- 2 Temmuz 2017
- 152
- 856
- 103
- Konu Sahibi Dindirella
Nefes alsın yeterin kadın versiyonu da varmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha şansıma başka bir şey çıksa şaşırırdım ahajsjs neyse olumsuzluğu çekmeyim iptal iptalOrganik yumurta almaya başlayacakmis koçlar![]()
hanimlar keyifli bir evlilik istiyorum.tek kriterim nefes almasi,gezmeyi sevmesi ve cocuk istememesiastrologlarin ciktigi bi program vardi ya teke tek orada dediler ki bu sene evlenmeyen yay burcu kalmayacak...bi de ben 2010 da evlenmistim,yani 10 yil oldu artik o tarihten sonra.hayattab10 yillik donguler tekrar edermis ya
sizce kocalar beni bulur mu?evlenebilir miyim
Yaw o degil de bogazim cok aciyor ve feci bas agrim var.korona olmamisimdir demi ya((
Bogazim soguk sut icmistim bi.kac gun once ondan sismistir demievet deyin
![]()
Camdan atla dersen atlayacak mısınız?Siz demediniz mi ondan olmaz diye
Saldim ,gitti
Vallaha bende bekarım.Artık umudum kalmadıhanimlar keyifli bir evlilik istiyorum.tek kriterim nefes almasi,gezmeyi sevmesi ve cocuk istememesiastrologlarin ciktigi bi program vardi ya teke tek orada dediler ki bu sene evlenmeyen yay burcu kalmayacak...bi de ben 2010 da evlenmistim,yani 10 yil oldu artik o tarihten sonra.hayattab10 yillik donguler tekrar edermis ya
sizce kocalar beni bulur mu?evlenebilir miyim?
Iyi de baslik acip sizi dinlemezsem bu havanda su dövmek olmaz mi?Camdan atla dersen atlayacak mısınız?
Çok klasik sözdür
Deli mi neNasipsiz kismetsiz bahtı kara biri olarak şuraya yorum bırakayım da sen de bulama
saglık mı kocamı. artık sen dusun canımYaw o degil de bogazim cok aciyor ve feci bas agrim var.korona olmamisimdir demi ya((
Bogazim soguk sut icmistim bi.kac gun once ondan sismistir demievet deyin
![]()
Benim burcumuda cok para kazanacaksin dediler aksamina 1000 tl zarar ettimSiz demediniz mi ondan olmaz diye
Saldim ,gitti