Evlenmeyen arkadaşlar

Ya sürekli değil tabi ama dönem dönem o kötü hisler geliyor işte. Bu sene başladı
Daha çok erken bu düşüncelere kapılmak için. Yolun başındasınız. Kimlerrr gelir kimler geçer. Hayatı akışına bırakıp düşünmeyi bırakın bunları, hersey kendiliğinden olur.
 
27 yaşımdayım sevgilim var ama evlenmeyi 30 dan önce hiç düşünmüyorum. Hele ki evlenen yaşıtlarımı görünce dogru karar vermişim diyorum çocukları varsa bu düşüncem daha da bir katlanıyor inan 1 bardak çayı bile keyifle içemiyorlar çocuk rahat vermiyor biz de bunalıyoruz ve bekarlar toplanıyoruz , evli arkadaşlarımızı çoğu buluşmaya çagırmıyoruz.
 
Daha çok erken bu düşüncelere kapılmak için. Yolun başındasınız. Kimlerrr gelir kimler geçer. Hayatı akışına bırakıp düşünmeyi bırakın bunları, hersey kendiliğinden olur.
Evet sanırım düşünmemek lazım akışına bırakmak lazım. Bu şekilde de mutlu olmaya bakmak lazım. Çabuk etkileniyorum sanırım
 
Evet sanırım düşünmemek lazım akışına bırakmak lazım. Bu şekilde de mutlu olmaya bakmak lazım. Çabuk etkileniyorum sanırım
Zamanını gezip eğlenerek hayatı yaşayarak geçirmeni tavsiye ederim. Evlenip çoluk çocuğa karısınca bu günleri çok ararsın ;)
 
Bende öyle düşünüyorum ya çok mutluluk pozu paylaşanlar normalde mutlu değiller :) benim de erkek arkadaşım var fakat baya var evlenmemize yani :) siz niye bekliyoesunuz

iş var, daha askerde o, o da gelince iş bakacak, benim bazı planlarım var, geç olsun güç olmasın en güzeli o. :)
 
Ben 32 yasinda evlendim. Simdi dusunuyorum da 20 li yaslarda evlenseydim kesin bosanirmisim. Insan yas ilerledikce ne istedigini daha iyi biliyor.

Sosyal medyaya da aldanmayin. Bence insanlar kendilerinde eksik olanin acigini kapatmak icin bu sekilde davraniyor. Degil fotograf paylasmak benim esim facebook hesabimda ekli bile degil. Sevgi pozlari verip altina guzel sozler yazarak kime neyi kanitlayacagim? Ben zaten mutluyum.

Okadar ki evliligime dair sadece bir kez evlilik yildonumunde esimin yolladigi cicegin forografini paylasmistim. Millet sok oldu 🤣 cunku cok yakinlarim disinda kimse evlendigimi bilmiyordu. O derece yani..

Cok ta meraklilar sorma.. Yillardir bana selam vermeyen kiz arkadaslarim evlendin mi falan, esin kim diye mesaj atti. Geri kafali da degilim ama Ozelimi ortaya dokmeyi hic sevmiyorum. Oyle yapanlar da bana cok itici geliyor. Mesela paylastiklari sarkilara sozlere bakip hmm esiyle arasi bozuk ya da kayinvalidesiyle kavga etmis diye tahmin edebiliyorsun 🤣 cok komik degil mi??
 
Buyrun beniiim, osdoğuz yaşındayım, hiç evlenmedim, mutluyum ama ara sıra takılmalık düzgün bi sevgilim olaydı eyiydi :))
Ha bu arada s.medyada sürekli eşiyle mutluluk pozları paylaşan buldumcuk ex sevgili benimle konuşmaya çalışıyor, çatlasın da patlasın. Ben yalnızken bile daha mutluyum demek ki :)
 
Ben 29 yaşındayım. Millet laf sokuyo artk etki etmiyo 😁 kader kismet bu arada okumadığım dua kalmadi evlencem diye 😁 sizinle yazısinca kendimi iyi hissediyorm. Yalniz değilmişim diye
 
Ama şunu belirteyim, evli ya ciddi ilişkisi olanların bunu belirten birşey paylaşmaları gerektiğini düşünüyorum, özellikle erkeklere bu konuda hiç güvenmem ve altında başka niyet ararım.
 
Evlenmeden daha bir hafta önce kafası karışıp eskilerine yazan arkadaşımın düğününe gittiğimde karısı “darısı başına” demişti çok sinir olmuştum çünkü ben daha okuyorum, kendisi gibi ilk bulduğumla da evlenmeye niyetim yoktu. (Onlar 3 ay içinde tanışıp evlendiler) Böyle ağzı olan konuşuyor.

Neredeyse bütün arkadaş çevrem evlendi, boşanmalar da başladı. Sevinmiyorum asla ama bu “sende evlen, yaşın geliyor” diyenler benim için karar mercii değil işte.
 
Kısmet isis aslında evlilik. Birde agzindan cikana dikat edeeceksin.cunku ben hep 30 umdan önce evlenmeyecegim dedim. Duam kabul oldu 30 a merdiven dayadim.bide cevremde hep evlenmeyecem dedim durdum. Suan kimse beni istemeye gelmiyo 😁 görücü usulu de olur ama isteyen yok. Annem com üzülüyor ondan milleti kiskaniyo 😁
 
Ben sizin yaşınızda evlendim. O dönemde kuzenim evlenme daha cok erken hayatını yaşa derdi şakayla karışık. Kendisi küçük yaşta aile baskısıyla evlenmişti. O zaman ne demek istediğini anlamamıştım. Evlendikten sonra anladım. :halay:10 sene sonra boşandım. Önemli olan geç ya da erken evlenmek değil doğru insanla evlenmek. O yüzden milletin ne dediğine bakmayın. Evlenince çocuk ne zaman ikinci ne zaman vs vs sorular bitmiyor. Allah gönlünüze göre versin.
 
Sosyal.medyada fotograf paylasan ciftlerin %70 i mutlu hanfendi.

Yani paylasanlaei gommenin anlami yok. Istisna belki wardir ama benm cevremde gayette guzel surekli fotograf paylasip mutlu olan kisiler war.

Dilerim hakkinizda hayirlisi olsun.lafim tek size deil Ama bir bellenmis, sosyal medyadan fotograf paylasan mutlu degildir diye beni rahatsiz etmeye basladi.
Insanlar mutlulugunu paylasiyor, onlarda oyle mutlu..

Hayir paylasana ayri mutsuz rol yapiyor deniyor, paylasamayana aaaa ayrildilar mi bak eşinle cok mutsuz hic gezmiyorlar deniyor😁
 
Bende 32 yaşındayım ve hala bekarım.
Bana evlilik fikri 30 yaşından sonra gelmeye başladı.
Erken evlenmek hiç istemedim.
Evlilik işi nasip kısmet diye düşünüyorum.
Ayrıca herkesin evlilik yaşı farklıdır.Belli bir sınır olamaz.
Önemli olan kadrinizi kıymetinizi bilecek biriyle yuva kurmak.
Yoksa evlenip boşanmak çok daha yıpratıcı olur.
Ayrıca yaşınız 26.Ben artık çok şaşırıyorum.26 endişe etmek için çok erken.
Benim kardeşim 27 yaşında. Onunda sevgilisi var.30 gibi evlenmek istiyor.Daha hiç endişe ettiğini görmedim.
Bu arada sosyal medyaya takılmayın.Isteyen her gün kocasıyla foto atsın ister hiç atmasın.
Benimde arkadaşlarım koca değil de sürekli çocuğunun günde 134563 fotoğrafını paylaşıyor.2 3 tanesini beğenip diğerlerine çok da bakmıyorum.

Herşeyin hayırlısını isteyin.Bunu kendim ve tüm bekarlar için temenni ediyorum.
 
Son düzenleme:
Kismet elbet, herkesin ortak fikri evlilik olsun diye evlenilmez, o işin sonu ya mutsuzluk, ya bosanma.
Ama benim cevremde de herkes en çok 25 yaşina kadar evlendi barklandi. Ben de evli olmasaydim, aklimda olmasa bile ara ara benzer triplere girerdim belki diye düşünüyorum.
 
Back
X