Evlenmemek için 11 Sebep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana kalırsa evlilik güzel bir şey.

Hayatımın aşkını buldum, sevgili olduk, hem toplumda hem ailemde evlenmeden beraber yaşamak sıkıntılı gözükmese bile yine de evlenmek, ilişkimi kağıt üzerinde karşılıklı rızaya dayalı olduğunu görmek isterim.

Sevdiğim kişiyle düzen kurmak, gelecek hayal edip, bunu inşa etmek güzel yani.

Evlenmemekte güzel olabilir.

Ama iki seçeneğin artıları eksileri var. Biri diğerinden daha mükemmel değil.

Boşver kendisi de çok katılmıyor zaten

Geriden geliyorum ben ya hepp üşengeç master bu konu sahibi asker sevgilisi olan değil mi?

Güncel konularımı da gören ‘ evlenemedim, evlenmek için ne yapmalıyım, iki gün önce biriyle konuştum şimdi çocuklu biriyle evlenmek için görüşüyorum, sevgilimin çamaşırını bulaşığını yıkıyorum , sevgilim benimle evlenmiyor, sevgilim bana çok kötü davranıyor ama evleniriz diye hede hede yapıyorum’ sanır. ( Klasik bu konular var)

Sevgilim askeri pilot çok özledim gelince üzüldüm tabağını önünden aldım izin vermedi topladı masayı dedim diye tetiklendi bu üye durduk yere.

Ki diğer tetiklenen üyeye de dedim misafir baş tacı kim gelse önünden tabağı alırım.

Beni diğer evlenmek için tüm tuşlara basan Kezban üyelerle karıştırmayın.

Bir konu açtım özledim dedim hemen saçma sapan yorumlar yapanlar oldu kendi sevgisizliklerini yansıtan sonra aklı başında üyeler ‘ şoka girdim yorumları okuyunca kız özledim yazmış’ dediler de bu yorumları püskürttüler saolsunlar.

Sevgilim zaten evlenmek istiyor, kararsızlık yapan benim, evlenmeyin ha konusu da değil defaten açıkladım. Evlilik kurumuna saygım sonsuz.

Bir gün ben de eğer istersem evleneceğim raat olun.

Siz evli misiniz? Kafayı yiyenler demek çirkin bir üslup. Kör Topal da buluyor merak etmeyin. Saçma yani.

Bakın sadece arama kısmına ‘ evlenememek’ yazınca bile çıkan konular iyi de araştırmadım.

Ki BDV de her gün böyle başlıklar var mutlaka

Ama ben de hata people pleaser liğin sonu nasihat dinlemek.

Bana neyse. Evlenemeyip üzülen de üzülsün.

Eklentiler

• IMG_3043.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_3042.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_3041.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 52
O zaman isteyip de ulaşılamayan her şey kötülenmeli mi ? Bende gebe kalamiyorum mesela. O zaman çocuk doğuranlarin pişmanlığını çocuğun zorluğunu ön plana çıkaralım. Ulaşamadığın durumu kötülemek bilmiyorum bir atasözü var ama neyse

Abi niye ulaşamayayım ya ?

Beni tanıyor musun?

Sırf maaşım evim arabam için bile evlenirler benimle zaten, karakterimi tipimi fiziğimi geçtim

Neyse

Aynen aynen kedi erişemediği ciğere mundar diyor ben yazdım zaten bu yazıyı evlenemedim diye pisleniyorum (!)

Worde kopyalasaydınız ordan okurdunuz

Worde kopyalasaydınız ordan okurdunuz

Okuyamadım ondan koydum da demedim ki font büyük burası en büyük kadın formu okumak isteyenler de okusun diye de koydum dedim ya hani.

Buraya alışveriş listemi koymadım yani

Defaten evlenmek isteyip evlenemedim diye konular var onlar baksın diye koydum.

Hiç katılmadım bu yazıya.
Bekar evinde özgür yaşayan rahatça dışarı çıkan bir kadının evliliği de paralel olur. Burada erkeğe köle gibi hizmet eden evliliği yapan kadın aile evinde de akşam ezanından önce evde ol diye baskı yapılan kadınlar genellikle.
Ben rahat ve özgür bir bekarlık yaşadım şimdi de rahat ve özgür bir evlilik yaşıyorum. Bekar arkadaşlarımla da istediğim gibi görüşüyorum evlilerle de. Ayda bir gece kız arkadaşlarımız gecemiz de var gezip tozuyoruz.
Ev içi sorumluluklarımızda eşimle paralel. O totosunu devirip yatarken iş yapmam. Hayatımda evlilikten sonra gelen değişiklik farklı evde yaşama, aynı evde bir erkekle yaşamamdır herhalde.
Ayrıca insanın eşi en yakın olduğu insan oluyor. İyi yada kötü bir şey olduğunda ilk arayacağım insanın olmasını, beni ve alışkanlıklarımı benden iyi bilen biriyle dertleşmeyi de çok seviyorum. Bence evlilik iki taraf içinde büyük bir konfor:
Feminizmi evlilik karşıtı erkek düşmanı olarak lanse eden bir yazı olmuş. Feministim çünkü feminist kadın erkek eşitliğini savunur ve kocam da bu konuda benle aynı dünya görüşünde olduğu için de feministliğime zarar gelmiyor

Daha 2 dk önce açılan konu.

Evlilere boşanın diyen bir yazı değil zaten boşuna tetiklenmeyin.

Evli olup kader mahkumu gibi davrananlara bekarlığı özleyenlere zaten ben de ifritim.

Evliler evliliğinizi savunmanız güzel, ben de evli olsam böyle bir tutum sergilerdim. Karakter bunu gerektirir.

Dediğim gibi öylesine bi yazı. No panic

Eklentiler

• IMG_3044.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 51

Evlilik böyle bir şey değil ki.
Siz niye böyle olsun istediniz anlamadım. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`