mesela diyoru falanca yere gitmek istiyorum tatile evlenince balayına gideriz diyor gerçekten bir yerden sonra insan bıkıyor düşüneceği varsa da düşünmek istemiyor

Aşık değilim çok seviyorum diyorsunuz ama çok sevmiyorsunuz. Benim ablam ve yakın bir arkadaşım da evlenmedi bekar hayatlarından memnunlar. Herkes hayatını istediği gibi yaşasın kime ne.
Kestirip atmıyorsunuz evinize geliyor, sürekli buluşuyorsunuz. Bu nasıl istememek? Adamın kafasını niye karıştırıyorsunuz? Niye görüşüp buluşuyorsunuz?

Bu adam sizi takıntı yapmış gururu yok egosu var ki bu tehlikeli. Normal bir insan "seninle evlenmek istemiyorum" lafını duyunca vazgeçer. İster hiç evlenmesin isterse de başkasıyla evlensin, demek ki birbirimize uygun değilmişiz der. Bu adam tehlike derecesinde takıntılı. Yalnız adama da biraz hak verdim. Benimle evlenmek istemediğini söylüyor ama gidiyoruz geliyoruz buluşuyoruz, bağlantıyı koparmıyor diye düşünüyor.

Mantık evliliğinde bile iki tarafın istekleri düşünceleri aynıdır, konuşur anlaşır öyle evlenirler. Herkes beklentisini düşük tutar. Bu noktadan sonra hala görüşmeye devam ederseniz bu adamı suçlayacak bir şey kalmıyor.

Ya benimle savaşmasa zaten aynı evde yaşıyorduk mutluyduk birbirimizle hiçbir problemimiz yoktu zaten her şeyimizi evli gibi paylaşıyorduk ve ben bundan çok memnundum böyle bir şey çıkarmasaydı bu şekilde senelerce bile devam edebilirdim ama artık gerçekten midem bulandı bu olaylardan bu ısrardan sürekli bu sorunun sorulmasından yani şöyle düşünün mesela diyorum ki işte hint yemekleri öğrenmek istiyorum evlenince kursa gideriz işte atıyorum mesela diyoru falanca yere gitmek istiyorum tatile evlenince balayına gideriz diyor gerçekten bir yerden sonra insan bıkıyor düşüneceği varsa da düşünmek istemiyor
Bıkılmayacak gibi değil gerçekten. Net bir şekilde bir daha konuşun son konuşma olduğunu da belirtin anlamazsa ayrılmak isteyin psikopat takıntılı bir ruh hastası değilse bırakır peşinizi

Aşık değilim çok seviyorum diyorsunuz ama çok sevmiyorsunuz. Benim ablam ve yakın bir arkadaşım da evlenmedi bekar hayatlarından memnunlar. Herkes hayatını istediği gibi yaşasın kime ne.
Kestirip atmıyorsunuz evinize geliyor, sürekli buluşuyorsunuz. Bu nasıl istememek? Adamın kafasını niye karıştırıyorsunuz? Niye görüşüp buluşuyorsunuz?

Bu adam sizi takıntı yapmış gururu yok egosu var ki bu tehlikeli. Normal bir insan "seninle evlenmek istemiyorum" lafını duyunca vazgeçer. İster hiç evlenmesin isterse de başkasıyla evlensin, demek ki birbirimize uygun değilmişiz der. Bu adam tehlike derecesinde takıntılı. Yalnız adama da biraz hak verdim. Benimle evlenmek istemediğini söylüyor ama gidiyoruz geliyoruz buluşuyoruz, bağlantıyı koparmıyor diye düşünüyor.

Mantık evliliğinde bile iki tarafın istekleri düşünceleri aynıdır, konuşur anlaşır öyle evlenirler. Herkes beklentisini düşük tutar. Bu noktadan sonra hala görüşmeye devam ederseniz bu adamı suçlayacak bir şey kalmıyor.
Ya bilmiyorum belkide ben de hatalı olabilirim ben hatasızım demiyorum ama şu var ben gerçekten bu kişiyi seviyorum evet aşık değilim ölmüyorum sevgiden ama bu evlilik fikrinden vazgeçerse bu ilişkiye ben devam ederim zaten sadece bu evlilik konusu o kadar çok konuşuldu o kadar çok beni bıktırdı ki ben bu işin sonunda evleri bile ayırdım çünkü artık çok bunaldım yani a desem evlilik b d desem evlilik artık aynı evde iki günde bir kavga ediyorduk bu konu açılmadığı sürece onunla her şey varım okeyim seviyorum onunla olmaktan hazırlıyorum sadece bu konu midem bulandırıyor

Bıkılmayacak gibi değil gerçekten. Net bir şekilde bir daha konuşun son konuşma olduğunu da belirtin anlamazsa ayrılmak isteyin psikopat takıntılı bir ruh hastası değilse bırakır peşinizi
Aslında bugüne kadar bana bu evlilik dışında hiç böyle rahatsız edici hareketler olmadı ya da hani takıntılı hallerine denk gelmedim bazen işte atıyorum şu filmi çıkmış gidelim mi falan siyince istemiyorum başkasıyla planım var falan diyince tamam canım görüşürüz diyip geçiyor hani böyle çok rahatsız edici bir hareketlerini görmüyorum açıkçası sevdiğim için hani insan olarak beğendiğin için de buluşma görüşme tekliflerine okey diyorum ama gerçekten herhalde son kez konuşmam lazım

Back
X