Evlensin mi evlenmesin mi??? Tecrübeli hanımlar yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eve ekmek getiremeyen, getiremediği gibi aile apartmanını şart koşan, üstelik kıskanç ve baskıcı biri ile niye evlensin?

Başına bela almak için mi?

Aşk hormonları 2 yılda bitiyor.
Ayrılamıyorsa bari güzel bir düğün istesin madem gelenekselciler. Adam para vermemek için bırakır maaşı ve ev hizmeti için evleniyor zaten.

Bence evlensin bu fırsat kaçmaz. 23 yaşında gencecik iş güç sahibi kız bir daha nerden bulacak aileci baskıcı kıskanç işsiz bir erkek? Hem de aile apartmanında oturtacak daha ne olsun.

Er değilse zaten sürekli tayinci olur nasıl aile apartmanında yaşıcaklarmış anlamadım hacı

Kuzende mangal gibi yürek var maşallah.. 23 te başı bacadan mı çıktı da bu en olumsuz tabloya razı oluyor!

Evli değilim ama birlikte oturup mutlu olan görmedim bacım genelde sorunlu 😁 oğullarını kıskanıyor mu artık gelini mi çekemiyorlar ne bazılarıda çok iyi oluyor tabi onlarda var bu hayatta hakkını yemeyelim :halay:
Benim babaannem mükemmel bir kaynanadır bunu annemde söyler hatta birlikte yaşıyorlar. Ama şahsen benim kaynanamın ne yaparsam yapayım atmadığı kazık söylemediği iftira kalmadı :D Rabbim kendi gibilerle karşılaştırsın ne diyim 🥴😎

aile apartmanı kıskanç baskıcı. evlensin de görsün gününü. bunu düşünmesi bile.... neyse demiyorum bişey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X