Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin ama dedigin gibi sonradan ogrenen insanlar var secemiyosun ki kimi sevcegini.Bastan bilmeden sevmisse erkekde bunu saklamissa tabiki burda kadinin suçu yok ama bile bile severse olmaz tabi.kadinda erkekde arzularini hislerini engelleyecek kapatacak baskalarina kendini yoksa kim kime dum duma olur hayat
Senin esinle ilgili bole bi sorunun oldu galiba.Bastan bilmeden sevmisse erkekde bunu saklamissa tabiki burda kadinin suçu yok ama bile bile severse olmaz tabi.kadinda erkekde arzularini hislerini engelleyecek kapatacak baskalarina kendini yoksa kim kime dum duma olur hayat
evli bir erkeği sevmemeyi seçin bir zahmet
neden onların savunuculuğunu yapıyorsunuz ki acıdınız mı hallerine?Ben kendim icin yazmadm bunu zaten hemen tepkiye gerej yok ama tanidigim insanlar var yani
Sen kendin dusmussun bu duruma belli ve savunmak degil bu sadece dusunce herkez gibi burda bende dusuncemi yazdim o kadar. Sen neden bu kadar rahatsz oldun.neden onların savunuculuğunu yapıyorsunuz ki acıdınız mı hallerine?
dikkat edin de acınacak hale düşmeyin..
zaten ogrendikden snra devam etmesi tabikide yanlis ben en basindn bahsettm ya basta bilmiyorsa diye ama siz yanlis anladiniz neyse.velhasıl sen bılmeden sevmısse dıyorsun anlıyorum bu devırde bılmemek ıcın kör olmak lazım da neyse tamam olabılır ogrenınce de artık sevdım bıkere deyıp devam mı etmelı neyı savunuyorsun arkadasım sen? herkes bırbırınden farklı anlar yani.. Hem ogrenince bırakıp bırakmamasından kendı karakterini de ortaya dökmüş olur bu kişiler tartısmaya gerek yok bile yok :)
Birde pamuklara sarıp sarmalayalım istersen.Burda evli erkeklerle gorusenlere bitom laf soluyosunuz ne yasadigini neler oldugunu bilmeden ama bence yapmayin kendinizide koyun o insanlarin yerine sizce kendileride ister miydi evli bi adam sevmeyi.
ben hiçbir zaman, evli insanlarla ilişki yaşayıp bir de buna "masum" kılıflar uyduran insanlara acımadım acımam daSen kendin dusmussun bu duruma belli ve savunmak degil bu sadece dusunce herkez gibi burda bende dusuncemi yazdim o kadar. Sen neden bu kadar rahatsz oldun.
Birde pamuklara sarıp sarmalayalım istersen.
Sevdiğin insanı düşün , evlenmişsin. Aynı şekilde kocanın biriyle ilişki yaşadığını düşün ne hissedersin?
El insaf ...
Tabikide acinmaz bu durumda bende acimam zaten.ben hiçbir zaman, evli insanlarla ilişki yaşayıp bir de buna "masum" kılıflar uyduran insanlara acımadım acımam da
Yanlış falan anlamadımÜsttede aciklamasini yaptm siz yanlis anladiniz.
Tepki cekip cekmemk hic umrumda degil ben sizi inandirmak zorundada degilim sonucda inanip inanmamk size kalmis.Yanlış falan anlamadım
Ya tepki çekmemek için ben değilim diyorsunuz ya da varsayalım gerçekten çevrenizde gördünüz. Onları tanıdığınız için bu şekilde düşünüyorsunuz. Bu olay sizin başınıza gelse aynı tepkiyi vermezsiniz.
Etrafınızda birileri bu durumu yaşadı diye de gelip bıraya konu açmanız da hiç inandırıcı değil bu arada.