• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeli miyim?

kız ben de terazıyım terazıler asla sınırlı olmazlar :21:

nısanlının tek kotu huyu asırı ofkesı ve bunun dısın da bır sorunu

yoksa ayrılmayın .kımse dort dortluk degıldr herkesın kotu bır huyu

vardır.en mukemmelı dort dortlugu benım olsun dersenız eger ,cok beklersınız !

forumdan bır arkadasın bı sozu vardı ;"benı en az yoran olsun "demıstı .

cok da dogru soylemıs valla .aynen katılıyorum .kımse dort dortluk degıldır cunku .

adam sadece sınırlı dıye de "hemen ayrıl kurtul ondan "dıye yorum yapanlara da sasırdım valla:53:

nevın ıstersenız bu durumu asarsınız .sadece sınırlı dıye ılıskıyı kestırıp atmaya gerek yok

psıkologdan yardım alın emınım asacaksınız .hem artık sınırlı olmayan mı var yahu (!)

herkes ben de dahıl olmak uzere kafayı sıyırmıs .:1:

Son düzenleme:
kız ben de terazıyım terazıler asla sınırlı olmazlar :21:

nısanlının tek kotu huyu asırı ofkesı ve bunun dısın da bır sorunu

yoksa ayrılmayın .kımse dort dortluk degıldr herkesın kotu bır huyu

vardır.en mukemmelı dort dortlugu benım olsun dersenız eger ,cok beklersınız !

forumdan bır arkadasın bı sozu vardı ;"benı en az yoran olsun"demıstı .

cok da dogru soylemıs valla .aynen katılıyorum .kımse dort dortluk degıldır cunku .

adam sadece sınırlı dıye de "hemen ayrıl kurtul ondan "dıye yorum yapanlara da sasırdım valla:53:

nevın ıstersenız bu durumu asarsınız .sadece sınırlı dıye ılıskıyı kestırıp atmaya gerek yok

psıkologdan yardım alın emınım asacaksınız .hem artık sınırlı olmayan mı var yahu (!)

herkes ben de dahıl olmak uzere kafayı sıyırmıs .:1:

ne biliiim bazen bende böyle düşünüyorum ama hayırlısı bakalım ... :&

benim erkek arkadşımda aynı senin tarif ettiğin gibiydi, normalde çocuk gibi, çok düşünceli çok ilgili ama cok basit şeye hemen sinirlenen küfürler eden bi yapıdaydı, 3 yıldır beraberiz, 2 yılı bu şekilde geçmiştir (ilk aylar cicim ayları böyle şeyler yoktu tabi) bazen bana sinirinden kedimizi dövdüğü, yüzük takmıştık onu denize attığı falan oldu hatta, ama son bikaç aydır çok iyi, resmen olgunlaştı, ben hep uyardım onu, küfür etme, bağırma, sinirlenme fln dıye, belki onlardan belki de yaptığı hatanın farkına vardı, bide ben çok etkılenıyordum, o bağırınca ben bayılıyodum hemen, belkı de bunlarda etkılendı, ama şöyle birşey var benım erkek arkadasım 24 yaşında, karakteri yenı oturuyor yanı, senın kı ise 34 yasında, bence beklemeyıp psikolojık danısma almaya ıkna et onu, hatta beraber gidin, sinir insana herşeyi yaptırır cünkü

canım evlenme tedavi filan fayda etmez ona tamamen düzelmez,tekraralar bence. ağlaması filan tamamen duygu sömürüsü sığınmasın arkasına..hem çok sevmiyorsun . sinirle söylenen her laf düğüm düğüm kalır içinde. hem sana yada kendine bir şey yapmasından korkuyorsun... etraf normal insanla dolu...uzatma temmuzu bekleme. ya da istihareye yat. ne bileyim..hayırlısı için dua et...... eş çoooook önemli ..

böyle durumlarda insan kalbinin sesini duyamıyor çoğu kez,bende çok korkarım öfkeli insanlardan ama asla değişmeyeceğini bil aradığın huzursa bu şekilde huzur bulamazsın evlilik için aşk bittiğinde geriye huzur ve saygı kalmalı seni bağlayan

Merhaba Kızlar,

Ben 2 aylık nişanlıyım. Nişanlımla 8 ay arkadaşlık ettik, o dönem içerisinde fazla olmasa da aşırı sinirli gergin bir yapıya sahip. Üstelikte aşırı kıskanç. Geçmişte çok fazla kadınla birlikte olmuş, bazı şeylere tahammülü olmadığı gibi inancı da yok. Aşırı ve ani sinirleniyor, anne baba eş tanımıyor, ağzının ayarı kaçıyor. Bazen bi hafta boyunca hep gergin sinirli ve mutsuz oluyor. Bana gelince biraz daha kontrollü ama yaşadığı kontrolsüz sinirinden artık bıktığını bazen dayanamadığını kimseyi üzmek kırmak istemediğini söylüyor. Bazen bu derdinden oturup ağlıyor benden destek istiyor. Yardım et bana diye yalvarıyor. Kıyamıyorum ona ama sinirli halini görünce acımıyorum nasıl kontrol kaybediyor anlam veremiyorum. Ayrılmak istedim kaç kaz ama söyleyemedim zaten bu saatten sonra da zor gibi, üstelik bunu da kaldıramaz ya kendine ya bana zarar verir, gururuna yediremez, kötü biri değil ama 34 yaşında değişir mi bilmiyorum. Düşünceli romantik ve içki kumar kadın gibi şeylerle işi yok. Ya aşırı merhametli sevgili, ya da çok öfkeli canavar gibi asla ortası yok. Temmuzda düğünümüz var, çok korkuyorum sevgim azalıyor yavaş yavaş ama o da farkında ve çaba sarfediyor. Her türlü tedaviye açığım ne dersen senin için yaparım bende kurtulmak istiyorum bu sinirimden diyor. Evlenince bi nebze daha düzelir diyor psikologtan destek alacağını söylüyor, şaşırdım hiç mutlu değilim hatta öfkeliyim ona ama anlatamıyorum hemen kırılıyor yakıp yıkıyor yada yapacak eminim. Bana akıl verin, seviyorum ama hayatımı verecek kadar değil. Bilmiyorum :(

yakma boşuna kendını derim sana, bu acıma duyguyla aşk olmaz..seversın evlenırsın, aynı evı paylasınca sevgının gramı kalmaz..sen hayatın da hiç gerçekten değişen bır ınsan gördün mü?

benim babamda aşırı sinirli... nişanlıyken anneme bu kadar yüzünü göstermiyomuş, annem bilsem bırakırdım diyo.. .sinir ilaçları kullanıyo, bir nebze de olsa rahatlıyoruz... vurma, dövme gibi şeyleri yok çok şükür.. çok sinirlenince eşyalardan çıkarıyo, sayıyo sövüyo...
bağırıyor... zor canım çok zor
:50:

benim babamda aşırı sinirli... nişanlıyken anneme bu kadar yüzünü göstermiyomuş, annem bilsem bırakırdım diyo.. .sinir ilaçları kullanıyo, bir nebze de olsa rahatlıyoruz... vurma, dövme gibi şeyleri yok çok şükür.. çok sinirlenince eşyalardan çıkarıyo, sayıyo sövüyo...

bağırıyor... siniri geçtiği zaman ondan iyisi yok, ama canavara dönüşüyor bazen... ağzından küfür eksik olmuyo, zor canım çok zor
:50: babam olduğu halde zor, birde eşin olacak senin... bilmiyorum ama ben mesela büyük konuşmak gibi olmasın evlendiğimde babam gibi birini çekeceğimi sanmıyorum, Allah yardımcısı olsun genç kızların.. sakin huzurlu bir hayat istiyorum, bunun kararını sen vereceksin ama yakma kendini :50:

Allah yardımcınız olsun. Mİftahul Cennet Duası Çok iyi geliyormuş yine bu sitede bir arkadas yazmıştı.

kızlar, nişanlımın agresif yapısından bahsetmiştim.. geçenlerde bunu konuşurken bana, 2 yıldır uyumak için bi ilaç içtiğini ağır bi ilaç olduğunu onu sersem ettiğini söyledi merak ettim (k) ilacı alıp prospektüsünü okuduk yan etkilerinden biri aşırı sinirlilik yapıyormuş.. düşünsenize aşırı sinir yapan bir ilacı iki yıldır içiyorsunuz ve her hafta artık sinir kronik bi durum almış gibi.. şaşırdık.. ilacı haftasonları bi gece içiyordu biz hafta içi çok iyiyiz haftasonu muhakkak saçmasapan bişey yüzünden kavga ediyorduk.. bizde bunu haftasonu daha çok vakit geçirmemize bağlıyorduk ki ama tüm tartışmalarımız onun gerginliğinden ve gereksiz bi çıkışından başlamış... oturup iki saat irdeleyince ilacın etki payının yüksek olduğunu anladık.. iki haftadır ilacı içmiyor yerine bitki çayı tercih ediyor uyumak için ve iki haftadır ne bir gerginlik ne de bir tartışma.. işin ilginç tarafı biz ya çok iyiydik yada çok kötü.. şimdi çok kötü olan kısım gitti çok iyi ve normali yaşıyoruz, umarım hep böyle gider umarım o lanet ilaç hayatımızdan siniri ile birlikte tamamıyle gider.. iki haftadır inanılmaz gülüyor ve eğleniyoruz :) bana şans dileyin, öptüm sizi ;)

kızlar, nişanlımın agresif yapısından bahsetmiştim.. geçenlerde bunu konuşurken bana, 2 yıldır uyumak için bi ilaç içtiğini ağır bi ilaç olduğunu onu sersem ettiğini söyledi merak ettim (k) ilacı alıp prospektüsünü okuduk yan etkilerinden biri aşırı sinirlilik yapıyormuş.. düşünsenize aşırı sinir yapan bir ilacı iki yıldır içiyorsunuz ve her hafta artık sinir kronik bi durum almış gibi.. şaşırdık.. ilacı haftasonları bi gece içiyordu biz hafta içi çok iyiyiz haftasonu muhakkak saçmasapan bişey yüzünden kavga ediyorduk.. bizde bunu haftasonu daha çok vakit geçirmemize bağlıyorduk ki ama tüm tartışmalarımız onun gerginliğinden ve gereksiz bi çıkışından başlamış... oturup iki saat irdeleyince ilacın etki payının yüksek olduğunu anladık.. iki haftadır ilacı içmiyor yerine bitki çayı tercih ediyor uyumak için ve iki haftadır ne bir gerginlik ne de bir tartışma.. işin ilginç tarafı biz ya çok iyiydik yada çok kötü.. şimdi çok kötü olan kısım gitti çok iyi ve normali yaşıyoruz, umarım hep böyle gider umarım o lanet ilaç hayatımızdan siniri ile birlikte tamamıyle gider.. iki haftadır inanılmaz gülüyor ve eğleniyoruz :) bana şans dileyin, öptüm sizi ;)

çoook sevındım adınıza :))

Back
X