evlenmeli miyim

Evliliği bırakın birini sevmeye bile hazır değilsiniz. Evlenmeyiniz, bu arkadaşınıza aşık değilsiniz çünkü diğer erkekleri hala bir seçenek olarak görüyorsunuz. Onu da kaybedip yalnız kalmak istemiyorsunuz çünkü her zaman dönebileceğiniz bir liman o kişi. Arkadaş olarak kalmanız ikiniz için de en uygunu bence.

O anlık his bile ne hoş : )

Zamanla aşık olunacağına da inanırım ama bu çelişkilerle olmaz.
Valla his hoş mu böylesi bir hissi almam artık boş mu orasını bilemicem :) Tek bildiğim yarım saat kendime gelemediğim.

Aynen öyle ben de zamanla aşık olanlardan ve kolay vazgeçmeyenlerdenim.

Adamı garanti koca adayı olarak görüp, kimseyle olmazsa bunu alırım tavrındasınız
İnsanlığa yakışmaz bir davranış içindesiniz
Salın gitsin garibi, olacak iş değil

Niye evlenmeye kafayı taktın ki bu kadar. Sırf karşındaki iyi bir insan diye evlenmek zorunda mısın? O insana yapacağın en büyük kötülük sevmediğin halde evlenmek olur.

Hangisiyle evleneceksin anlamadım?senin işin zor ..henüz evlilik sorumluluğu almaya hazr değilsin. Yaşında küçük belliki sen bi on yıl evlenme derim

klasik iyi adam sendromu sizinki yani onu sevmiyorsun ama iyi adam diye kaçırmak istemiyorsun sonra da eh bunu bulduysam daha iyisini de bulurum diye içten içe sorguluyorsun bence ikisini de bırak yeni bir hayata yelken aç.

Kızlar kiminizin yapıcı kiminizin kirici yorumlarına teskkur ederm kendini düşüncelerimi hersyi olduğu gibi aktaramadigim herkes algıladığı gibi yorumlamış yorumlamış bu adama değer veriyorum cevplariniz için teskkur ederm

Senin kaçan karışık askerdeki sana aşık arkadaşça görüşelim diyerek ona zaman kaybetiriyorsun farkinda misin
o seneden umut bekliyor.
evlenmiş olmak için evlenilmez.

Kızlar kiminizin yapıcı kiminizin kirici yorumlarına teskkur ederm kendini düşüncelerimi hersyi olduğu gibi aktaramadigim herkes algıladığı gibi yorumlamış yorumlamış bu adama değer veriyorum cevplariniz için teskkur ederm
Merhaba, kendinizi size aşık olan adamın yerine koyun, bir düşünün. Ama samimiyim bunu yazarken, bir düşünün ki karşınızda aşkından öldüğünüz bir adam var gelgitleriyle aralarda başka kızlarla olsa dahi siz onu istiyorsunuz, kendinizden eminsiniz. Fakat o sizden emin olamıyor sürekli acaba diyor bi ileri bi geri adım atıyor. Evlenseniz bile binbir umutla evlenmiş olacaksınız (ki evliliğin ne kadar ciddi bir müessese olduğunu siz zaten biliyorsunuz söylememe gerek yok) ne hayallerle onunla aynı eve gireceksiniz. Aa bi bakacaksınız karşı tarafta aynı heyecan yok. Hatta oldu ki bir gün eski sevgilisinin profiline baktığına şahit oldunuz internet geçmişinde. Ne hissederdiniz?

Back
X