Evlenmeseydin o zaman

Livagul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
565
291
53
Kizlar ne yapacagimi ne diyecegimi bilemiyorum ben uzakttan biriyle evliyim 20 gun once 1 haftaligina ailemi ziyarete gittim eve geldikten sonra kayinbabamlar biz gidicez dedi aradan 15 gun gecti ve yarin gidecekler ben kayinbabama dedim ki bende geliyim zaten cevaplari hazir sen yeni gittin geldin yok dediler araba boş tabi gidiyor esimede dedim ki ben bi daha arabaniza binmem baban bana yok demis dedim esimin bana verdigi tepki ne diye gidiyorsun, evlenmeseydin ben bisi demeden odadan ciktim şimdi ben bu lafin altinda kalmamak icin ne diyebilirim sirf bunun icin konuyu acmak drumunda kaldim

ne diyon ablam sen

20 gün önce ailesine gidip 1 hafta kalmış, kayınbabası gil memlekete gidecekken ben de geleyim ailemde kalırım demiş onlar da yok demişler. Eşine trip atmış “bibin bini yikkk didiiiii” diye eşi de ne kızım bu sürekli annenlerdesin evlenmeseydin o zaman demiş. Yazar da bu lafın altında kalamam! Ne demeliyim bişiii diyiinnn pfff diyor. Ben böyle anladım

Valla moralim bozuktu beni güldürdün rabbimde seni güldürsün

Nolmus ne diyosun anlamıyorum bişey ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…