onunla bir kaç yıldır sevgiliyiz bana evlenmeyi düşünmediğini söylüyordu bende fazla üstüne gitmeyeyim belki düşüncesi değişir diye aptal aptal bekliyorum belki düşüncesi değişirde evleniriz diye bu arada o daha önce evlilik yapmış ve boşanmış çoçuğuda var çoçuğunuda sevdim kabul ettim ama evlenmeyi düşünmediğini söyleyen sevgilimin paralı kızlarla evlilik amaçlı tanıştığını gittiği yerlerde paralı kızlara evlilik amaçlı görüşmeye yakınlaşmaya çalıştığını duydum arkadaşlarına da beni paralı kızlarla tanıştırın falan diyormuş yakınlaşmaya çalıştığı kızlarda bunu istemiyormuş red ediyorlarmış ben onu her şeyiyle kabul etmişken çok sevmişken böyle bir şeyle karşılaştığım için çok üzgünüm her şey paramı parasızım diye evlilik için tercih edilmiyorum ya bir erkek onu seven birini niye görmez neden paralı kızları evlenmek için tercih eder onlara yamanmaya çalışır kendiside fakir biri üstelik
ıgrenc adam ... fazla gelır senın gbı duzgun bı kız onun gıbısıne ... yol ver gıtsınonunla bir kaç yıldır sevgiliyiz bana evlenmeyi düşünmediğini söylüyordu bende fazla üstüne gitmeyeyim belki düşüncesi değişir diye aptal aptal bekliyorum belki düşüncesi değişirde evleniriz diye bu arada o daha önce evlilik yapmış ve boşanmış çoçuğuda var çoçuğunuda sevdim kabul ettim ama evlenmeyi düşünmediğini söyleyen sevgilimin paralı kızlarla evlilik amaçlı tanıştığını gittiği yerlerde paralı kızlara evlilik amaçlı görüşmeye yakınlaşmaya çalıştığını duydum arkadaşlarına da beni paralı kızlarla tanıştırın falan diyormuş yakınlaşmaya çalıştığı kızlarda bunu istemiyormuş red ediyorlarmış ben onu her şeyiyle kabul etmişken çok sevmişken böyle bir şeyle karşılaştığım için çok üzgünüm her şey paramı parasızım diye evlilik için tercih edilmiyorum ya bir erkek onu seven birini niye görmez neden paralı kızları evlenmek için tercih eder onlara yamanmaya çalışır kendiside fakir biri üstelik
evet gerçek çok seviyorum ne yapacam
paralı kız konusunu anlamadım yani hayat kadınıyla mı evlenmek istiyor sevgilin
Erkekler kadınsılaşıyor! sizin sevgiliniz bunu mide bulandırıcı bir şekilde dile getirmiş ama maalesef erkeklerin çoğu böyle artık.
yol ver gitsin, her erkek böyle değil ya.. sen daha iyilerine layıksın
ama senin yerinde olsam ayrılmadan önce iyi bir dalga geçerdim onunla..
yaa dedem bana istanbulda 500 milyarlık evini bırakmış biliyormusuun. canım dedem yaa nasıl öderim hakkını.. ev için bi mevlit okutucam hayatım, sende bana çarşıdan mevlid şekerlerini alır mısın..
çok gerçekçi müthiş bir hikayeyle bitir bu ilişkiyi tatlım..
ya bu hikayenin devamı nedir? bu güzel bir fikir
bilmem uydurdum ölesine.. ben olsam bu kızın yerinde, çaktırmadan devam ederdim. Sonra bi zenginlik oyunu oynar, bırakır giderdim. böylece canım da yanmazdı onu bırakırken, oh ne iyi yaptım derdim.
çok uzun şeyler yazmaya gerek yok aslında. bi gün aradığında "canım müsait değilim, dedemle tapuya gidiyoruz" dersin. sonra sorar, hayırdır diye. sende başlarsın ağlamaya.. ya dedem bilmemnerde evi vardı ölmeden evvel bana bırakmak istedi, ama benim para da gözüm yok, ben onları kaybetmek istemem diye ağlarsın. böylece daha inandırıcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?