Evlenmek üzere olan abimin iğrenç cinsel yaşantısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buraya konu açan nişanlı kız değil ki

Şöyle sorsaydınız doğru olacaktı:
Şu forumda kaç kişi abisinin erkeklerle yattığını duyunca evli kalır, ayy onun cinsel fantezisi beni bağlamaz der?

Tabi ki abiden bize ne. Onu demeye çalıştım ben. Konu sahibinin abisinden ona ne.

Abinin nişanlısı konu açsaydı elbette hepimiz %100 ayrıl derdik. Ama konuyu açan kim? Abisinin özel hayatına burnunu sokmayı vazife bilmiş bir kızkardeş. Nişanlısı değil.
Kardeş olmak empati yoksunluğunun bahanesi olamaz.
Konu sahibi burada haklı olarak tepkili.
Nişanlı kız muhafazakarmış, abisi hem kadınlarla hem erkeklerle birlikte olacak kadar absürt bir cinsel hayata sahip.
Burada abisine müdahale etmiyor, nişanlı kızın evlilik sonrası yaşayabileceği şeyleri düşünüyor.

Burada meşhur bir konu vardı, kadın evli ve 2 çocukluydu. Kocasının başka erkeklerle neler neler yaşadığını öğrendiğinde nasıl yıkıldığına şahit olduk.

Belki de abiniz transseksüellerle ilişkiye girmekten hoşlanıyor ve evlenince de aynısını yapıcak

İyi de konu sahibinin asıl rahatsız olduğu nokta hiç de buymuş gibi durmuyo. Onu on plana alsa zaten onu elestirirdik.
Ben de olsam rahatsız olurdum.
Herkes diğerinin normalini kabullenmek zorunda değil.
Bence asıl konu, abisinin her haltı yiyip temiz aile kızıyla evlilik yapacak kadar karaktersiz olması.

Günahını almayayım da abinizin böyle bir eğilimi olmasa neden böyle bir ilişki yaşasın
yaşamış mı böyle bir ilişki
mesaj içeriği belli olmadan bol bol yanlış anlayacağız burada

"Allah'ım yengemi aldatiyomus" diye bayilmamistir diye düşünüyorum ben ahshshdbdbd
Gerçekten sizler gibi insanlara hayret içinde bakıyorum. Ben abimin cinsel yönelimi farklı nasıl olur diye bu durumda değilim. Hiç beklemediğim birşey ile karşılaştım ve nişanlısı bunu kabullenecek bir kadın değil. Bunun dışında abim gayet sığ fikirli, erkek yapar kadın yapamaz kafasında, parayla insanlarla birliktelik kuran ve bunu artık farklı boyutlara taşımış biri. Sizin düşündüğünüz entellektuel bir tarz yok yani karşımızda ki tercihlerine saygı duyalım. Artık sapkınlık boyutunda farklı şeyler deneyen biri var. Anlatabiliyor muyum

Konu sahibi arkadaşım abin ile konuş desem nasıl konuşulur bilemedim.yani nişanlısı ile hele hiç konuşulmaz.annen eğer biliyorsa annen sen ve abin üçünüz konuşun ve bu kızın başını yakmasın.yani ya hiç evlenmesin kızı paravan olarak kullanmasın.yada nişanlısını aldatmayip yoluna baksın.icindeki cinsel kararsızlıktan dolayı isterse psikoterapi alması için destek olun.abiniz kaç yaşında?

Yeryüzünde hiçbir heteroseksüel kişinin bu yaşamı irdelemek istediğini sanmıyorum. Merak etmek ayrı, mesajlarla olayın içine girip araştırmak çok çok farklı.

Siz istediğiniz kadar karşı çıkın, ağbinizin böyle bir eğilimi var. Bana biseksüel gibi geldi.Geçmişte birçok gay arkadaşım oldu onların dünyalarını çok iyi bilirim.

Yapacak bir şey var mı diyorsunuz? Ben olsaydım bize yazdığınız şekilde ağbimle konuşurdum. Kabul mü edecek? Hayır. Ancak belki ne olduğunun, ne yaptığının farkına varır.
Ayrıca şunu da bilmelisiniz ki; hetero erkeklerin gay/transeksüel ilişkilerden midesi bulanır.

Son olarak; bir erkeğin gay olması, çocuğuna, ablasına vs cinsel yönden sapıklık yapacak demek değildir. Onun adı pedofilidir, ensestliktir.

Bi yorumda bulundum bütün homofobikler başıma üşüştü. Siz ne derseniz deyin ne yaparsanız yapın bu insanlar varlar. Gayler, transeksüeller, lezbiyenler, interseksler... Tanıdığımız, arkadaşımız, kardeşimiz, iş arkadaşımızlar. Nasıl hissettiğini kim olduğunu saklamak/saklamaya çalışmak, başkaları ne der diye kimliğinden vazgeçmek ne kadar zor olmalı. İstediğini sevememek, gizlemek zorunda kalmak veya yok saymak. Bunu düşünen yok. Yine de beğenmedim'e basan elleriniz dert görmesin. Ayrıca konu sahibinin abisi her türlü haksız ve yanlış yapıyor, çünkü bir insanı aldatıyor. Bunu zaten önceki mesajımda da söyledim.

Konu sahibi arkadaşım abin ile konuş desem nasıl konuşulur bilemedim.yani nişanlısı ile hele hiç konuşulmaz.annen eğer biliyorsa annen sen ve abin üçünüz konuşun ve bu kızın başını yakmasın.yani ya hiç evlenmesin kızı paravan olarak kullanmasın.yada nişanlısını aldatmayip yoluna baksın.icindeki cinsel kararsızlıktan dolayı isterse psikoterapi alması için destek olun.abiniz kaç yaşında?
30 üstü yaşta. Bu durumu bizim bildiğimizi anladığı an intihar eder. Çünkü yapisi bunu kaldırmaya müsait değil. O özel hayatını gizli yaşadığını sanıyor. Bizden utanır ve ömrü boyu bunu kaldıramayacağıni anlar. O nedenle yüzüne bunu diyemiyoruz

Bazılarını hayretle okuyorum.
Ne demek cinsel hayatı kimseyi ilgilendirmez.
Bal gibi ilgilendirir.
Ortada birlikte olduğu bir kadın var.
Kaçınız kocanız sizden önce erkeklerle cinsellik yaşamış olsa evet, tamam, hıhı dersiniz ?
Homofobik olmamayı bu tip saçma tasavvurlarla savunmakta ayrı bir komedi.
Geçiniz.

Buraya konu açan abinin nişanlısı olsaydı ve "nişanlım beni bu şekilde aldatmış ve görümcem biliyormuş benden saklamış" deseydi topluca linç ederdik. Kıh görümce kaka görümce diye taşlardık.

Baktığımız pencere değişince aldatılan nişanlı gerçeği de değişmiyor maalesef.
Abinizin sadece tercihleri farklı olsaydı sizi ilgilendirmiyor ve saygı duyulası bir durum olurdu.
Ama hali hazırda karşı cinsi ile nişanlı olan bir insana saygı duyulamaz, kendinizi nişanlısının yerine koyup empati yapın lütfen sonra karar verin.
Hoş nasıl söylenir aldatılıyorsun diye onu da bilemedim, kolaylıklar dilerim.

Cinsel yönelimi bu şekilde değil, dediğim gibi hayatında değişiklik denemeye çalıştığı asikar. Mesajları da bu şekildeydi. Farklılık aramış ve bunu sürdürmüş. Paravan evlilik değil yani. Kıza gayet aşık, seviyor ve beğeniyor. Daha önce de kız arkadaşları oldu, aşk acıları cekti. Yani anlayacağınız mesaj içeriklerinde de belirtmiş. Değişiklik arıyor

o zaman neden bu kadar önemsiyorsunuz konuyu ?
değişiklik arıyorsa yaşasın istediği değişikliği. hayatında macera ararken neden bu farkedildi diye intihara getirsin olayı ?
bu cevabınız üzerine diyebileceğim tek şey, görmezden gelin.

Buraya konu açan abinin nişanlısı olsaydı ve "nişanlım beni bu şekilde aldatmış ve görümcem biliyormuş benden saklamış" deseydi topluca linç ederdik. Kıh görümce kaka görümce diye taşlardık.

Baktığımız pencere değişince aldatılan nişanlı gerçeği de değişmiyor maalesef.
Abinizin sadece tercihleri farklı olsaydı sizi ilgilendirmiyor ve saygı duyulası bir durum olurdu.
Ama hali hazırda karşı cinsi ile nişanlı olan bir insana saygı duyulamaz, kendinizi nişanlısının yerine koyup empati yapın lütfen sonra karar verin.
Hoş nasıl söylenir aldatılıyorsun diye onu da bilemedim, kolaylıklar dilerim.

konu sahibi olayı "değişiklik arıyor" noktasına indirgiyor. bence kendisi de bu noktadan sonra görmezden gelsin.

Yahu intihar eder falan diyorsunuz da, böyle adam telefonunu ortalıkta bırakıp gitmez. 2 dedikodu yapıyorum vallahi telefonumda birine resim gösterirken ışık hızında geri çekiyorum. 🤣🤣
Bence durum sizin sandığınızdan farklı. Gay değil gay değil diyorsunuz da nereden biliyorsunuz? Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. Telefon karıştırararak gay olup olmadığından bu kadar emin olunamaz.

Gerçekten sizler gibi insanlara hayret içinde bakıyorum. Ben abimin cinsel yönelimi farklı nasıl olur diye bu durumda değilim. Hiç beklemediğim birşey ile karşılaştım ve nişanlısı bunu kabullenecek bir kadın değil. Bunun dışında abim gayet sığ fikirli, erkek yapar kadın yapamaz kafasında, parayla insanlarla birliktelik kuran ve bunu artık farklı boyutlara taşımış biri. Sizin düşündüğünüz entellektuel bir tarz yok yani karşımızda ki tercihlerine saygı duyalım. Artık sapkınlık boyutunda farklı şeyler deneyen biri var. Anlatabiliyor muyum
Abinizle konuşursanız kendisine değil size zarar verir gibi geldi bana.
Ancak o kızın başını yakmayın. Kızın ahı sadece abinizi değil sizi de bulur.

Herkese merhaba,

Çok kötü bir durumdayım. Konumu okuyup yardım ederseniz çok sevinirim.
Öncellikle kendi hâlinde normal standartlarda bir aileyiz. Evlenmek üzere olan bir abim var. Evleneceği kızı çok seviyor ( en azından öyle görünüyor), el üstünde tutuyor, değer veriyor. İmrenilecek şekilde ince düşünüp, onun için tüm fedakarlıkları yapıyor. Nişanlilar.
Bu algim düne kadar böyleydi. Dün telefonu sarjdayken gayri ihtiyari bir mesaj gördüm. Kesinlikle kimsenin telefonuna bakmam, kurcalamam ama hani boş bulundum resmen. Mesajı görünce bakiverdim istemsiz. Mesaj içeriği sonucunda anladim ki abim gay/ transeksüel birliktelikler yaşıyor.
Şok içindeyim. Bunu farklılık olsun diye yaşiyor, bundan eminim. Dünyam başıma yıkıldı.
Mesajı görünce tansiyonum çıktı ve sonrasını hatırlamıyorum, bayılmışım.
Annem korktu ve o şokla bunu anneme söyledim, belki yargilayacaksiniz ama şok içerisinde ne düşünüp ne yapacağımı bilemedim. Annem de şok oldu. Dağıldık.
Annem erkeklerin böyle iğrençlikler yapabildiğini vs söyleyip bu durumu düşünmekten kaçtı. Ben ise perişan olmuş durumdayım. Bu arada yıllardir abimle ayni evde yaşıyoruz herhangi bir sapkın durumuna hiç rastlamadım. Bize karşı, başkalarına karşı.
Nişanlısı uzaktan tanıdığımız, iç içe olduğumuz bir aile. Bu durum duyulduğu an bir felaket olur. Abim çevresi tarafından sevilen sayılan biridir. Bu durumu kaldıramaz ve intihar eder. Annem ile bunun korkusunu yaşıyoruz
Bir yandan kıza haksızlık ediyoruz. Arkadaşlar çıldırmak üzereyim. Bu durumu kıza anlatamayız, ayrıl desek birbirlerine çok bağlılar ayrılmazlar. Ancak böyle bir gerekçe ile kız ayrılır. Kıza seni aldatti desek abime ne diyeceğiz. Abim bu durumu bildiğimizi öğrendiği an intihar eder. Böyle bir durumu kabullenecek bir yapıda degil.
Çok cikmazdayim. Aklıma akıl almaz şeyler geliyor. Kendi çocuğu olsa taciz eder mi acaba diye düşünecek duruma geldim. Yıllardır tanıdığım abim değil sanki. Arkadaşlar ne yapayım ? Çok kötü bir durumdayım.

Edit: Arkadaşlar mesaj içeriklerini uzun uzun yazamıyorum. Emin olduğum bir durum olmasa buralara da taşımam. Onun dışında paravan evlilik durumu söz konusu değil. Mesajlarda da belirtmiş. Tamamen değişiklik aramış, farklılık denemek istemiş ve bunu sürdürmüş. Yani cinsel tercihi farklı değil. Bu durum bir fanzeti olmuş anlayacağıniz. Ayrıca gay veya transeksüel olsa bunu eleştirecek değilim, bu tarz ilişki iğrenç demiyorum. Sadece merak, farklılık için bunu yaşamış olmasını ve nişanlı iken bunlari yaşaması igrenc. Konuyu bu özelde değerlendirirseniz sevinirim

Öncelikle yaşadığınız şok çok normal. Günlük hayatınızda herkes tarafından sevilen sayılan ve abi rolünde gördüğünüz bir insanla böyle bir davranışı bir arada görmenizin sizde oluşturacağı şok ve hayal kırıklığı çok çok normal. Çünkü her şeyden önce o sizin abiniz. Size ilk tavsiyem "Abim intihar eder." düşüncesinden sıyrılın ve onun adına ondan daha çok endişelenerek kendinize ve annenize eziyet etmeyin. Çünkü abiniz bir yetişkin ve yaptığı her şeyin sorumluluğunu almak zorunda.
İkinci tavsiyem ise alın abimizi karşınıza konuşun

Abinizin cinsel tercihi /yönelimli sizi ilgilendirmez minvalindeki yorumları anlamıyorum. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Homofobik olmamak zorunda da değil. Bana göre konu sahibinin "iğrenç" vurgusu eşcinsel birliktelik üzerine olmuş kendisi öyle değil dese de. Ama bundan dolayı neden suçlanıyor anlamıyorum, burası Türkiye ve burada insanların çoğu(gizli gizli bunları yaşayan iki yüzlüler bile) böyle bir duruma "hee tmm o zmn" diye tepki vermez. Vermek zorunda da değil zaten. Eşcinsel ilişkiyi ben de yanlış buluyorum, Homofobik de olabilirim, olmamak zorunda da değilim.

Konu sahibi, abiniz kızı iki yönlü aldatıyor. Hem başkalarıyla takılıyor hem de kızın kabul etmeyeceği (muhtemelen) farklı ilişki türleri deneyip kızı aptal yerine koyuyor. Siz söylemezseniz bile bir şekilde o kızı bundan haberdar etmelisiniz. Sizin bildiğinizi abiniz ve kız bilmesin madem, başka bir kanaldan öğrensin.

Abinizin hayati sizi bizi ilgilendirmez ama
Onunla evlilik hayali kuran bir genç kızın hayat-ı ilgilendirmeli..
Bu duruma evlilige varmadan engel olmaniz lazim böyle bir vebale girilmez..
Abinizle konusmaktan baska bir care yok
Intihar falanda edecek olsa oyle ulu orta telefonda cevirmez o isleri..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X