Evlenmişsin be adam... Daha ne istiyorsun.. Benden ne istiyorsun..

Oturup kahve icmeyince kizlar agirdan mi aliyor oluyor? Ben gayet hafifim o halde...

madem evli colugu cocugu var hic laf sokma girimisine girmeseydin keske, sil gitsin en basindan kurtulduguna sukret.

Yanlış anlamayın derdinizi küçümsemiyorum ama daha ciddi dertlerle karşılaşmazsınız umarım yoksa ne hale geleceğinizi düşünemiyorum. Olaylara daha az arabesk bakmanızı tavsiye ederim.

Bu yaşta doğru düzgün tanimadigin ve oldukça büyük biriyle takilirsan olacağı budur. Ben de böyle saçma bir şey yapmıştım, evli çıkmadı ama sapık gibi bir şey çıktı. Yakın cevreden, yaşı sana uygun, az çok ortak tanıdığın olan birilerini hedefle, nasıl biri olduğunu önceden bilmiş olursun.

Oturup kahve icmeyince kizlar agirdan mi aliyor oluyor? Ben gayet hafifim o halde...

madem evli colugu cocugu var hic laf sokma girimisine girmeseydin keske, sil gitsin en basindan kurtulduguna sukret.
yo estafrullah tabi ki öyle demek istemedim. 2si ayrı cümleler. kahve içmemem ayrı kendimce salak saçma hayaler kurmam ayrı

konuda yasinizi belirtmeseniz heralde 30-35 yaslarinda bi bayansiniz diye dusunurdum. 21 yasinda bu daha neyin yorgunlugu yahu? Dur bakalim hele bir.

takılmadım. mesajlarına cevap verdim sadece . 1gün o da. ne oturdum ne konuştum. AMA MÜSTEHAK TABİ HAKLISINIZ.

Daha yolun çok başındasınız,mental olarak olgunlaşmamışsınız henüz.
Durun bakalım neler görüp neler yaşayacaksınız,bu kadar çabuk pes etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…