EVLENMELİ MİYİM ?AŞIRI KARARSIZIM LÜTFEN BİR FİKİR KIZLAR..

yinesev

Seni Secdeye Götürmeyen Aşk,Cennete Neden Götürsün
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
557
120
43
Merhaba kızlar ..
özel sektörde çalışıyorum . Çalıştığım iş yerinde biri var Hüseyin diye. Ben 25 yaşındayım o 32 yaşında başlarda ona karşı bir hissim vardı sonra oda benden hoşlanmaya başladı biz buluştuk bir kaç kez.. Namazında abdestinde çok dürüst bir adam..
Ama tipi epey yaşlı gösteriyor hatta bir kez buluştuğumuzda yanımda babam sandılar o derece büyük gözüküyor.. Ben zaten küçük gösteren bir kızım oda büyük gösterince baya sorun oluyor içten içe..
Sonra ailesiyle istemeye geldiler dedem babam annem çok beğendiler beklediğimin aksine..
Sadece tipi büyük gösteriyorum onun dışında karakteri çok sağlam beyefendi bir çocuk ailesi de çok iyi dediler..
Hatta dedem mutlaka kabul et dedi..

Aynı zamanda bi arkadaşım benden hoşlanıyor geçen hafta mesaj atmış öyle öğrendim sanayici lise mezunu..(ben üni mezunu olunca ailem önyargılı)
..yaşı 28 tam benim yaşıma uygun tipi de fena değil en azından yan yana durduğumuzda bakan eden olmuyor yaşıt sayılırız daha uygunuz yani.

Şimdi ben öyle kararsız kaldım ki hüseyin mi bu sanayi ci çocuk mu tip önemli mi evlilikte ? başta sorun olmayan batmayan şeyler sorun olur mu bilemiyorum tek bildiğim hüseyin çok iyi biri..
Sizce ne yapmalıyım özellikle evli bayanlar yorumlar mı :KK43:(

Son düzenleme:
"Yüze bir çizik yeter güzelliği örtmek için"
Güzel olan ruh olmalı bana göre
GERİSİ BOŞ
Çünkü genç gösteren lolita gibi bir adamla evlensen ve o her gün sana hakaret etse, anlaşamasanız o güzelliğin gençliğin ne anlamı olur?
bence bu şekilde düşündüğün için lütfen evlenme, yazık o adamlara...

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ..
özel sektörde çalışıyorum . Çalıştığım iş yerinde biri var Hüseyin diye. Ben 25 yaşındayım o 32 yaşında başlarda ona karşı bir hissim vardı sonra oda benden hoşlanmaya başladı biz buluştuk bir kaç kez.. Namazında abdestinde çok dürüst bir adam..
Ama tipi epey yaşlı gösteriyor hatta bir kez buluştuğumuzda yanımda babam sandılar o derece büyük gözüküyor.. Ben zaten küçük gösteren bir kızım oda büyük gösterince baya sorun oluyor içten içe..
Sonra ailesiyle istemeye geldiler dedem babam annem çok beğendiler beklediğimin aksine..
Sadece tipi büyük gösteriyorum onun dışında karakteri çok sağlam beyefendi bir çocuk ailesi de çok iyi dediler..

Aynı zamanda bi arkadaşım benden hoşlanıyor sanayici lise mezunu..(ben üni mezunu olunca ailem önyargılı)
kendisi evlenmek istiyor benle..yaşı 28 tam benim yaşıma uygun tipi de fena değil en azından yan yana durduğumuzda bakan eden olmuyor yaşıt sayılırız daha uygunuz yani..Ve beni aşırı seviyor şimdiden araba falan almış bana evlenirsek sen kullanacaksın bu arabayı diye..O derece planlıyor hevesli..

Şimdi ben öyle kararsız kaldım ki hüseyin mi bu sanayi ci çocuk mu tip önemli mi evlilikte ? başta sorun olmayan batmayan şeyler sorun olur mu bilemiyorum tek bildiğim hüseyinin durumu cok iyi değil ama çok iyi biri..
bu olaylarda sevgi,aşk duygular ne tarafta..

yüze bir çizik yeter güzelliği örtmek için
güzel olan ruh olmalı bana göre
geriis boş..
çünkü genc gösteren lolita gibi bir adamla evlensen ve o her gün sana hakaret etse anlaşamasanız ı güzelliğin gençliğin ne anlamı olur?

anladım canım ..haklısın sen hüseyin olabilir mi diyorsun ?

Tip dediğin nedir ki? Ahlaklı olsun, seni üzmesin yeter...
Gençlik iksiri halen bulunamadı...
Yaşlanacaksınız, yaşlanacağız...

Bir de öncesinde ne ile evleneceğinize karar verin...

Tip, maddiyat, iyi bir eş???
Hangisi önemli?

Merhaba kızlar ..

Aynı zamanda bi arkadaşım benden hoşlanıyor sanayici lise mezunu..(ben üni mezunu olunca ailem önyargılı)
kendisi evlenmek istiyor benle..yaşı 28 tam benim yaşıma uygun tipi de fena değil en azından yan yana durduğumuzda bakan eden olmuyor yaşıt sayılırız daha uygunuz yani..Ve beni aşırı seviyor şimdiden araba falan almış bana evlenirsek sen kullanacaksın bu arabayı diye..O derece planlıyor hevesli..

Şimdi ben öyle kararsız kaldım ki hüseyin mi bu sanayi ci çocuk mu tip önemli mi evlilikte ? başta sorun olmayan batmayan şeyler sorun olur mu bilemiyorum tek bildiğim hüseyinin durumu cok iyi değil ama çok iyi biri..

anlamadım ben şimdi ıstemeye geldıler dıyorsunuz huseyın sevgılınız ama diğer secenek ne bu durumda??? sizinle evlenmeyı dusunuyo????

bu olaylarda sevgi,aşk duygular ne tarafta..

Hüseyini seviyorum aslında ama sonradan batmayan şeyler gözüme batar mı huzursuz eder miyim bilmiyorum tek endişem o aslında cicim ayları geçince tipinden rahatsız olur muyum

anlamadım ben şimdi ıstemeye geldıler dıyorsunuz huseyın sevgılınız ama diğer secenek ne bu durumda??? sizinle evlenmeyı dusunuyo????

Hüseyinle sevgili değiliz.. istemeye geldiler ama ben cevap veremiyorum henüz

Kalıcı olan kişilik olduğuna göre, eş adayında huy güzelliği arayacaksın, önemli olan bir insanın karakter sahibi olması, tab ona karşı birşeylerde hissetmen gerekiyor. Sevince görmüyor gözün, vücudundaki eğriyi doğruyu. Sen sanki eş değilde aksesuar arıyor gibi olmuşsun biraz.

hüseyene ise çık onla. tanımaya çalış. diğerinide düşünme. iki kişiyle beraber olamazsın zaten

bırısının tıpı yuzunden dıgerının egıtımı yuzunden soru ısaretı var kafanda.. demem o kı ıkısıyle de olmaz bu ıs ..

Nasıl yani? İkisi de bu kadar heveslilerse ikisine de umut mu verdin aynı anda? Büyük göstereni zaten ailen bile tanımış, diğeri de kullandıracağı arabaya kadar düşünmüş maşallah. İkisini de fazla umutlandırmadan seni o mu bu mu diye düşündürmeyecek birinin karşına çıkmasını bekle

Back
X