Evlenmekle hata mi yapmis olurum ?

Bazı erkekler böyle maalesef aramaz sormaz ilgilenmez bazilarida evlenincede ilgili romantik ve dusuncelidir ilgisizliği devam edicektir huyunu baştan belli etmiş adam onu bu olumsuz yönüyle kabul edebileceksen evlen yoksa bir omur hayat sana zehir olur

Uzun bi iliskim var yillardir taniyorum zaten onu arkadasimdi sevgili olduk bikac yildir surduruyoruz bu sekilde.. sorun şu.. kendisi ilgisiz yani ayri sehirlerde olmamiza ragmen telefonda gunde 1 saat konustugumuz nerdeyse olmuyo hic... mesaj atiyo ona da yarim saatte bi cevap veriyo artik.biktim üzülüyorum yoruyo bu duurm beni.. ayni sehirde olup yuz yuze gorussek neyse ama uzaktayim.hic mi özlemiyo..
Evlilik hazirligindayim bitirsem bitirmeye cesaretim yok aileler fln
. Seviyorum onun da sevdigini biliyorum ama üzülüyorum.. bunu ona soyleyince bi süre duzeltmeye ugrasio sonra yine ayni..araya farkli olaylarda girdi guvenimi kaybettim ne kadar kendimi kandirmaya calissam da.. bilemiyorum yol yakinken donmeli miyim yillarin verdigi bi aliskanlik da var.. ne yapmami önerirsiniz :KK43:
Güven yoksa evlilikte yok hep bir şüpheyle yaşanmaz

Evlenince kötü şeyler yaşamaktan iyidir. Şimdiden size kötü hissettiren guveninizi sarsan biriyle olmayın. Evlenmeyin. Ya da erteleyin. Değer veren kişi arar sorar merak eder ilgilenir. Daha sonra üzülmemek için bir kez daha düşünün.

Huylu huyundan vazgeçmez. Bu durum belli ki senin için önemli. Hep böyle devam edecek bir durumu kabulleniyorsan evlen. Konuşurum değişir deme, genelde iki gün dikkat edip üçüncü gün aynı ilgisizlik devam ediyor. Şahit olduklarım bunlar.

Neye gore boyle hissediyorsunuz. Uzak sehirlerde olup sadece telefonla konusmamaksa olay bu cok sacma. Biz de hic konusmazdik cunku ben nefret ederim telefonla konusmaktan.

Ben de eşim de araşmayı ve telefonda saatlerce konuşmayı sevmeyiz. Sevgililik ve nişanlılık döneminde aramızda yüzlerce km vardı. 4 ayda bir görüştüğümüz oluyordu. Hiç de önce neyse evlenince daha kötüsü diyenlere bakma. Herkes elinde telefon tüm gün onunla uğraşmayı sevmek zorunda değil. 10 dk telefonla konuşsam kulağım yanıyor benim ya konuşmak istemiyorum. 1.5 yıldır evliyiz hiç ilgi problemi yaşamadık. Gayet de ilgiliyiz birbirimizle..

Bence özen gösteren, değer veren bir sevgili aramalı. Sizin şimdiden arada heyecan yok ilerde çok uzulursun. Yol yakınken dön. Aşk acisi belli bir zaman sonra geçer ama evlenip mutsuz olmak ve mutsuz etmek katlanılır gibi degil

Uzun bi iliskim var yillardir taniyorum zaten onu arkadasimdi sevgili olduk bikac yildir surduruyoruz bu sekilde.. sorun şu.. kendisi ilgisiz yani ayri sehirlerde olmamiza ragmen telefonda gunde 1 saat konustugumuz nerdeyse olmuyo hic... mesaj atiyo ona da yarim saatte bi cevap veriyo artik.biktim üzülüyorum yoruyo bu duurm beni.. ayni sehirde olup yuz yuze gorussek neyse ama uzaktayim.hic mi özlemiyo..
Evlilik hazirligindayim bitirsem bitirmeye cesaretim yok aileler fln
. Seviyorum onun da sevdigini biliyorum ama üzülüyorum.. bunu ona soyleyince bi süre duzeltmeye ugrasio sonra yine ayni..araya farkli olaylarda girdi guvenimi kaybettim ne kadar kendimi kandirmaya calissam da.. bilemiyorum yol yakinken donmeli miyim yillarin verdigi bi aliskanlik da var.. ne yapmami önerirsiniz :KK43:
Guven yok ama bitirmeye cesaretin de yok suanda bitirme konusunu düşündüysen ilerdede dusunursun. Belki o zaman cesaret edersin ama simdiki halinden daha zor atlatirsin o zaman. Bi iliskide guven yoksa temel yok demektir hangi sebeble olursa olsun yıkılan güven iliskiyi sarsar. Ve bence sizi cok sevseydi siz demeden kendisi düzeltir daha ilgli davranirdi. Yapısı bu diye dusunmeyin herkes sevgisini farklı gosterir tabi kimisi süslü kelimelerle hediyelerle kimiside hareketleriyle gosterir. Ama iki durumdada her zaman her firsatta aramak gormek isterler. Bence iyice düşünün herşeyi evlilik icin bi adim daha atmadan yuzlesin kendinizle ne istediğinizi bilin. Kafanizdaki soru isaretlei ve guvensizliginizi asmadan evlenmeyin

En ilgili erkek evlenince bile öyle oluyo bu daha simdiden ilgisiz burdakilerinin sözünü dinle bence bitir yol yakınken sonda burda ilgisiz söyle böyle kocam var diye konu acarsin sana değer veren birini dene şimdi bitiremiyorsan evlenince bitirmek zorunda kalmak daha zor o düşündüğün şeyler unutulur gider aşk acısı çok sürmez ama hayatini sana değer vermeyen biri için bitirmek geçmez

Artik üni bitti calisiyorum atanamadim ne bilim şu an zaten hayatim guzel degil bide ayrilikla iyice kotulestirmek istemiyorum sanirim :KK43:
Kısa vadeli düşünmeyin, atanamamış olmak evet üzücü olabilir ama illa ki atanır veya bir işe girersiniz sırf geçici bir süre yaşayacağınız böyle bir sıkıntıyı bahane edip ömür boyu huzursuz ve mutsuz olmayı seçmeyin, sizi değerli hissettirmeyen bir erkekle evlilik olmuyor yürümüyor önceliği siz olmuyorsunuz çünkü ve inanın bu acılar atanamamış olmaktan daha büyük bir acı. Ayrıca aldatılmış olma şüphesi de söz konusu iken böyle biriyle evlilik bile bile lades demektir...

Back
X