Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlınız kaç yaşında merak ediyorum.Bir de anne babaya saygısı olmayan birinden ilerde size saygı göstermesini beklemeyin derim...
Nişanlınızın burcu ikizler mi?
kız ben de terazıyım terazıler asla sınırlı olmazlar
nısanlının tek kotu huyu asırı ofkesı ve bunun dısın da bır sorunu
yoksa ayrılmayın .kımse dort dortluk degıldr herkesın kotu bır huyu
vardır.en mukemmelı dort dortlugu benım olsun dersenız eger ,cok beklersınız !
forumdan bır arkadasın bı sozu vardı ;"benı en az yoran olsun"demıstı .
cok da dogru soylemıs valla .aynen katılıyorum .kımse dort dortluk degıldır cunku .
adam sadece sınırlı dıye de "hemen ayrıl kurtul ondan "dıye yorum yapanlara da sasırdım valla
nevın ıstersenız bu durumu asarsınız .sadece sınırlı dıye ılıskıyı kestırıp atmaya gerek yok
psıkologdan yardım alın emınım asacaksınız .hem artık sınırlı olmayan mı var yahu (!)
herkes ben de dahıl olmak uzere kafayı sıyırmıs .![]()
Merhaba Kızlar,
Ben 2 aylık nişanlıyım. Nişanlımla 8 ay arkadaşlık ettik, o dönem içerisinde fazla olmasa da aşırı sinirli gergin bir yapıya sahip. Üstelikte aşırı kıskanç. Geçmişte çok fazla kadınla birlikte olmuş, bazı şeylere tahammülü olmadığı gibi inancı da yok. Aşırı ve ani sinirleniyor, anne baba eş tanımıyor, ağzının ayarı kaçıyor. Bazen bi hafta boyunca hep gergin sinirli ve mutsuz oluyor. Bana gelince biraz daha kontrollü ama yaşadığı kontrolsüz sinirinden artık bıktığını bazen dayanamadığını kimseyi üzmek kırmak istemediğini söylüyor. Bazen bu derdinden oturup ağlıyor benden destek istiyor. Yardım et bana diye yalvarıyor. Kıyamıyorum ona ama sinirli halini görünce acımıyorum nasıl kontrol kaybediyor anlam veremiyorum. Ayrılmak istedim kaç kaz ama söyleyemedim zaten bu saatten sonra da zor gibi, üstelik bunu da kaldıramaz ya kendine ya bana zarar verir, gururuna yediremez, kötü biri değil ama 34 yaşında değişir mi bilmiyorum. Düşünceli romantik ve içki kumar kadın gibi şeylerle işi yok. Ya aşırı merhametli sevgili, ya da çok öfkeli canavar gibi asla ortası yok. Temmuzda düğünümüz var, çok korkuyorum sevgim azalıyor yavaş yavaş ama o da farkında ve çaba sarfediyor. Her türlü tedaviye açığım ne dersen senin için yaparım bende kurtulmak istiyorum bu sinirimden diyor. Evlenince bi nebze daha düzelir diyor psikologtan destek alacağını söylüyor, şaşırdım hiç mutlu değilim hatta öfkeliyim ona ama anlatamıyorum hemen kırılıyor yakıp yıkıyor yada yapacak eminim. Bana akıl verin, seviyorum ama hayatımı verecek kadar değil. Bilmiyorum![]()
benim babamda aşırı sinirli... nişanlıyken anneme bu kadar yüzünü göstermiyomuş, annem bilsem bırakırdım diyo.. .sinir ilaçları kullanıyo, bir nebze de olsa rahatlıyoruz... vurma, dövme gibi şeyleri yok çok şükür.. çok sinirlenince eşyalardan çıkarıyo, sayıyo sövüyo...
bağırıyor... zor canım çok zor![]()
kızlar, nişanlımın agresif yapısından bahsetmiştim.. geçenlerde bunu konuşurken bana, 2 yıldır uyumak için bi ilaç içtiğini ağır bi ilaç olduğunu onu sersem ettiğini söyledi merak ettim (k) ilacı alıp prospektüsünü okuduk yan etkilerinden biri aşırı sinirlilik yapıyormuş.. düşünsenize aşırı sinir yapan bir ilacı iki yıldır içiyorsunuz ve her hafta artık sinir kronik bi durum almış gibi.. şaşırdık.. ilacı haftasonları bi gece içiyordu biz hafta içi çok iyiyiz haftasonu muhakkak saçmasapan bişey yüzünden kavga ediyorduk.. bizde bunu haftasonu daha çok vakit geçirmemize bağlıyorduk ki ama tüm tartışmalarımız onun gerginliğinden ve gereksiz bi çıkışından başlamış... oturup iki saat irdeleyince ilacın etki payının yüksek olduğunu anladık.. iki haftadır ilacı içmiyor yerine bitki çayı tercih ediyor uyumak için ve iki haftadır ne bir gerginlik ne de bir tartışma.. işin ilginç tarafı biz ya çok iyiydik yada çok kötü.. şimdi çok kötü olan kısım gitti çok iyi ve normali yaşıyoruz, umarım hep böyle gider umarım o lanet ilaç hayatımızdan siniri ile birlikte tamamıyle gider.. iki haftadır inanılmaz gülüyor ve eğleniyoruz :) bana şans dileyin, öptüm sizi![]()
çoook sevındım adınıza :))