Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıymete binse ne yazar,eşeğini niğdeye doğru sürer ancakdemin onu demek istedim, belkide nişanlısı birden kıymete binecek bu da bi ihtimal
Sen kendi ağzınla söylemişsin canım bendeki bu aşk bitti diye o zaman nişanlını ve aileni yıpratmadan güsel bir dille onları durumuna ikna et ve hayatına devam et senin durum evli olanlardan çok farklı sen daha yolun başındasın ve eğer şimdiden aşkının heyecanının bittiğini söylüyorsan bu ilişkinin devamı zaten gelmez evet nişanlın varken başka biriyle görüşmen hiç hoş değil ama bazen insan karşısına neler çıkacak bilemiyor eminimki sende böyle olsun istemezdin ama hayat...Kesinlikle evlenmemelisin aşk bittiyse biter acaba yeniden ihtimali çok zayıf hem düşünsene yıllarca süren evlilikler bile bitiyorki seninki bunların yanında devede kulak kalıyor bir insanı çok iyi diye yada beni seviyor diye hayatına sokamazsın eğer evlenirsen sonradan çok pişman olacağını düşünüyorum ve şimdi yaptığın hatanın belkide daha büyüklerini o zamanda yaşayabilirsin aşk bittiyse bu ilişki zaten bitmiştirmerhaba kızlar....çok büyük bi boşluk içindeyim.1,5 yıldır nişanlıyım ama ilişkimiz 7 senelik.sanıyorum bendeki o büyük aşk bitti.artık sadece alışkanlık.düğünümüz 2010 yazında olacak.yani daha 1 sene var.şuanda çok mutsuzum.kafamdaki soru işaretlerle evlenmek istemiyorum.şu durumda sadece evlenmek zorunda olduğum için evlenicem.heyecan,aşk,mutluluk hiç biri yok. :gitme: yanlış karar vermektende çok korkuyorum.bana akıl verin![]()
aslında kafamın bu kadar karışmasının bir nedeni daha var.aklımı karıştıran biri çıktı karşıma.benim değerli olduğumu sürekli gösterdi bana.ciddi bişeyler yaşanmadı ama bi anlıkta olsa beni heyecanlandırdı ve unuttuğum herşeyi tekrar hatırlattı bana.sonrada benim kafamın karıştığını anlayınca hayatımdan tamamen çıktı.mutlu olmamı istediğini söledi.bunun için çaba sarfet dedi.yaklaşık 2 ay önce oldu bu olay.bir aydırda görüşmüyoruz.sanırım bana gerçek mutluluğu gösterdi.bilmiyorum.onunla olmayı bende düşünmüyorum,farklı karakterlerimiz var.ama gözümü açtı işte
kimseye karşı sorumlu hissetme kendin
ömür boyu mutsuz hissedeceğin bişeyi yapma derim ben
bitir derim sevmiyosun galiba
uzatmanın alemi yok
karşındakinide üzme derim
çok kararsızsın belli ama böylede yürümez..