Evlenmekle hata mi yapmis olurum ?

Ben sevgi göremedim üzgünüm..
Ayrıca güven evliliğin temeldir benim için..
Güven yoksa temelinde dinamit olan bir binada yaşıyor varsayarım. Her an tetikte, endişe içinde, kaçmak için fırsat kollanan bir binada yaşıyor gibi..

Yıllarınızı heba etmek mi?
Evlilik yolundasınız diye ailelere ve elaleme ayıp olmasın diye yapılan sevgisiz bir evlilik mi?

Geçmiş konulara az çok baktım da bence sakın evlenme bak asla yüzüne vurmak değil amacım bekaret takıntım da asla yok sadece şunu söyleyeceğim kendine seni olduğun gibi sevecek bekaret takıntısı olmayan birini bul neden biliyor musun cinsiyet ayrımı en basit böyle başlar sen kadınsın kendine yedirmez ama o erkek her haltı yer bu yüzden seni defolu hatalı görecek biriyle asla hayatını birleştirme bak kıskanıyorum giyme kıskanıyorum yapma kıskanıyorum konuşma adı altında sen kadınsın yapamazsın zihniyeti yatar bu hataya düşme

Geçmiş konulara az çok baktım da bence sakın evlenme bak asla yüzüne vurmak değil amacım bekaret takıntım da asla yok sadece şunu söyleyeceğim kendine seni olduğun gibi sevecek bekaret takıntısı olmayan birini bul neden biliyor musun cinsiyet ayrımı en basit böyle başlar sen kadınsın kendine yedirmez ama o erkek her haltı yer bu yüzden seni defolu hatalı görecek biriyle asla hayatını birleştirme bak kıskanıyorum giyme kıskanıyorum yapma kıskanıyorum konuşma adı altında sen kadınsın yapamazsın zihniyeti yatar bu hataya düşme
Zaten öyle onu da kabul etmiyo eski sevgilileri icin kas.. bilmem ne diyo.. kendi neyse sanki. Nefret ediyorum bu zihniyetten de erkeklerden de

Zaten öyle onu da kabul etmiyo eski sevgilileri icin kas.. bilmem ne diyo.. kendi neyse sanki. Nefret ediyorum bu zihniyetten de erkeklerden de
Bak işte sana evlenmemek için en güzel neden kaş.. Nedir ya insan bir zamanlar seviyorum dedigi birine bunu diyorsa kadınlar hakkındaki düşünceleri nettir bir gün nette okumuştum kızlar sevgilinize eski sevgililerini sorun onları nasıl anlatıyorsa sizin hakkındaki görüşleride budur diyordu gerçekten bu böyle bak seni seviyor olabilir evlenmek istiyor olabilir ama atıyorum bir yanlış harekette sende o sıfatta olursun inan bana kadını insan yerine koyan cinsiyetcilik yapmayan erkekler o kadar çok ki kendini bu aptala mecbur hissetme asla bir gün seni sen olduğun için sevecek biri çıkcak

Bak işte sana evlenmemek için en güzel neden kaş.. Nedir ya insan bir zamanlar seviyorum dedigi birine bunu diyorsa kadınlar hakkındaki düşünceleri nettir bir gün nette okumuştum kızlar sevgilinize eski sevgililerini sorun onları nasıl anlatıyorsa sizin hakkındaki görüşleride budur diyordu gerçekten bu böyle bak seni seviyor olabilir evlenmek istiyor olabilir ama atıyorum bir yanlış harekette sende o sıfatta olursun inan bana kadını insan yerine koyan cinsiyetcilik yapmayan erkekler o kadar çok ki kendini bu aptala mecbur hissetme asla bir gün seni sen olduğun için sevecek biri çıkcak
Bana hep böyleleri denk geliyo kendi her halti yemis benden dunyanin en en en hatasiz temiz kizi olmami bekleyen tipler yoruldum artik bi kere de ben hata yapiyim karsimdaki fedakarlik yapsin :(

Bana hep böyleleri denk geliyo kendi her halti yemis benden dunyanin en en en hatasiz temiz kizi olmami bekleyen tipler yoruldum artik bi kere de ben hata yapiyim karsimdaki fedakarlik yapsin :KK43:
Canım sen hatalı ya da kirli değilsin şu anda böyleleri denk geliyor olabilir çevreni değiştirmekle başla bak böyle insanla ömür geçmez

ilgisizliğini boşver güvenmediğin biriyle asla evlenme.
bütün ömrünü tetikte mi geçirmek istiyorsun?
gücün var mı bunun için?
Hayir yok kesinlikle yok :( ama nedenini bilmiyorum emegime kiyamiyorum galiba yeniden birini tanimak falan cok zor hic halim yok gii hissediyorum :( bide emin değilim belki guvenimi kaybetmem de yersiz hersey karışık

biz de nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ve evlilik sürecindeyiz. kendimden örnek vereyim gün içinde öyle uzun uzun konuştuğumuz çok nadir. ikimiz de çalışıyoruz ama onun işi çok daha yoğun. kısa aralıklarla konuşuruz. 2 dk, 5 dk. bazen akşamları 15-20 dk. mesajlaşma da gün içinde ara ara olur. bazen öyle olur ki 5 ,6 saat hiç ses çıkmaz merak ederim ben ararım ya da mesaj yazarım. kimi her dk arar kimi günde bir kez 2 dakikalığına arar ama önemli olan o hissin size geçmesi. değer verildiğini hissetmek..siz onu hissedemiyorsanız gerçekten de karşı tarafla ilgili bir sorun var demektir. geçmişte yaşadım, tecrübeyle sabit ki bir kadın ilgilenilmediğini hissettiği anda gerçekten de ilgilenilmiyordur. kapris naz vs değil bu. karşı tarafın ya ilgisi başkasına kaymış alıyor ya da başka bişey oluyor işte. kendinize şunu sorun, onun tarafından sevildiğimi hissediyor muyum? cevabı çok önemli.

Bekaret konusunu görüştünüz mu nişanınızla Peki? Ay ne bilim ya bizde nişanlı olduk ama vardiyalarimiz bile tersti yine de arardik birbirimizi.bu zamanlar en güzel zamanlar zaten evlilikte bir süre sonra her şey duraganlasiyor .şimdiden yapmayan evlenince hiç yapmaz ki en iyi ihtimalle aynı kalir

Bende bundan korkuyorum işte :KK43: ama ayrilinca onun baskasiyla evlencek olmasi da canimi cok yakiyo :KK43:

hiç öyle düşünme. ben de eski sevgilim bırak evlenmeyi, yanında bir kızla resmini bile görürsem ölürdüm diyorum. kaç yıl geçti, aklıma bile gelmediği gibi şuan hayatta mı onu bile bilmiyorum:deli:

Sevmese evliliği ortaya atar mı demişsiniz ama neden atmasın? Ne yazık ki erkekler için evlilik bitirmek zor bir şey değil, bir kadın bin kere düşünüyor, mutsuzsa boşanmak için de bin kere düşünüyor ama erkekler öyle değil. Zaten eski sevgilileriyle ilgili konuşmaları da "elimin kiri, yıkarım geçer" zihniyetinde olduğunu gösteriyor. Bu kafadaki bir adam "sevmiyorum, evlenip günahına girmeyim" diye ince düşünmez. Ailesi baskı yapar, evlilik yaşı gelmiştir, düzenli cinsellik ister, önünde yemek, evde hizmet ister evlenir. Aşk aramaz illa ki. Evlenirseniz yazık olur size, mutlu etmez bu adam sizi, eviniz hapisaneniz olur.

Bekaret konusunu görüştünüz mu nişanınızla Peki? Ay ne bilim ya bizde nişanlı olduk ama vardiyalarimiz bile tersti yine de arardik birbirimizi.bu zamanlar en güzel zamanlar zaten evlilikte bir süre sonra her şey duraganlasiyor .şimdiden yapmayan evlenince hiç yapmaz ki en iyi ihtimalle aynı kalir
Hayir ağzını aradim karsi gibi.. zaten su an iyiki gorusmemisim diyorum kimbikir neeler saycakti bana .

biz de nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ve evlilik sürecindeyiz. kendimden örnek vereyim gün içinde öyle uzun uzun konuştuğumuz çok nadir. ikimiz de çalışıyoruz ama onun işi çok daha yoğun. kısa aralıklarla konuşuruz. 2 dk, 5 dk. bazen akşamları 15-20 dk. mesajlaşma da gün içinde ara ara olur. bazen öyle olur ki 5 ,6 saat hiç ses çıkmaz merak ederim ben ararım ya da mesaj yazarım. kimi her dk arar kimi günde bir kez 2 dakikalığına arar ama önemli olan o hissin size geçmesi. değer verildiğini hissetmek..siz onu hissedemiyorsanız gerçekten de karşı tarafla ilgili bir sorun var demektir. geçmişte yaşadım, tecrübeyle sabit ki bir kadın ilgilenilmediğini hissettiği anda gerçekten de ilgilenilmiyordur. kapris naz vs değil bu. karşı tarafın ya ilgisi başkasına kaymış alıyor ya da başka bişey oluyor işte. kendinize şunu sorun, onun tarafından sevildiğimi hissediyor muyum? cevabı çok önemli.
Evet yasam seklimize kadar hersey ayni kesinlikle.. sevildigimi hissediyodum ama artik biseyler eksik bilemiyorum mutsuzum..

Hayir yok kesinlikle yok :KK43: ama nedenini bilmiyorum emegime kiyamiyorum galiba yeniden birini tanimak falan cok zor hic halim yok gii hissediyorum :KK43: bide emin değilim belki guvenimi kaybetmem de yersiz hersey karışık

bu önemli değil ki. belki suçu yoktu. ama senin aklında hep şüphe olacak. dolayısıyla sürekli kontrol etmeye çalışacaksın, açık yakalamaya. bu zaten evliliği iyice çıkmaza sürükleyecek. ne sen sürekli diken üstünde yaşarken mutlu olacaksın ne de o sürekli kontrol edilirken mutlu olacak.

bu önemli değil ki. belki suçu yoktu. ama senin aklında hep şüphe olacak. dolayısıyla sürekli kontrol etmeye çalışacaksın, açık yakalamaya. bu zaten evliliği iyice çıkmaza sürükleyecek. ne sen sürekli diken üstünde yaşarken mutlu olacaksın ne de o sürekli kontrol edilirken mutlu olacak.
evet baştan o şüpheye yer vermicekti :(

işte o eksik şeyin ne olduğu o kadar önemli ki. onu bul. eksik olan ne? yaşlarınızı da merak ettim?
25 ikimizde.. ya eksik şu tam bneim üstüme eğilmio mesela mesajlasıyoruz bi sorduğunu bi daha soruo az önce söylemiştimya diorum.. yani mesajlastm bak ben seninle ilgilendim demek için konusuyo gibi oluyo öyle de..

Uzun bi iliskim var yillardir taniyorum zaten onu arkadasimdi sevgili olduk bikac yildir surduruyoruz bu sekilde.. sorun şu.. kendisi ilgisiz yani ayri sehirlerde olmamiza ragmen telefonda gunde 1 saat konustugumuz nerdeyse olmuyo hic... mesaj atiyo ona da yarim saatte bi cevap veriyo artik.biktim üzülüyorum yoruyo bu duurm beni.. ayni sehirde olup yuz yuze gorussek neyse ama uzaktayim.hic mi özlemiyo..
Evlilik hazirligindayim bitirsem bitirmeye cesaretim yok aileler fln
. Seviyorum onun da sevdigini biliyorum ama üzülüyorum.. bunu ona soyleyince bi süre duzeltmeye ugrasio sonra yine ayni..araya farkli olaylarda girdi guvenimi kaybettim ne kadar kendimi kandirmaya calissam da.. bilemiyorum yol yakinken donmeli miyim yillarin verdigi bi aliskanlik da var.. ne yapmami önerirsiniz :KK43:
Simdiden mutsuzsun, evlenmeye nasil cesaret ediyorsun? Bir de guvenim yok demişsin, ötesi var mi?
Aileler isin icine girdiyse girdi, ortada namussuzluk yok bi sey yok.. Bosanmak cok daha zor, o zaman herkes girmiş oluyor işin içine..

25 ikimizde.. ya eksik şu tam bneim üstüme eğilmio mesela mesajlasıyoruz bi sorduğunu bi daha soruo az önce söylemiştimya diorum.. yani mesajlastm bak ben seninle ilgilendim demek için konusuyo gibi oluyo öyle de..

söylediklerine değer vermiyormuş gibi,anladım. ama işte bu öyle bir his ki isterse seni saatlerce dinlesin gerçekten değer verip vermediğini kadın hisseder. evlilik yolundayız dedin ama 25 yaş bir erkekte evlilik için henüz oturmamış bir yaş sanki. herşeyi geçelim önemli olan şey senin hislerin. mutsuzum diyosan mutsuzsundur ve bunun sebebi de karşındakidir.

Back
X