- 20 Mayıs 2013
- 1.397
- 799
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz ekim sonu gibi düşündük ama kasım da olur dedik ilk marta nisana kalsın dedi bugün de laf arasında yaza doğru yapalım düğünü dedim bir sürü surat astın dediNe kadar süre ertelemekten bahsediyordu ki yanaşmadın?
aslında ben kızınca biraz ne dediğimi bilmiyorum galiba laf arasında ayrılcaksan ayrıl o zaman demişim o da diyo ki sen bana rest mi çekiyosun gerçekten ayrılıcam senden. halbuki bilmiyoki şuan ayrılmak benim en son isteyeceğim şeyertelenmezse ayrılalım nedir yahu!
restleşmeden de ortak fikir alınabilirdi,
makul sebepleri varsa arkadaş da anlayışlı olur, ona göre davranırdı
ben adamın tavrından hoşlanmadım
blöfse hiç adil değil
niyet ayrılmaksa da samimi değil..
cidden cahilliğimden soruyorum bilimsel olarak var mı evlilik fobisi yoksa bu genel olarak erkeklerin evlilikten korkmaları gibi bir durum mu? çünkü fobi aşması zor bir şeyevlilik fobisi olabilir mi?
cidden cahilliğimden soruyorum bilimsel olarak var mı evlilik fobisi yoksa bu genel olarak erkeklerin evlilikten korkmaları gibi bir durum mu? çünkü fobi aşması zor bir şey
Arkadaşlar aileler arasında konuşulmuş ama henüz gün alınmamış bir evlenme tarihini ertelemek isteyen erkeğin amacı nedir? Ertelemek istemediğim için bir çok sorun çıkardı ben de delirdim biraz ağır konuştum en son ayrılmaktan bile konuştu ki bu benim aileme falan hiçbir şekilde açıklayamayacağım bir şey çünkü evlilik kararı alınmadan önce de ayrılığımız ve bir çok sorun oldu ailemin de bizim ilişkimize güveni kalmadı. Amacım inat etmek değil 3 ay sonra 5 ay sonra olayı da değil. Sadece amacı gerçekten ertelemek mi yoksa ayrılmak mı onu anlayamıyorum ve çok üzülüyorum, gelinliğimi bile sipariş verdim.
27-30yaslar kac?
çift olan bir arkadaşım aylarca psikologdan yardım gördü evlilik öncesi sendromu sebebiylePsikolojide böyle bir fobi olabilir. Tam olarak adı evlilik fobisi değildir belki ama genel olarak evlilik sorumluluk alma anlamına gelmektedir. Buradan yola çıkarak bir kimsenin bu sorumluluğu almaktan korkması durumu söz konusudur.
Bizde erteledik eşim istemişti ve mantıklı sebepleri vardı, biraz bozulmuştum ama hak verdim sorun çıkarmadım, erteledik şuanda evliyiz. Biraz gecikirse birşey olmaz takılma bu kadar, destek ol, belkide senin tepkilerin onu düşündürüyordur.biz ekim sonu gibi düşündük ama kasım da olur dedik ilk marta nisana kalsın dedi bugün de laf arasında yaza doğru yapalım düğünü dedim bir sürü surat astın dedi
sanırım tam okumadınız tahmini bir evlilik tarihi konuşulmuştu ancak düğün yapılması muhtemel yerle kesin bir tarih kararlaştırılmamıştı yani ben gelinlik siparişini kafama göre vermedim sonuçta dikilmesi için bir zaman gerekliO erkek hazir olmadan gelinlik siparisi neden veriliyor.![]()
günü belli değildi ama tarih konuşuldu aileler arasında sonuçta gün alınırsa kısa bir süreye sığdırmak istemedim gelinlik bakma işiniDaha günü bile belli olmayan düğünün gelinliğini neden sipariş verirsiniz acaba...
sanırım tam okumadınız tahmini bir evlilik tarihi konuşulmuştu ancak düğün yapılması muhtemel yerle kesin bir tarih kararlaştırılmamıştı yani ben gelinlik siparişini kafama göre vermedim sonuçta dikilmesi için bir zaman gerekli
o istememesine rağmen almıştık kısmını tam anlamadım. düğünü istiyordu da nisan ayını mı istemiyordu? benim düşüneceğim bir şey yokki ben kendimden eminim ama onu anlamıyorumBu erkeklere ne oldu böyle artık hepsi evlilikten kaçar oldu sevmeye gelince seviyorlar ama evlenme söz konusu olunca hepsi kaçacak delik arıyorlar. Canım bir erkek ertelemek istiyorsa düşünmüyordur evlenmeyi. Evet çünkü 5 yıllık bir ilişkim vardı 2 yıl boyunca ailem kabul etsin çok mücadeleler verdik en sonunda nişanı yaptık düğün tarihini o istememesine rağmen nisan ayına almıştık en sonunda ortada bir sebep yokken çekip gitti nedenide evlenmek istememesiymiş. Oyüzden iyi düşün derim.