- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
Ben sözlüyüm şuanda ; sözlüm farklı bir şehirde ben farklı bir şehirde. Bulunduğu şehirden çalıştığı işten ayrılarak başka bir şehire daha iyi bir iş için gitti ( abisi ile çalışmak için ) ancak gittiğinden beri bir kelam edemiyoruz abisiyle kalıyor abisi de evli, 1 hafta iyiydi hiç sıkıntı yoktu 2 .hafta ile sıkıntıları başladı dert yanmaları vs. aile konusuna karışmak istemiyorum ama abisine kızıyor ona bir şey diyemiyor bana bağırıyor Ve ben yoruldum daha öncede böyledi başka bir şey kızar bana bağırırdı; Şuan oununla iletişim kopukluğu yaşıyorum akşam arıyor abim geldi deyip kapatıyor. Hak veriiyorum ona ayrı eve çıkmak istiyor ama olmuyor abine de diyorm bağırıyor . Ne yapmam lazım alttan almak dan yoruldum.Ayrılmak istemiyorum bu sorunlardan kaçmak olur... Of demek istemiyorum Af diyorum..Konuşaym diyorum onada kızıyor
Ben napayım lütfen yardımcı olun...
Birincisi her zaman böyleyse eğer ileride de bu değişmeyecektir.. her şeyde sinirini senden çıkarmaya çalışacak. Bunun adı da güven eksikliği.. karşısındaki insana bir şey diyemiyor, ona kusacaklarını sana
İkinci olarak saygıyı anlarım da bazı aileler çok abartıyor bunu.. abinin yanında konuşamıyorsan, geç başka yere konuş canım. Koca adamsın canını mı alacak?