- 29 Mayıs 2016
- 545
- 491
- 103
- 39
- Konu Sahibi enchanting
-
Bu kafayla evlenmemelisinacaba daha iyisi çıkar mı
Yani kendi mesleğimden biri çıkar mı acaba ve uzun boylulardan hoşlanıyorum bu adamın boyuDaha iyisi cikar mi derken neyi kastettiniz bu adamda begenmediginiz davranışlar var o yüzden mi böyle yazdınız? Buna açıklama getirirseniz ona göre daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz bence
Bu adam iyi biri ama kendi mesleğimden ve uzun boylu biri çıkar mı acaba diye bu adamın boyu 170Daha iyisi cikar mi derken neyi kastettiniz bu adamda begenmediginiz davranışlar var o yüzden mi böyle yazdınız? Buna açıklama getirirseniz ona göre daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz bence
Yani kendi mesleğimden biri çıkar mı acaba ve uzun boylulardan hoşlanıyorum bu adamın boyu
Bu adam iyi biri ama kendi mesleğimden ve uzun boylu biri çıkar mı acaba diye bu adamın boyu 170
+1Önce kendinize biraz zaman verin, birbirinizi tanıyın. Uyuşuyor musunuz, kafa yapılarınız denk mi bi öğrenin. Tanımadan evlenmeyin.
Sizce evlenmeli misiniz? Evlenmeye değer mi? Karşınızdaki insandan beklentileriniz neler, olmazsa olmaz kırmızı çizgileriniz neler? Onun sizden beklentileri neler, bunları karşılayabilir misiniz? Görsel olarak bir çekim hissediyor musunuz? Lütfen bunları düşünün karşınızdaki insanı tanıyın ve öyle karar verinHerkese mutlu bayramlar hanımlar görücü usulu biriyle tanışmıştım ilk görüşmede bişey hissetmedim ama şimdi çok sempatik buluyorum.ben öğretmenim o imam yaşım 33 onun da 32 ailem de olumlu bakıyor sorun şu ki o köyde yaşıyor ve acaba daha iyisi çıkar mı sizce evlenmeli miyim teşekkürler
Imamdaki şanssa bağ heleHerkese mutlu bayramlar hanımlar görücü usulu biriyle tanışmıştım ilk görüşmede bişey hissetmedim ama şimdi çok sempatik buluyorum.ben öğretmenim o imam yaşım 33 onun da 32 ailem de olumlu bakıyor sorun şu ki o köyde yaşıyor ve acaba daha iyisi çıkar mı sizce evlenmeli miyim teşekkürler
Pek uyumlu değilizNe bileyim insan önce karakterine bana kendinle uyumuna bakar hiç olmadı maddi boyutuyla ilgilenir.. Taktığınız boy mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?