• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli adam nette ne isi var

Okuduğum kadarıyla seninde sevgilin var . arada girdiğini söylediğin arkadaşlık sitesine uyeymisin sevgilin olduğu halde o sitelerde ne isin varsa

Evli erkekler de onun için gidiyordur.

Artik nedir bu doyumsuzluklari bilemiyecem allah akil fikir versin

aslında çok basit,
siz o siteye ne amaçla üye oldunuz.? öylesineymiş.. arada takılıp ciddiye almıyormuşsunuz..

işte bazı evli erkeklerde bu amaçla giriyor, öylesine,
ciddi takılacakları için değil; belki bir iki kız kandırır, biraz faydalanır tamam..
hatta eşimle ayrılık eşiğindeyiz falan da der, saf kızları ikna eder büyük aşkına !
iyi bir senaryo üretir işte....

sonra da tabiiiii kiiiiiiiiii eşinden bir türlü boşanamaz ve genç kızı öylece bırakır...
eş öğrense durumu da ne değişir ki ; öylesine takılıyordu ciddi değildi !

çok şaşırmamak lazım...
Allah ıslah etsin böyle evli olup iş çevirenleri...
Pardon da ben bekarim istedigim yerde takilirim.adam ciddi olsa ne olcak olmasa ne olcak baska kadinla yatmak amacinda mi evet.önemli olan bu.

Fake olan hesaptan gozunu korkutmaya cekiniyorsun camur sicrar diye ama gorursem soyliycem diyorsun yuzyuze soylemek bana cok daha mantiksiz geldi. Senin olduğunu bilmedigi o hesapta camur sicratamaz da adamın yüzüne soylersen bilmiyorum.
Ya yuzunede soylemicem vazgectim...ugrasamam..esi biliyordur yedigi haltlari.o memnunsa boynuz yemekten banane

zerrinsakli .!.:
Benim sevgilim yok.nerden uydurdun

Ben neden uydurayim bu sözün hoş değil yazdığım gibi önceki konularinda sevgilin olduğunu yazmıştım sanki kadınlar kiskanilinca sevildiğini düşünüyor konundu sanırım şuan telden girdigim için bakamiyorum

Yanlış okudumsa bilemiyecem

Bunu da söyledim zaten

Ben neden uydurayim bu sözün hoş değil yazdığım gibi önceki konularinda sevgilin olduğunu yazmıştım sanki kadınlar kiskanilinca sevildiğini düşünüyor konundu sanırım şuan telden girdigim için bakamiyorum

Yanlış okudumsa bilemiyecem

Bunu da söyledim zaten
Ondan iki hafta once ayrildim....hay allahim ya...iyi oku tarihleri...

[QZerrinsakli, post: 37934051, member: 626447"]Ondan iki hafta once ayrildim....hay allahim ya...iyi oku tarihleri...[/QUOTE]

Demekki iyi okumuşum neymiş sevgilin varmış yani yanlış okumamisim yanilmamisim...

Ha ayrıldığını ne bileyim hayatını mi takip ediyorum arkadaşım...

[QZerrinsakli, post: 37934051, member: 626447"]Ondan iki hafta once ayrildim....hay allahim ya...iyi oku tarihleri...

Demekki iyi okumuşum neymiş sevgilin varmış yani yanlış okumamisim yanilmamisim...

Ha ayrıldığını ne bileyim hayatını mi takip ediyorum arkadaşım...[/QUOTE]
Bilmiyorsan konusmayacaksin.sevgilin var o sitede isin ne demuceksin...

[QUOTEinsakli, post: 37934178, member: 626447"]Demekki iyi okumuşum neymiş sevgilin varmış yani yanlış okumamisim yanilmamisim...

Ha ayrıldığını ne bileyim hayatını mi takip ediyorum arkadaşım...[/QUOTE]
Bilmiyorsan konusmayacaksin.sevgilin var o sitede isin ne demuceksin...[/QUOTE]

Ben konuna yorum yaptım konu actinsa yorum da yapilacak konusmayacaksin da ne demek

Neyse ben yorumu mu yaptım cevabını aldım

Sana iyi günler zerrincigim:KK54:

Back
X