• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmiş

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
İçimi dökmeye geldim yine.
Evlenmiş işte. Nikahları olmuş, yine gülmüş fotoğrafta. Sanki ilk defa evleniyor gibi... Bizim nikahımızda heyecandan titriyordu, evet derken kızarmıştı, utanmıştı. Şimdi rahat ve gülücükler saçmış.
Hele o k.ltağın yazdıkları... Çok sevdik bu hikayeyi, mutlu sonlara evet..
Tam bir .... değilde ne? Çok romantiksiniz, geberin.

Canım acımazmış gibi geliyor ama her defasında canım yanıyor ya. Çok garip. Umrumda olmazmış gibi geliyor ama elimde mendil ekran karşısında sümüklerimi çekerken buluyorum kendimi.
Biliyorum geçiçek evet takmamalıyım, evet benim ahımı aldılar mutlu olmayabilirler, evet birbirlerini boynuzlayabilirler.. Evet hayatıma bakmalıyım, evet stalklamamalıyım, evet küfür etmemeliyim, evet kötülükleri için dileklerde dualarda bulunmamalıyım.. Evet hepsine evet.
Bana zaman lazım, zamanla unutucam. Biliyorum evet hepsini biliyorum.

Ama çok mutlu olabilirlerde , bebeğine çok iyi bir baba olacak en azından biliyorum bunu, ya ona benzerse çocuğu?Benim hayal ettiğim bebek, o ikisinin olursa? Ya çok severlerse, ya birbirlerini aldatmazlarsa.? Ya bebeğin gaz sancıları, ağlamaları onları daha çok birleştirirse.. ve benim inadıma daha da mutlu olup beraber yaşlanırlarsa.. Ki bunlar olabilir..

Hiç aklına geldim mi acaba bu süreçlerde? Dedi mi acaba, mügeyle şöyle yapmıştık böyle yaşamıştık? Beni hiç özledimi beni aradı mı hiç? O kadar mı unuttu ya. Bu kadar basit nasıl yaşıyor herkes. Nasılda oldu bitti gitti oluyor.. Yapamıyorum ya. Bir gün iyi bir gün diplerde. Benimde öyle olmam lazım.

Söylenecek bir söz yok. Tek bir teselli cümlesi ya da bunları değiştirecek hiç bir şey. Bunu da hazmedip uyuyup uyanıcam, kalkıp çay koyucam. Hayat devam edecek. Acaba balayına nereye gidecekler? :)

Off herkesin içini şişirdim gene. Kimse yorum yazmasa da olur ya.. Kötü yorum da yazmayın nolur..
Beni gözardı edin. Yakında bende kendimi gözardı etcem zaten :)

canım mutlaka sorunları olucaktır o gercek.. hıc bır evlılık dort doırtluk degıl. allah demekkı onla bırlıkte olmanı ıstememıs. hayırlısı boyleymıs de geç.sende hayatına devam etmelısın. cevrenı genıslet hobı edın seyahat et. ve en onemlısı kendıne deger ver. unutma sen degerlısın

Off müge of malesef yapacak ne var ki Allah büyük... bir of çekersin biter hersey zamanla ...Bu zamanlar geçecek sen de aşık olacaksın eminim ,mutlu olacaksın evet içinde bir sizi arada olacak ama gececek ...Guleceksin, iyiki diyceksin bitmiş seni çok seven bir kocan olacak ve çocuğun. Evet canın yanıyor evet belki çok mutlu olacaklar.. evet belki o adama benzeyecek çocuk. ..Olsun diyorum ya zamanla geçecek.

Zaten mantıklı olan yapman gereken herşeyin farkındasın kendin yazmışsın bunları. Kolay seyler yasamamışsın belli ki o yüzden su an bu hissettigin şeyler senin güçsüz veya takıntılı olduğunu göstermez. Bunun bir sureç olduğunu dusun sadece ve bir şekilde atlatacaksın. Boşlukta hissetmen çok normal hayatına seni mutlu eden insanlar girdikçe aklına daha az gelmeye başlayacak bu düşünceler. O yüzden kendine zaman ver sadece yasaman gereken hüznünü yasa ve arkanda birak sana kazik atan insanları

Bence hayal ettigin bebegin babasi karakterli olsun. Ben boyle bir baba istemezdim cocugum olsa. Insallah sen de mutlu olacaksin, zaman evet aynen herkesin bildigi gibi zaman.

Yıllarım ondan çocuk hayal etmekle geçti, ne bileyim. Haklısın.

Son zamanlarda bi şarkıya dadandim.

Adını bilmiyorum sarkicinin. .

Mazlumun Ahi aheste aheste alınır, bırakın kazandım zannetsin zavallı

Sözleri böyleydi. . Dinle bi keyfin yerine gelir

Off müge of malesef yapacak ne var ki Allah büyük... bir of çekersin biter hersey zamanla ...Bu zamanlar geçecek sen de aşık olacaksın eminim ,mutlu olacaksın evet içinde bir sizi arada olacak ama gececek ...Guleceksin, iyiki diyceksin bitmiş seni çok seven bir kocan olacak ve çocuğun. Evet canın yanıyor evet belki çok mutlu olacaklar.. evet belki o adama benzeyecek çocuk. ..Olsun diyorum ya zamanla geçecek.

Böyle bir yatsam aradan yıllar geçmiş olsa, her şey eskimiş olsa öyle uyansam :) Ne iyi olurdu..

Ne sandin kızım erkekler boş durur mu herhalde evlenir kaç yaşında ki amcalar evleniyo
Evlenmis diye hirpalama kendini Bosver zor olsada bosvermeye çalış yani. Üstelik kimsenin yaptığı yanına kar kalmiyo en ıyi yaşamış biri olarak söylüyorum Allah masumun ahini birakmiyo senin alnin ak mi ak gerisini Allaha bırak
Silkelen kendine gel Allah aşkına onlarin mutlu günü diye senin mutsuz günün olmamali
Senin hayatin da böyle gitcek değil ya elbet güzel şeyler cikcak karşına
Kendi hayatina bak güzel düşün güzel olsun bol bol dua et

Ah yavrum ah.. senin ki daha zor, birde bebe var.
Allah yardım etsin bizlere.
Dinleyeyim bakayım :)

Müge seninle dibe iniyorum yazdığında

Sen söylenecek herşeyi biliyorsun
Stalklama evet ama içine atma küfret bağır çağır söndür şu yangını

Haketmediğin şeyler yaşattı sana bunun ceremeseni elbet çekecek

Mügoş naber ? Her şer' de bir hayır olduğuna inanır mısın ? :KK51: Kocan ile sonunuz yokmuş, hayatında beraber ilerleyeceğin adam "O" değilmiş. Mesele diğer kızın hamile olması ya da evlenmeleri değil inan....

Biliyorsun bu aralar çok fazla vaktim var, 1-2 ay önce merak ettim ex kocama baktım Facebook' tan. Ne gördüm biliyor musun ? Karısı kapak fotoğraflarını hani nişanda göz göze bakarak fotoğraf çektirirsin hah işte o yapmış. Bak ben boşanalı 10 sene olacak. ON diyorum bak ! Ama o kadına aşkla bakışı gönlümü burktu be Müge. Evliyim, çok mükemmel bir adamla hem de. Ama beni üç sene zindana atıp sağlığımı, gençliğimi elimden çalan o adamın o aşk dolu bakışı zoruma gitti. Emaan dedim sonra yazılan buymuş. Şu an senin bu hislerin hayde hayde normal yani yaran çok sıcak daha kabuk bağlamadı. Ama her şer' de var bir hayır o adam kaderin değildi senin. Ben gerçek aşkı 32 yaşımda tattım sen neden kendin için bu kadar ümitsizsin ki ? Bırak, o adamı ve karısını artık hayalet gibi taşıma. İnan sanki 10 kiloluk iki damacanadan kurtulmuş gibi olacaksın. Evlensin mutlu da olsun bırak. O adam bencil ve karaktersizin önde gideniydi sen ondan kurtuldun unutma.

Öperim.

Ah yavrum ah.. senin ki daha zor, birde bebe var.
Allah yardım etsin bizlere.
Dinleyeyim bakayım :)

Kız bak ben ona rağmen savasiyorum merak etme yüzümüz gulecek eminim bundan sen de emin ol. Ikinci kocisleri yazariz buraya kiiiz :)

Cevapsız çınlama :-) Sabahtan beri dinliyorum bende. Şarkıcının adı da Aleyna Tilki.

Back
X