evlenmiş..

Tabi bu toplumun kadına yakıştırdıkları yüzünden de böyle oluyor,ayrılan adam BEKAR,kadın DUL oluyor
ne hıkmetse..Garip gözle bakanlar,asılmaya ugrasanlar,her hareketını yanlıs anlayanlar,acıyanlar vs vs
sacma sapan cevreler ve bakıs acıları yuzunden kadın asla toparlanamıyor..:(( Sen de 2,5 yıldır
kötü oldugunu yazmıstın bunlardan dolayı mı cnm?Cok zor bır durum,bir ömur gecırmeye söz verdıgın,
binbir çabayla dayayıp döşediğin,her zorluğu aşıp MUTLU SON dıye bir ömür geçirmeyi beklerken
boşanıp da onun tekrar hayat kurdugunu duymak cok zor olmalı:((

msjlarınız için çok teşekkür ederim.seviyor musun demişsiniz inanın nötrüm sadece içim acıdı 2.5 yıldır gönlüm kimseyi sevmedi içim almadı kendimi yeni yeni toparlamışken ne kadar kolaymış dedim sadece ben hep böyleyim çok değer veriyorum illa ki olacaktı beni bekliyecek değildi biliyorum ama içim acıdı işte yeniden sevmiş yeniden evlenmiş adım atmayıp tüm olumsuzlukları bana yaşatıp da şimdi hayatına başkasını almış bunları hazmedemiyorum sadece

kiyamam ya, ama üzülmeyin sonucta ayrilmanizin nedeni vardi degilmi sadece esiniz istedigi icin mi ayrildiniz?
muhakkak sorunlariniz olmustur.

bunu duymak kötü birşey tabi :2: onun hakkında konu açmayın çevrenizde hakkında birşey duymazsınız böylece. yoksa daha çok üzülürsünüz :2:

canım akıllı bir kadınsın ama yinede söyleyim sakın gaza gelipyanlış kararlar alma nasip buymuşdemekki inanıyorumki zamanı geldimi doğru insan seni bulacak çok mutlu olacaksın buna canı gönülden inanıyorum:34:

İşte duydum dün. Biliyordum bir gün olacağını ama çok üzüldüm.Dün laf arası konuşurken eski eşim evlenmişşşş bunu duydum.tuhaf oldum 2.5 yıl oldu zamanıydı belki de ben ise yerimde sayıyorum işte ne kolaymış ben hala hayatıma kimseyi alamazken adam evlenmişşşş

canım başka bir forumda yazıyordum konuna yorum.buradan açmışsın.biliyorsun bende yeni boşandım ve aklım hala onda.ben boşandıktan bu yana annemde kalıyorum.evden çıkan ben oldum.o da dün evimizi kapatıp başka bir şehire gitti.artık ikimizde evimizde değiliz,eşyalarımız sahipsiz...evladımızı sahipsiz bırakmışız gibi hissediyorum dünden beri.ağlamaktan perişan oldum.1 durup 2 ağlıyorum.senin gibi yıllarca unutamayıp ızdırap çekmekten korkuyorum.

2,5 yıl bence çok iyi sabretmiş görüyoruz eşi ölüyor birkaç ay sonra hemen evleniyorlar siz birde boşanmışsınız isteyerek ayrılmışsınız yani onun hayatına birini alması kolay olmamış.

canım ne diyeyim ki sana zor bir durum yaşıyosun..umarım senınde karşına en yakın zamanda gercekten sevebileceğin mutlu olacağın bırı çıkarrr

Eski konunu biliyorum yine de tekrar okudum, ben o evlendiği kıza acıdım belki senin kadar güçlü olamayacak, ömrü o şekilde geçip gidecek. Bence çok şanslısın kurtulmuşsun, tabi bunda ayaklarının yere basmasının ve güçlü olmanın etkisi büyük. 2,5 yıl geçmiş başkası çıkmamış karşına ama aynı şehirde yaşamaya devam ettiğin için olabilir, daha büyük bir şehre gidemez misin?

İşte duydum dün. Biliyordum bir gün olacağını ama çok üzüldüm.Dün laf arası konuşurken eski eşim evlenmişşşş bunu duydum.tuhaf oldum 2.5 yıl oldu zamanıydı belki de ben ise yerimde sayıyorum işte ne kolaymış ben hala hayatıma kimseyi alamazken adam evlenmişşşş

canım üzülme..hayat bu sonuçta ayrılmışsınız..bir şekilde evlenmeseydi de hayatında birileri olacaktı.imza atmış olması mı bu kadar üzdü seni? sen de başla hayata.. geç değil.. tut bir yerinden..o kadar çok güzellik var ki.. bırak anılar orada kalsın.işine yaramaz onlar senin, önüne bak sen; bak bakalım neler varmş.

bende ne zaman duyacağım diye düşünüyorum.bu gün tam 2 yıl oldu boşanalı hemde 4 aylıkken.benim eski eşimde çok geç kaldı evlenmek için.ben neden evlenemediğimi biliyorum.belki bu formda kaç defa yazdım.her seferinde de sen önce kendi öyle düşünme dediler ama başkalarının yani türkiyenin %99 ununda böyle düşündüğünü bilerek.malesef biz bayanlar boşanınca ayıp,kötü,affedilemez bir şey yapıyoruz.kimseye layık olmuyoruz.bunu sizin en yakın arkadaşlarınız dahi düşünüyor ki boşandığınızı başkalarına sizin adınıza utandığı için söyleyemiyorlar.ben artık umudumu yitirdim.haa birde boşandığım için kendim bulmalıyım bizim buralarda aracıyla görüşmeler oluyor bekarken yani evlenmeden önce olan aracılar ben evlenip ayrıldıktan sonra kayboldular.neden çünkü ben boşanmış bir bayanım.üzgünüm ama hayat bana bunu gösterdi

Allah kuvvet versin kızlar. biz kadınlar güçlüyüz,yaralarımızı kendimiz sarar,kendimiz ayağa kalkarız. umudunuzu gücünüzü inancınızı yitirmeyin :43:

kızlar benimde evliliğim iyi gitmiyor diyebilirim... sık sık boşanmayı düşünüyorum..ama yazdıklarınızı okuyunca acaba bende ayrılsam ozlermıyım cok mu kotu olurum die düşünür oldum :(

Allah kuvvet versin kızlar. biz kadınlar güçlüyüz,yaralarımızı kendimiz sarar,kendimiz ayağa kalkarız. umudunuzu gücünüzü inancınızı yitirmeyin :43:

ben kendimi hiç güçlü görmüyorum maleseff....hayatıma yeni bir sayfa açmaya hiç cesaretim yok.........
mutsuzum kızlarrr:14:

ben kendimi hiç güçlü görmüyorum maleseff....hayatıma yeni bir sayfa açmaya hiç cesaretim yok.........

evliliğindeki sorun ne bilmiyorum ama boşanma derim.boşandıktan sonra 2.sınıf insan muamelesi görmek,sonra her seferinde 2.kocası,boşanmış,dul kelimeleri duymak istemiyorsan boşanma.

canım evliliğindeki sorunlar nedir ki?

canımm bi cok sorunumuz oldu arada saygı hiç kalmadı..yaşadıklarımı bilenlerr hiç evli kalma bu adamla diyor ama ben ne eşimden ne evimden kopamıyorum...onu sevmiyorum sanırımm sadece alışkanlık

ne yapmasını bekliyordun ki hayatbir şekilde devam ediyor
erkekler biraz daha geniş oluyorlar kadınlar gibi duygusal davranamıyorlar o yüzden senınde garibine gitmiş

off off... kafanda durumu netleştirip mantıkla bir karar aldığında bak ne kadar güçlü olacaksın... bizim gücümüz içimizde biz ortaya çıkartmayı bilmiyoruz bazen. oysa o şam babası erkeklerden çok ama çok güçlüyüz. onlar açıyor yeni sayfaları şakır şakır, biz niye açamayalım ki,yeterki isteyelim güçlü azimli olalım bende böle sölüyorum ama ben de zayıfım yani,hemen yeniliyorum ama istesem içimdeki o güçlü kadın ayağa kalkar herşeyi yapar...yeterki biraz çaba gösterelim..

evliliğindeki sorun ne bilmiyorum ama boşanma derim.boşandıktan sonra 2.sınıf insan muamelesi görmek,sonra her seferinde 2.kocası,boşanmış,dul kelimeleri duymak istemiyorsan boşanma.

Herkesten önce siz kendinize bunu söylerseniz nasıl sıyrılacaksınız bu etiketten? Mesleğiniz var ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz aileniz var daha ne? 1. sınıf insan olmamız için illa bir erkeğe mi ihtiyaç duymak zorundayız. 3 aydır kimse bana 2. sınıf insan muamelesi yapamadı; tam tersi ben espri yapıyorum kara dul oldum diye. Beni kategorilere ayıracak insanın alnını karışlarım!

Back
X