evlensede bitmeyecek bir ask!

lonely_33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
179
1
96
41
İzmir
bundan 3 yıl önce benim görüp begenmemle bu eve tasındık.zamanla cevreyi tanımaya calısıyordum ki o cıktı karsıma.onu ilk gördüğüm an işte bu dedim.üstelik karsı komsumuzdu.benim odam onların salonuna bakıyor.ilk baslarda ben ona bakıyordum o benim farkımda degildi.daha sonraları onunda ilgilendiğini gördüm.yaz oldugu için herkes saat 3e 4e kadar balkonda oturuyordu.o salonda perdeyi acıp bana bakıyordu bu bakısmalar 1 yıl sürdü.ben davranıslarından cesaret almıstım ve acılmak istiyordum.onunla dısarda karsılasaıyorduk onun için tlf numaramı ona bir sekilde vermem gerekiyordu.bir gece numaramı yazıp arabasının aynasına yapıstırdım.sabaha kadar onun bekledim.tepkisini merak ediyordum.sabah her zamanki gibi evden cıktı aynada notu görünce soka girdi direk bizim eve baktı.sonra gitti.beni 3 ay aramadı sonra bir gece slm yazmıs.msjlastıktan sonra neden daha önce aramadın dedim o da senin olduguna emin olmam gerekiyordu dedi.biz bununla sürekli telde msnde falan görüşüyorduk beni calıstıgı bankadan arıyordu.bu cok hosuma gidiyordu.1-2 kez görüştük.ailesi ortak komsumuza bizim hakkımızda sorular sormus.ben mutluluktn ucuyordum ciddi düşünüyor diye.daha sonra yas farkı sorun oldu ailesi tepki gösterdi.ben tanıstıgımızda okuyordum o ise banka müdürü.bunu sorun yaptılar.arada statü farkı varmıs.olmadı.günlerce evden cıkmadım.cok üzüldüm.gecen gün komsumuz o evleniyor dedi yıkıldım resmen ben unuttugumu sanıyordum ama yanılmısım.hemen aradım dogru mu söyledikleri evleniyormussun dedim.evet dogru ama sadece ailem istediği için dedi.onu görmemek için evden uzaklasıyorum.ama her gördüğümde unutmadıgımı ve de unutamayacagımı anlıyorum.tek istegim evlendiği kişi onu mutlu etsin ama ailesini bir gün bile sevip saymasın.mutlu etmesin.onu hala cok seviyorum ama elimden birsey gelmiyor.

bundan 3 yıl önce benim görüp begenmemle bu eve tasındık.zamanla cevreyi tanımaya calısıyordum ki o cıktı karsıma.onu ilk gördüğüm an işte bu dedim.üstelik karsı komsumuzdu.benim odam onların salonuna bakıyor.ilk baslarda ben ona bakıyordum o benim farkımda degildi.daha sonraları onunda ilgilendiğini gördüm.yaz oldugu için herkes saat 3e 4e kadar balkonda oturuyordu.o salonda perdeyi acıp bana bakıyordu bu bakısmalar 1 yıl sürdü.ben davranıslarından cesaret almıstım ve acılmak istiyordum.onunla dısarda karsılasaıyorduk onun için tlf numaramı ona bir sekilde vermem gerekiyordu.bir gece numaramı yazıp arabasının aynasına yapıstırdım.sabaha kadar onun bekledim.tepkisini merak ediyordum.sabah her zamanki gibi evden cıktı aynada notu görünce soka girdi direk bizim eve baktı.sonra gitti.beni 3 ay aramadı sonra bir gece slm yazmıs.msjlastıktan sonra neden daha önce aramadın dedim o da senin olduguna emin olmam gerekiyordu dedi.biz bununla sürekli telde msnde falan görüşüyorduk beni calıstıgı bankadan arıyordu.bu cok hosuma gidiyordu.1-2 kez görüştük.ailesi ortak komsumuza bizim hakkımızda sorular sormus.ben mutluluktn ucuyordum ciddi düşünüyor diye.daha sonra yas farkı sorun oldu ailesi tepki gösterdi.ben tanıstıgımızda okuyordum o ise banka müdürü.bunu sorun yaptılar.arada statü farkı varmıs.olmadı.günlerce evden cıkmadım.cok üzüldüm.gecen gün komsumuz o evleniyor dedi yıkıldım resmen ben unuttugumu sanıyordum ama yanılmısım.hemen aradım dogru mu söyledikleri evleniyormussun dedim.evet dogru ama sadece ailem istediği için dedi.onu görmemek için evden uzaklasıyorum.ama her gördüğümde unutmadıgımı ve de unutamayacagımı anlıyorum.tek istegim evlendiği kişi onu mutlu etsin ama ailesini bir gün bile sevip saymasın.mutlu etmesin.onu hala cok seviyorum ama elimden birsey gelmiyor.

Allahım saklasın beddualarınız sonra dönüp dolaşıp size gelmesin..:çok üzgünüm:
Ayrıca saplantı haline getirmişsiniz bu işi..
Yazık etmeyin kendinize..:delphin:

canım cok zor bı durum olsa gerek ama alısmak we unutmaktan başka bı caren de oldugunu sanmıyorum eger gercekten senı cok sewseydı ailesini takmazdı cunku kendı ayakları ustunde durabılen bırıymiş bak eger ailesıne muhtac olsa tamam sozunden cıkmasın ama ailesıne bı sekılde baş kaldırabılırdı dıe dusunuyorum allah yardımcın olsun belkıde boylesı ikiniz içinde cok cok iyidır allahtan her zaman herseyın hayırlısını iste cnm karsına cok cok cok daha iyi kriterlere sahıp senı cok sewen bırının cıkması dılegıyle kendini üzme we git dugununde göbek at o üzülsün sen diil.............:teytey:

koskoca banka müdürü olmuş ben istemediğim biriyle evlenmem diyememiş mi?
bana bahane gibi geldi biraz.

arkadaşım belki canını fazla acıtıcak bu söylediklerim ama
o seni gerçekten sevse senle evlenirdi
değil aile dünya üstüne gelse umrunda olmazdı.
senin öğrenciliğin eninde sonunda bitecek..
madem o statü sahibi kendi ayakları üstünde duruyor
ailesinin lafına bakıpda senle evlenmek istememesi düşündürücü
sevmek böyle olmaz canım
seni ve de duygularını anlıyorum ama
şuan onu unutmaktan başka çare yok gibi..sengözlerimebaksanab

arkadaslar ben aksini iddia etmiyorum seven insan herkesi karsısına alır beni secerdi.demek ki sevmemiş bana en cok dokunan ümit vermesi bastan söyleseydi ben bu durumda olmazdım

a aa oda az değilmiş he. evleniormus ama ailesi istediği içinmiş.
o kıza yazık değilmi. ayyy kendimi diğer kızın yerine koydumda yani.
camdan bakıscak felan bi kızla . sora benimle evlencek.ama bigün o kıza bunla evleniom ama sevmiom ailem istior dicek..
düşman basına vallaaaaaa

a aa oda az değilmiş he. evleniormus ama ailesi istediği içinmiş.
o kıza yazık değilmi. ayyy kendimi diğer kızın yerine koydumda yani.
camdan bakıscak felan bi kızla . sora benimle evlencek.ama bigün o kıza bunla evleniom ama sevmiom ailem istior dicek..
düşman basına vallaaaaaa

katiliyorumbenneyaptımki
ofss beddua etmeyin siz yinede hersey nasip..

koskoca banka müdürü olmuş ben istemediğim biriyle evlenmem diyememiş mi?
bana bahane gibi geldi biraz.

Bu arkadasin söyledikleri cok dogru.
Seven adam ailesini dinlemez bence.
Üstelik erkek olarak dinlemez, umrunda olmaz.
Sana olan duygulari belkide cok fazla olmadigindan,aileside olmaz diyince oda hemen kabul etti.Yada ailesini bahane etti bilemiyorum.
Rabbim karsina sevgine laik biri cikarir insAllah canim benim.

canım benim sakın inanma bunlara seni sevse koca adam aile mi dinler.o senin ona zaafını bildiği için amacı acıtasyon yapmak.üzüldüm zor bir durum.gönül meselelerinde akıl maalesef tatile çıkıyor.ne desek boş.

Back
X