- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
3 5 ay yuzunden sen beni kaybetmeyi goze aldiysa hadi canim yolun acik olsun denir bu lafa. Salak herif.bir de 3-5 ay beklemektense beni tamamen kaybetmek daha mı çok hoşuna gidecek dedi :s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 5 ay yuzunden sen beni kaybetmeyi goze aldiysa hadi canim yolun acik olsun denir bu lafa. Salak herif.bir de 3-5 ay beklemektense beni tamamen kaybetmek daha mı çok hoşuna gidecek dedi :s
farkındayım ama inanın doktor hasta ilişkisi gibi gizli yani kusura bakmayın ve yanlış anlamayın lütfen.Anlıyorum ama vallahi inat ettim su is konusunu herkes sordu bir cevaplamadiniz ya da görmedim ama nolur söyleyin ya:))))))
Birde bana çok ayrılmak aamaçli yapıyor gibi gelmedi. Sadece sizin bekliyor olduğunuzu bilmenin rahatligi içinde..
ertelememek yazacaktım yanlış olduEee sizde erteleme istiyormussunuz, sorun ney ozaman, siz isterken iyi ama erkek isteyince kötü mü oluyor?![]()
ben bir plan yapıldığında bunun ertelenmesinden haz etmiyorum. arkadaşımla bile sözleşsem işim çıktı diye arasa sinir olurum. ben işimi ayarlamışım o da ayarlasaymış diye düşünürüm.
Vallah ertelenmesi bence sizinde hayriniza, iyice bi tartarsiniz bakalim, evlilik kolay degil, ailem biliyor artik dönemem diye düsünmeyin, evlenip mutsuz olmak dahami iyi, yada hatta evlenip bosanmak, iyi düsünmek lazim...ertelememek yazacaktım yanlış oldu
bir kere sözden sonra ayrıldık sonra işte barışıp evlenmeye karar verdik ve evlenelim diyen oydu bu yüzden de ben şimdi ne değişti ne oldu diye isyan ediyorum o daha çok kaçıyorBu konuda da haklısınız.. Siz nişanlınıza sinirlenmekte sonuna kadar haklısınız. Benim başıma gelse, sen neyin peşindesin derdim. İpleri de koparırdım ama size böyle yapın diyemem en iyi analizi siz yapacaksınız. Bence de ertelensin bu iş... Bir bakın görün, değerlendirin... Aynı evde yaşayıp, sorumluluk alabilecek mi? Yoksa top sende mi diyecek sürekli. Bu yüzden siz istemeyin dedim. Hatta süründürün, yalvarsın size evlenmek için, ağlasın...
Biz de benim babamdi evliligi isteyen tarafben istemiyodum agliyodun daha cok erken diye. Hep beni esim yatistirdi evlenince her seyin daha mukemmel olacagina ikna etti bi sekilde. Aslinda o da hazir degildi. Ama beni uzmemek icin yapti onlari. O yuzden simdi yurtdisina calismaya gitti. Ben bekar hayatimin dibine vuruyorum burda. Bi tek flort edemiyorum o kotu
![]()
o kadar sabırsız ve sivri dilliyimki hiçbir zaman kolay biriyim demiyorum zaten benim de olumsuz özelliklerim var ne yazıkkiçok fevri bir davranış sergilemişsiniz.Herşey olabilir sebebi ama bu kadar da abartmasanız keşke.Sabretmeyi ve dinlemeyi öğrenin,evlenmeden önce bunları öğrenin.Yoksa evlendikten sonra hemen boşanmak bile istersiniz
farkındayım ama inanın doktor hasta ilişkisi gibi gizli yani kusura bakmayın ve yanlış anlamayın lütfen.
benim babam 1500 istiyor :)Flört de eksik kalsın, kız kıza takılmak da güzel.O zaman özdeyişimi genişletiyorum. Kadın 1 evlenmek istiyorsa erkek 2, baba 3 istemeli.
![]()
Ben de düğünü ertelemeyi bahane edip benim ayrılmamı istiyomuş gibi geliyor böyle düşününce de çok üzülüyorum.
bir kere sözden sonra ayrıldık sonra işte barışıp evlenmeye karar verdik ve evlenelim diyen oydu bu yüzden de ben şimdi ne değişti ne oldu diye isyan ediyorum o daha çok kaçıyor
onun gibi konuştunuzama sadece düşünüyorsun.Ortada olan birşey yok ve herşey senin kurmacaların.Kendinize yontmayı bırakın
iyi de olmaz erteleyemeyiz demek size bir sey kazandirmaz ki...aslında benim tüm problemim bu. en başta ailelerimizle görüşelim erteleme işini anlatalım dese belki daha farklı yaklaşırdım. sen ailenle görüş deyince benim şalterler attı.
aslında sözlüm yani nişan yok direkt evlenelim dedik. benim değiştiğimi düşünüyormuş ama ben nasıl değiştiğimi anlamıyorum. ben sen değiştin diyorum o sen değiştin diyorNe diyeyim bilemedim... Hakkınızda hayırlısı olsun, gerçekten moral bozucu bir durum. Zaten atılmış bir söz var... Çok sinir oldum nişanlınıza...
onun gibi konuştunuz![]()
ben neler sorguluyorum bir bilseniz. en son kapadı telefonu bir daha arar mı meçhuliyi de olmaz erteleyemeyiz demek size bir sey kazandirmaz ki...
Her dedigni elbette kabullenmeyin ancak evlenecegiz diyerek inatlasmak sorununuzu cozmez, aksine uzun vadede birbirinizi mutsuzluga zorlarcasina acabalar ile dolu bir hayat icin israr etmis olursunuz...
Mesela onun erteleme istegi ve ailelerle beraber paylasmaktan kacmasinin sizin ona dair tereddutlerinizi arttirmasini beklerdim... ben mi cok sorguluyorum ki...?