- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
bir evladım olsun istiyorum biliyorum evlilik zor ama kimseye şans vermıyorum.geçende konu açtığım kişiyle de görüşmedim.kalbimde aklımda sadece biri var ve ona hiç güvenmiyorum.beni sevdiğini söylüyor ama ben güvenmiyorum.bana prenses gibi davranıyor ama biliyorum ki hoşlandığı her kadına böyle.ben yüz vermediğim zamanlarda başka kadınlara yaptıklarını da gördüm.ben onauz olamıyorum yine görüşeceğim ama güvenmiyorum da her kadının peşinden koşuyor gibi geliyor ve daha acı geleni gerçekten zeki bi kadıma aşık olabilir onadam be benim saf salak olduğumu düşünüyor bana bi degasında gerizekalısım demişliği de var.ki haklı sanırım çünkü ben söz konusu o ise her şeyi boşverip ona gidebilirim kendimi bile öyle de salağım bu yaşımda.
Gerçekten biri olaun yuva kurayım iatiyorum ama onunla olmaz olamaz..kurarım takip ederim kendimi uetersiz görürüm.ona süper kadın şazım ve o ben değilim.içimi döktüm sadece...şimdi derdin sadece hayatında biri mi olması diyeceksiniz bi kısmınız hayatımda uzun zamandır biri yok ve yuva kurmak adına birilwrini hauatıma almak istiyorum
Gerçekten biri olaun yuva kurayım iatiyorum ama onunla olmaz olamaz..kurarım takip ederim kendimi uetersiz görürüm.ona süper kadın şazım ve o ben değilim.içimi döktüm sadece...şimdi derdin sadece hayatında biri mi olması diyeceksiniz bi kısmınız hayatımda uzun zamandır biri yok ve yuva kurmak adına birilwrini hauatıma almak istiyorum