Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tabi benim söylediğim durumda evi siz ikiniz kendi maaşlarınızla alacaktınız. Aileler destek oluyorsa o başka. Tapuyu ikinizin üzerine yaptıktan sonra sıkıntı olmaz. Ama aileler de tamamını karşılamıyorsa bence beklemekte fayda var.
Biz eşimle daha nişanlıyken benim ısrarım ile bir kooperatife girdik.Bir yıl nişanlıyken 2 yılda evlendikten sonra birlikte borcunu ödedik ve bitmesini 2 yıl kirada bekledikten sonra evimize taşındık ve şimdi artık borçsuz bir evimiz var. Nişanlınıza güveniyorsanız bence hiçbir mahsuru yok. Tabuyu da ikinizin üstüne çıkarırsanız sorun kalmaz diye düşünüyorum.
Tabi benim söylediğim durumda evi siz ikiniz kendi maaşlarınızla alacaktınız. Aileler destek oluyorsa o başka. Tapuyu ikinizin üzerine yaptıktan sonra sıkıntı olmaz. Ama aileler de tamamını karşılamıyorsa bence beklemekte fayda var.
Bizde evlenmeden ev-lendik düğünden 8 ay önce aldık evimizi kiraya gitmeyi hiç düşünmedik ve sadece 10.000 tl peşinatımız vardı ev bakmaya gittiğimiz de peşinat rakamını duyanlar pek ilgilenmiyorlardı hatta Krediyle aldık ev eşimin üstüne evlendiğimizde 8 taksit ödenmişti sonra düğün takılarıyla biraz yapılandırma yaptık şu an işin sorun yok.Bence belli bir geliriniz varsa hiç düşünmeyin derim
Evlenmeden önce ev almayı düşünmedim.
Şimdi olsa yine düşünmem. Evlilik hayatıma o kadar borçla başlamak istemezdim.
Şuan okula devam ediyorum, eşim 2 aydır kendi işinin başına geçti ve çok şükür çok daha iyi kazanıyor.
Ben de çalışmaya başlayınca almayı düşünüyoruz evi. Hatta bir süre birikim yaptıktan sonra.
Herkes ev sahibi olarak evlenmiyorya :)