Evlenmek niye bu kadar zor?

Kahlofrida

Hayat kısa, Kahlo uçuyor.........
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
1.470
2.564
133
Yaşım 25 bekarim, hatta iliskim dahi yok, yani isim gucum yerinde ve ben de artık evlenip bir yuva kurmak istiyorum. Ama bir türlü olmuyor benim olumlu baktıklarımda bir engel çıkıyor gerçekten önüme çıkana da ısınamıyorum. Arkadaslar erken ya da gec gibi yorumlar yapmayin daha evvel hic iliskim olmadı yani dışardan ulaşılmaz soguk gibiyim biraz ama adım attiklarimdan da bir şey çıkmadı görücü usulü gelenlerle daha evvel gorusmedim çünkü tahsil iş gibi bir takım denk olmadığımiz mevzular vardı sonuç olarak arkami dönüp baktığımda yasitlarimin cogu evlenmis sanki dunyada bana uygun kimse kalmamis gibi ya bunun bir yolu yöntemi mi var ben niye beceremiyorum :KK43: tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Evlenmek zor değil ki zor olsa 18-19-20'sinde evlenenleri nasıl açıklarız... Bence kısmet meselesi... Belli bir yaştan sonra da insan çok istemesine rağmen daha seçici oluyor. Armudun sapıydı üzümün çöpüydü kalıyor. Kör aşık olamayabiliyor.

Evlenmek zor değil ki zor olsa 18-19-20'sinde evlenenleri nasıl açıklarız... Bence kısmet meselesi... Belli bir yaştan sonra da insan çok istemesine rağmen daha seçici oluyor. Armudun sapıydı üzümün çöpüydü kalıyor. Kör aşık olamayabiliyor.
Evet maalesef oyle

Bende bazen kendimi öle hissediyorum.Sanki hic olmayacak insan kalmadı.Ama sonra şöyle oluyo bi zamanlar benden hoslananların hep kötü olaylarına denk geliyorum.Zamanında olmadı diye düsünmüstüm üzülmüstüm ama sonra Rabbim korumuş diyorum.Nasip kısmet olayına cok inanıyorum.Eğer sende benim gibiysen bnce kısmetini bekle ve akısına bırak.Birde eğer biriyle kimyan tutarsa iste bu o kisi dersen sende bi adım at.Çevremdeki kadınlara bakıyorum da avuclarına almışlar bi sekilde.

cok klise olacak ama gercek bu. aktivitelere katilin. toplantilara katilin. cevrenizi genisletmeye calisin. muhakkak biri olacaktir ama daha fazla ortama girmeniz gerek.

al benden de o kadar.bana da zor geliyo canım bu evlilik mevzusu.3 senedir erkek arkadaşım anca ikna oldu.bu kez de anası karşı çıktı:)))hala ikna oluncak diye bekleniyor..yahu kadın beni istemiyor işte ne iknası:))))

Back
X