• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli adam, karı koca arasına girmem ....

Dinimiz erkekleri 4 eşle sınırlandırırken kadınlarla ilgili herhangi bir sınırlandırma bildirmemiştir.sınır olsaydı yüce mevlam bildirirdi.bir çetele tutup hafta 7 gün nasılsa her güne bir bey alabilirsiniz.hem beyler evlerinden uzak kalmamış olur hem siz karı koca arasına girmemiş olursunuz hemde biraz soğumuş olursunuz malum kızışmışsınız.win-Win yani.

Evli bir adamla imam nikahliyim. Karisinin haberi var bosanmak istiyor. Ama adam mal mulk ve cocuklar icin asla bosanmam diyor. Beni dun gece arayip adami bosanmaya ikna et dedi. Kari koca arasina girmem, dinimizde de uygun, gel haftanin 3 gunu bende kalsin 4 gunu sende dedim. Kabul etmedi.. ne yapmali?
Konu eski ama bir yanlışı düzeltmek icin yazıyorum.
Dinimizle ilgili yanlış bilinenler o kadar cok ki. Bilgisizliginizle İslamı kötü gösteriyorsunuz.
"Dinimizde uygun" dediğiniz ikinci eş olmak, sizin durumunuzda uygun degil.

Erkek, ilk eşin rızası olursa ikinci kadinla nikah kiyabilir. Toplumumuzda ilk eşin de genelde çoğunlukla (şükür ki) rızası olmadığı icin ikinci eşle evlenilemez. Konuyla ilgili ayetin mealini hatta tefsirini okursanız ayetin sonunda "Tek eşte kalmanız daha hayırlıdır" ifadesini görürsünüz 🤲 Lütfen ben bu dine inaniyorum ama neleri içeriyor, kutsal kitabinda ne yaziyor diyerek bir bakın araştırın, bilgi edinin, öyle daha saglam bir inanış olur.

Evli bir adamla imam nikahliyim. Karisinin haberi var bosanmak istiyor. Ama adam mal mulk ve cocuklar icin asla bosanmam diyor. Beni dun gece arayip adami bosanmaya ikna et dedi. Kari koca arasina girmem, dinimizde de uygun, gel haftanin 3 gunu bende kalsin 4 gunu sende dedim. Kabul etmedi.. ne yapmali?
dalga mı geçiyorsunuz kreş mi burası

4 günü bende kalsın 3 günü sende diyin bir de. Belki 4 gün fazla gelmiştir.

Brandayı muşambayı yırttılar, limon gibi kızım seni sıktılar, portakal gibi soydular, kağıt gibi yırttılar şarkısını dinlememişsiniz hiç belli.....

Back
X