Evlensem Bir Türlü Evlenmesem Bir Türlü.Ne Yapsak Çok Sıkıntılıyım...

X2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
322
41
53
Önceki konumda bilenler bilir geçmişte kuzenim ablamı düşünmüştü istemişti ablam 5 yıl olacak başkasıyla evlendi...

Kuzen ve onun ailesi benim ailem hepsi istiyor bir tek ben karşıyım şimdi bana taktılar yılın başından beri huzursuzum ailemle aram eskisi gibi değil...

Bundan başkasıyla evlenemez mişim başkalarının hatalarını ben mi çekmek zorundayım başkasıyla evlensem boşanır mışım kötü olurmuş bende hiç evlenmem dedim ama böyle de kendimi kötü hissederim evde kalmış muamelesi görmek istemem...

Kuzeni aylar önce sildim zor kurtuldum birçok kişiyle aram bozuldu annem benle konuşmuyor dua etmekten başka çarem yok...

Kendimi okuluma,işime vermeyi düşünüyorum yükselmeyi düşünüyorum bari başarılı olayım mutlu evlilik bana çok uzak bu sebeplerden dolayı...

Erkeklerle aram çekingenliğimden,dindarlığımdan sıkı fıkı olamam....

Anlamadım ben kuzeninizle önce ablanızı olmayınca sizi mi evlendirmeye çalışıyolarlar?

Neden kimse yorum yapmadı....

Sizin başınıza gelse ne yapardınız?

Ailenin yanındayken okulunu bitir ne yap et ayaklarının üzerinde durmaya çalış önce kendini garantiye al baktın çok sıkıştırıyor.Alır başını gidersin

bence ailenlede aranı düzeltmeye bakk annem benle konuşmuyor demişsin bence bir insanın en iyi dostları annesiyle babası olmalıı inşallah aranız düzelir canım evdee küs olmak nedir çok iyi bilirm ve hiç güzel bir şey değildir ne olursa olsun saana tavsiyem annenle babanın gönlünü alman canım inşallah aranız düzelir birde şunu anlamadım sen istemedikten sonra seni zorla evlendiremezler ya... :26: inşallah kurtulursun sıkıntılarından

Ne yanı ılla ya sen ya ablan o kuzenle evlenmesı mı gerekıyor? Başka adam mı kalmamış
akraba evlılığı olmuyor mu ozaman rısklı olduğunu aılen bılmıyor mu

Neden kimse yorum yapmadı....

Sizin başınıza gelse ne yapardınız?

bak canim insan nedeyeceni bilemiyor ama madem istemiyorsun acik acik soylesenye annene ben okumak istiyorum evlenmeyi dusunmuyorum daha diye kac yasindasin acaba bilmiyorum ama kac olursan ol niye kuzeninle evlendirmeye urasiyorlar illem baskasini da sevebilirsin bilmiyorum ama bizde kuzen evlilikleri asla yok bize cok ters duser sonucta cok yakin ama annenle kus durma onun gonlunu al istemiyorsan anneciyim istemiyorum sen bali anla beni de nebileyim

çekingen ve dindar olman evliliğin için neden mani olsunki? bakarsın karşına tamda senini gibi birini arayan bir insan çıkar.hem eminim sende biliyorsun kader kısmet işi bu işler.özel bir şey yapman gerekmiyor başkasıyla evlenebilmen için.sen kafanı kuma da gömsen kısmetinde biri varsa gelir bulur seni.istemediğin bir şeyin içine de sakın çekilme.elbette barışırsınız ailenle sonsuza dek bu şekilde küs kalacak değilsiniz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…