ben böyle aşkın ızdırabını....

Ben bir çok arkadaşa katılmıyorum...
Ne olursa olsun siz ağlarken,mutsuzken yüzünüze telefon kapatmaması gerekir..
Ciddiye alınmadığınızı hissedersiniz..
Sizi sabırla dinlese siz de bu kadar agresif olmazdınız..
Parçalanan telefonun yerine yenisini alacağına sizi o aşamaya getirmemesi gerekir..

bence çok üzerine gitme çok sık arama msj atma zaten eminim o sen aramadığın için arayıp seni soracak ve dinleyecektirde. sen ağladıktan sonra tekrar arıyorsun telefonu kırıyorsun dahada dayanamayıp annenden arıyorsun bırak bu kadar sinirlenme arama.. kaçan kovalanır diye bir lafta var biraz serbest bırak ...bak o zaman daha değerli olacaksın.....

az önce aradım napıyosun dıye gayıt ıyı ve keyflı konusuyo ıyıyım hayatım sen nasılsın falan dıye
koşuyodum nefes nefese kaldım dedı nıye dedım alacaklılarmı kovalıyo,benım hayatta tek alacaklım var oda sensın dedı
bende evet akşam alıcam dedım(aksam benden özür diliyceksın dıye atmıstım mesajı)
güldük falan..
sonra dedımkı az önce bı arkadas yazmıstı bak dedım ben senın eşin olucam ve bana ruh hastası kronk mutsuzsun gıbı cümleler kullanman dogrumu?bunların nekadar kırcı oldugunu ve benım nekadar üzüldüğümü görmüyomusun dedım..bi insana süreklı bunu söylersen soırunu yoksa bıle sorun yaratırsın dedım
herzamnkı gıbı bak sen bana dedıgınde ben bunlara takılmıyorum ben kendımı bılıyorum cünkü,sende kendını bıl tabıkı ruh hastası degılsın sinirle söyledıgımı bılıyosun,sende gecenın 1inde niye sipariş veriyosun dedi ben buna kızarım saçma çünkü çok sacma dedı,ozaman bunu acımasızca elestırmek yerıne yaptıgın yanlıs,bıdaha tekrarlama canım gıbı tatlı sert uyarsan ne şiş yanar ne kebap dedım ben başta öyle dedım zaten ama sen sonra buyuttun büyüttün olay çıktı sonrada bana ayrılırım diyosun nişan atalım diyosun benım sigortam atıyo dedi baktım konu uzayacak neyse dedım tamam akşam konusuruz kapattım..

suanda adam haklı

Parçalanan telefonun yerine yenisini alacağına sizi o aşamaya getirmemesi gerekir..

işte hissettigim şey tam olarak bu,ne olursa olsun gerçekten kötü oldugumu gördüğü anda tartışmayı bırakıp benı sakınleştırmesı lazım..
nişanlanmadan önce yaşadıgımız bı kavgada ipleri kopardım geldı eve arabada bagırıyo çağırıyo aglıyo feryad edıyo,baktım çok kötü tamam dedım tamam geçti bişey yok,sarıldım sonra daha çok agladı döktü içini bırakma benı ayrılmayalım söz şunu bunu yapmıycam falan klasık özür sözleri..
bende kötü oldugum anda kendi şevkatim gibi bi şevkat beklıyorum belkıde..
ama allah var normalde sevgisini ilgisini bellı eder,asla ilgisiz bırakmaz,her gün her an her konuda yanımdadır,
ama işte en ufacık bı konuda yaa bunu neden yapıyosun deyıp konuya girdigimde ve tartısma basladıgı anda onu tutabılene helal olsun acaip kırıcı oluyo,daha kaç parçaya ayrılıcam bılmıyorum,:9:

al benden de o kadar.
valla bende telefon parcaladım hattınıda kırdım .
hatta en ıyısınden osmanlı tokadıda ındırdım .
ruh hastası delımıyım hayır degılım valla.
sonra da ayrıldım .
sımdı hersey yolunda ,keyfımle bırlıkte gulluk gulıstan gecınıyoruz.
cok sakınız valla kımseye saldırmıyouz:1:

Son düzenleme:
al benden de o kadar.
sonra da ayrıldım .

telefon parçalamak normal bişey degil tabiki kabul edıyorum,ama kımse bu hale durup dururken gelmıyo,bak sen ayrılmayı seçmişsin arkadaşım demekkı oyle mutlusun allah cok daha ıyılerını çıkarsın karşına
ben ayrılmak ıstemıyorum sadece daha cok önemsenmek ıstıyorum(tartışma anında)
çünkü normal zamanda benı önemsemıyo desem allah çarpar okadar nankör olamam

telefon parçalamak normal bişey degil tabiki kabul edıyorum,ama kımse bu hale durup dururken gelmıyo,bak sen ayrılmayı seçmişsin arkadaşım demekkı oyle mutlusun allah cok daha ıyılerını çıkarsın karşına
ben ayrılmak ıstemıyorum sadece daha cok önemsenmek ıstıyorum(tartışma anında)
çünkü normal zamanda benı önemsemıyo desem allah çarpar okadar nankör olamam

evet ayrılmayı sectım cunku en dogrusu bu ıdı.
saka bır yana arkadasım,eger bır ılıskıde durumlar telefon parcalamalra kadar gelıyorsa daha o ılıskıden bır hayır bekleme.
yınede allah kolaylık versın sana da o'na da cnm.

nişanı atalım dedigimde verdım bu tepkılerı dedıgı içinmi haklı,yoksa farklı bişeymi anlamadım canım tam

nişanı atalım dediğinde öncelikle
diğerinde senin karakterine hakaret edıyokı sen onun prensesı olmalısın benle nısnalı degılya senle neden demekkı sen dıgerlerınden daha ıyısın kadınlar hıssetmek ıster
bence bu aksam ustune gıtme sınırın kımseye faydası yok

al benden de o kadar.
sonra da ayrıldım .

karşıdakı tavırada baglıda sızıde normal gormedım yanı suzans :1:

işte hissettigim şey tam olarak bu,ne olursa olsun gerçekten kötü oldugumu gördüğü anda tartışmayı bırakıp benı sakınleştırmesı lazım..
nişanlanmadan önce yaşadıgımız bı kavgada ipleri kopardım geldı eve arabada bagırıyo çağırıyo aglıyo feryad edıyo,baktım çok kötü tamam dedım tamam geçti bişey yok,sarıldım sonra daha çok agladı döktü içini bırakma benı ayrılmayalım söz şunu bunu yapmıycam falan klasık özür sözleri..
bende kötü oldugum anda kendi şevkatim gibi bi şevkat beklıyorum belkıde..
ama allah var normalde sevgisini ilgisini bellı eder,asla ilgisiz bırakmaz,her gün her an her konuda yanımdadır,
ama işte en ufacık bı konuda yaa bunu neden yapıyosun deyıp konuya girdigimde ve tartısma basladıgı anda onu tutabılene helal olsun acaip kırıcı oluyo,daha kaç parçaya ayrılıcam bılmıyorum,:9:

Her kadının mutsuz ,kötü zamanı olur,adam gibi adam bunu anlar ve kadınını sakinleştirir,mutlu eder ...
Bunu yapan adam kazanır çünkü bunların karşılığında kadını erkeğine cenneti yaşatır..
Bu budur..

Her kadının mutsuz ,kötü zamanı olur,adam gibi adam bunu anlar ve kadınını sakinleştirir,mutlu eder ...
Bunu yapan adam kazanır çünkü bunların karşılığında kadını erkeğine cenneti yaşatır..
Bu budur..

süpersin..insan sevdiğinin zor zamanında kötü zamanında yanında olmayacaksa ve hatta zor zamanları o yaşatacaksa ne denır o aşka,ben böyle aşkın ızdırabını..aynen açtığım başlık gibi:1:

şöyle düşün sen ona sinirliyken oda sana sinirli bide üstüne ayrılalım demişsin. sen ondan ilgi beklerken aynı şkilde oda senden bekliyo bunu beklerken ayrılık kelimesi onu çıldırtmış olmalı. benimde sorunlarımı az çok biliyosun canım bende bi ara öfke kontrolümü kaybetmiştim. en son konuştuk benim ne kadar ciddi olduğumu ve karrlı olduğumu gördü ve ona karşı sevgimin bittiğini düşündü. kendimi çektim ağırdan alıyoeum saçma sapan şeyleri kafaya takmıyorum. kızarak teli kapatıyosam sakinleşmeden aramıyorum ki oda öyle yapıyo.
senin sinirlerin fazlasıyla bozulmuş. şöyle düşün o seni eleştiriyo ama o mükemmelmi tabiki hayır. bu durumlarda onu tiii ye al
kendini mükemmel görmesin, mesela; ne kadar kavgacısın dediğinde sen alınıp surat asıcana aman sende çok geçinilesi bi insansın sanki de ve gül onu iplemediğini anlasın. o zaman nasıl değişicek gör. erkekler onlara bağımlı olduğumuzu düşündükleri için böyle rahatlar öyle olmadığını onsuzda bi hayatının olacağını göster ona.
çok uzun oldu biliyorum ama evlenince böyle sorunlarınızın olmıcanı düşünüyorum o yüzden son nişanlılık günlerinin tadını çıkar derim ben :34:

süpersin..insan sevdiğinin zor zamanında kötü zamanında yanında olmayacaksa ve hatta zor zamanları o yaşatacaksa ne denır o aşka,ben böyle aşkın ızdırabını..aynen açtığım başlık gibi:1:

Sakin ve bol vaktiniz olduğu bir gün bunları ona anlatın,sizi seviyorsa anlayacakdır ve kendini toparlayacakdır..Çözülmeyecek bir sorun değil,dilerim mutlu ve huzurlu bir evliliğiniz olur beraber yaşlanırsınız.:71::71::71::nazar:

Canım benim sen de onun kızacağı şeyleri anlatmayıver boşver.

Böyle sinir harbi yaşıycağıma hiç anlatmıyorum mesela ben:))

üstüne cok gitmissiniz.Nisanlınızında bu kadar asabı olmasının nedenı ne acaba.bazı ınsanlarda huydur sureklı herkezı elekstırır sadece sıze karsımı boyle.uzatmayın bence sakın olun evlılık donemının getırdıgı sıkıntılardır sımdı sız herseyden nem kaparsınız sakın olun.

şöyle düşün sen ona sinirliyken oda sana sinirli bide üstüne ayrılalım demişsin. sen ondan ilgi beklerken aynı şkilde oda senden bekliyo bunu beklerken ayrılık kelimesi onu çıldırtmış olmalı. benimde sorunlarımı az çok biliyosun canım bende bi ara öfke kontrolümü kaybetmiştim. en son konuştuk benim ne kadar ciddi olduğumu ve karrlı olduğumu gördü ve ona karşı sevgimin bittiğini düşündü. kendimi çektim ağırdan alıyoeum saçma sapan şeyleri kafaya takmıyorum. kızarak teli kapatıyosam sakinleşmeden aramıyorum ki oda öyle yapıyo.
senin sinirlerin fazlasıyla bozulmuş. şöyle düşün o seni eleştiriyo ama o mükemmelmi tabiki hayır. bu durumlarda onu tiii ye al
kendini mükemmel görmesin, mesela; ne kadar kavgacısın dediğinde sen alınıp surat asıcana aman sende çok geçinilesi bi insansın sanki de ve gül onu iplemediğini anlasın. o zaman nasıl değişicek gör. erkekler onlara bağımlı olduğumuzu düşündükleri için böyle rahatlar öyle olmadığını onsuzda bi hayatının olacağını göster ona.
çok uzun oldu biliyorum ama evlenince böyle sorunlarınızın olmıcanı düşünüyorum o yüzden son nişanlılık günlerinin tadını çıkar derim ben :34:

sevındım canım senı gördüğüme ve sorunları çözdüğüne..umarım evlendıkten sonra çok sorun yaşamayız,ona sorarsan herşy evlenınce çözülecek ben yengeç erkeğiyim evcımenım evde kuzu gibi olurum hanım köyluyum her ıstedıgını yaparım mutlu huzurlu olurum evımde hele sen yanımdaysan dıyo.ama dışarda aslan kesılırım bu evlendıkten sonrada böyle olacak diyo..
ben defalarca ayrıldım belkıde en buyuk hatam bu en buyuk kozumu çok çabuk tükettim artık ayrılamayacagımız oda bılıyo bende,çünkü inanırmısınız şuan bunları yazdım 1 saat sonra gleecek ve buyuk ıhtımal hıcbısey yaşanmamış gibi olucaz,yanı tum yaşananların üstü kapanacak,büyük sevgi var çünkü..
bende başak burcuyum ve hemen hemen tüm özellıklerını taşıyorum realıstlıkten tutun mükemmelliyetçiliğe kadar herşey düzenlı olmalı,herşey tıkır tıkır işlemelı,ilişkidede böyle olmalı düşüncesındeydım oyuzden en ufak aksaklık benı tökezletmeye yetiyo böyle iştee

Canım benim sen de onun kızacağı şeyleri anlatmayıver boşver.

Böyle sinir harbi yaşıycağıma hiç anlatmıyorum mesela ben:))

meldacım boş bulundum valla,gecenın 3ünde siparişimin alınması cok komık bişeydi benım için ve ben gülüp eglenırız diye anlatmıştım ama
küçücük kartopu oldu çığ:):1:
şu dönemler bi bitsede rahatlasak,gerçekten artık sakinliğe ihtiyacım varr

meldacım boş bulundum valla,gecenın 3ünde siparişimin alınması cok komık bişeydi benım için ve ben gülüp eglenırız diye anlatmıştım ama
küçücük kartopu oldu çığ:):1:
şu dönemler bi bitsede rahatlasak,gerçekten artık sakinliğe ihtiyacım varr

Evlenince dinginleştik biz valla.
İnşallah sizin de öyle olur canım, ama sen herşeyi anlatma gerçekten, bence o da anlatmıyodur mesela senin kızıcağın şeyleri

Back
X