Evlenmek mi ?Vazgeçmek mi? Bilmiyorum

böyle soru işaretleriyle doluysa kafan
şimdiden basladıysa yalan
devam etme derim ben aman aman

şiir gibi oldu beaa :))

ailesinin bana kızmasının sebebi nedne gec saatlere gecelere kadar berabersiniz sabah işe gidiceksiniz 3 ay sonra düğün var toplanın biraz deddiler ve sonra benimle degildi dedigimde bak bu saatte aradım gece 4 te geldi sugün gece 2 de geldi iki gün sonra diye acıkladılar ve yasadıgım soku bir ben bilirim ben evde uyuyor sanıyordum yani evdeyim diyordu inannıyordum... Evet ben izin vermezdim gece yarısından sonra gezmesine arkadaslarıyla bir ilişki bir evlilik yasıycam sorumlu olması lazım .. Ilişkinin sorumlulukları var bunları yapamaz ve ben en cok erkek erkege takılmasına kızıyorum gece 4 kadar ne yapılır ya .. Akıl mantık almıyor .. Ne yapar içer .. Ve ben içmeye cok karsıyım kesinlikle kabul etmem demiştim ona .. Ve bu yüzden benden gizli gitmiş.. Sıkıntıdayım bunaldım bahanesi tabiki

başından çok kısa süreli berbat bir evlilik geçmiş biri olarak söyleyebileceğim tek şey aklında en ufak bir tereddüt varsa sakın hemen evlenme, emin olana kadar süreyi uzat.... çünkü nişanlılığın bu son dönemlerinde her şey o kadar net kendini gösteriyor ki... ve sakın evlenince acaba düzelir mi diye bir soru ile kendini kandırma.... çünkü herşey çok daha karmaşık ve işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor...

bence bu ilişkiye keskin bir bıçak darbesi ile son vermek gerekiyor...burnuma hoş kokular gelmedi..bi erkek o saate kadar yalan söyleyerek dışarılarda kalıyorsa bence pek masum şeyler olmamıştır..boşa savurmadığımı taahhüt ederim..pollyannacılık oynamak sana zarar vermekten öteye geçmez tatlım,aklını başına al ve olayları objektif dğerlendir..duygusal değil ..allah hayırlısını versin

bu işte yanlış bişeyler var canım kesin.düzeltebilir misin sen bunun cevabını verebilecek tek insansın.eğer düzelirse devam değilse uğraşma ya değmez.evlenip de yerli başına dert alma
nişanlılık en güzel dönemlerden biridir.bunda bile böyle sorunlar yaşıyosanız vay halinize.hadi kolay gelsin

evlenmek senin kararin ama simdiden sana yalan söylüyorsa evlendikten sonra binbir yalan söyler pisman olacagin evlilik yapma allah yardimcin olsun

Back
X