• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmiş boşanmış çocuklu

Merhaba bana bir yol gösterin. 28 yaşındayım 1 kızım var hayatımda biri var ama bekar seviyor değer veriyor beni bu şekilde gözü kapalı kabullenebiliyor bende çok seviyorum ama ailesi istemiyor her gün baskı yapıyorlar o da bu durumdan çok etkileniyor moreli çok bozuluyor ailesini de atmak istemiyor ailesinin rızasını alarak adım atmak istiyor rızaları olsa yarın nikah kıyarım diyor bende yoruluyorum baskılarından diyor ailesi olumsuz oldukça o da benden uzaklaşıyor çok yoruldum diyor ne yapmalı ne yapmalıyız lütfen bir yol bir fikir
Abi keşke çocuğunuzu buyutsenjz ,belli bir yaşa gelse sonra gönül işine baksaniz. Haberlerde sevgili eziyet etti yok tecavüz. .

Olayları tam bilmediğiniz için böyle yorumlar yapmanız normal evet. 5 yıl evli kaldım 5 yıl boyunca şiddet gördüm aldatıldım. 6 yıldır da ayrıyım çocuğuma hem baba hem anne oldum bir an yanından ayrılmadım. Sevilmedim yüzüm bir gün olsun gülmedi evet haklısınız daha çok yeni hayatımda amacım evladımı bırakıp ona gitmek değil amacım sadece bir yol bir çare bulmak
5 yıl şiddet görmüş. Bir kadın nasıl erkeklere güvenip çocuğunu bırakıyorsun. Kendinle celisiyorsun.

Bekar bir erkeğin çocuğu olan birine uyum sağlaması ailesi tam destek çıksa bile çok zor. Ama seviyorum mazereti daha toy insanlar için daha kabul edilebilir bir mazeret bence.

Çok seviyor vazgeçmek istemiyor ama ailesi çok ısrarcı
Bak sana 2. kez evlenmiş çocuklu biri olarak yazayım. Eşiminde 2. evliliğiydi onun çocuğu yoktu benim 2 tane oğlum vardı aileler herkes onaylıyordu çocuklarımı kabul ediyor çok seviyordu. Adam beni öyle bir seviyor ki sanki bensiz nefes alamıyordu. Nikah oldu herşey tepetaklak oldu. Aşkın o ilk kıvılcımları bitti gerçek hayat başladı. Çocuklarımı çok seven adam çocuklarıma laf eder oldu. Ne yapsalar batmaya başladı. Çocukları babasına ver dedi. Ben bu şekilde olacağını bilseydim asla seninle evlenmezdim bile dedi. Bunu sadece 1 kez söyledi ve hemen boşanma kararı aldım. Kimse çocuklarıma laf edemez. Boşandık nihayetinde ama süreçte çok üzüldüm.
Sakın evlenme böyle devam edin aşka sevgili kalın bu kadar çok seviyor onsuz yapamıyorsanız

Eslincimmm umarım ziyaretçi olarak okursun yazılanları da bi nebze aklın başına gelir 😒

Valla ben bekar birinin çocuklu biriyle kadın olsun erkek olsun evlenmesine karşıyım.
Ne aşkı ne meşki ya ?
Aşkımlar, ölüyorumlar, çok seviyorumlar bir halta yarasaydı zaten boşanmazdınız ne bu hayale dalmalar, kendinden geçmeler.
Az kendinize gelin.
Şimdi çocugunu kabul eden yarın bir sorun oldugunda öz babası ya da öz annesi olmadıgı için batacak bunu kavramak bu kadar zor mu ?
Bana batar mesela.
Batmaz diyen de yalan söyler.

Arada çocuk varsa maalesef çocuğu olmayan biriyle evlilik ya çok zor ya da imkansız oluyor. Evlenmeden önce her şey toz pembe geliyor ama evlendikten sonra çiftler değişiyor. Çocuğu olan bu durumu biraz daha anlayışla karşılayabilirken çocuğu olmayan bunu karşılayamıyor ki boşanmak evlenmekten daha zor. O yüzden bu durumu da göz önüne alarak en uygun kararı vermelisiniz. Aile onayının olmadığı evliliklerde de hep bir sorun çıkıyor bizim toplumumuzda aileleri bırak tüm sülale de evleniyor

Back
X