Evlenmek

hanimlar keyifli bir evlilik istiyorum.tek kriterim nefes almasi,gezmeyi sevmesi ve cocuk istememesi🤗astrologlarin ciktigi bi program vardi ya teke tek orada dediler ki bu sene evlenmeyen yay burcu kalmayacak...bi de ben 2010 da evlenmistim,yani 10 yil oldu artik o tarihten sonra.hayattab10 yillik donguler tekrar edermis ya🤭sizce kocalar beni bulur mu?evlenebilir miyim

ay inşallah öyle olsun dunya tatlısı iki tane yay burcu tanıyorum ikisi de evlensin.
30 lu yaşların sonlarındalar artık, onlardan çok ben istiyorum.
burçlara inanmıyorum ama yay burcu oldukları için evlensinler ahaha.
birinin istekleri de seninki gibi. nefes alsın gezmeyi sevsin ve çocuk istemesin. ne yaptı bu çocuklar size.

Yaw o degil de bogazim cok aciyor ve feci bas agrim var.korona olmamisimdir demi ya:(((
Bogazim soguk sut icmistim bi.kac gun once ondan sismistir demi:(evet deyin:(

Yaw o degil de bogazim cok aciyor ve feci bas agrim var.korona olmamisimdir demi ya:KK43:((
Bogazim soguk sut icmistim bi.kac gun once ondan sismistir demi:KK43:evet deyin:KK43:

ahahah "evlenemedim bari ölmeyeyim"'e mi indirdin dua enerjisini dindirella

hepimiz aynıyız ben korona başladığından beri 45 kere korona oldum mesela.

images (1).webp

hanimlar keyifli bir evlilik istiyorum.tek kriterim nefes almasi,gezmeyi sevmesi ve cocuk istememesi🤗astrologlarin ciktigi bi program vardi ya teke tek orada dediler ki bu sene evlenmeyen yay burcu kalmayacak...bi de ben 2010 da evlenmistim,yani 10 yil oldu artik o tarihten sonra.hayattab10 yillik donguler tekrar edermis ya🤭sizce kocalar beni bulur mu?evlenebilir miyim?
Vallaha bende bekarım.Artık umudum kalmadı

Evet evlenmeyen kalmayacak ama sen kalmışsın bile...
2021 koca kontenjanları doldu malesef...Ben de 2020'de erkenden ayırtmıştım bakalım kargo paketlendi görünüyor.

10 yıllık döngü varmış ya 2031 için ayırt bari diycem ama onlar da çoktan ayırtıldı malesef. Bu yoklukta yedeğe düşen olacağını da sanmam..

Back
X