Evli adam

Geçmiş olsun
Kuzen olayı bana inandırıcı gelmedi yalan söylemediği ne malum

Sosyal medya hesabını gösterdi bana ilk, benim böyle hayatım var diye iyice asagılara gittim evlilik teklifler yatlarda bilmem nerelerde. Bide diyo SEVMİYODUM! Yok anasının hörekesi! Ay beni birielri tokatlasın ya ilk defa böyle bi şey yasadım o kadar üzüldüm ki bilmiyorum allak bullak oldum kimseye güvenim kalmayacak

Bir zamanlar duygusal boşlukta olduğum zaman birine kapılmıştım kısa süre. Meğer adam evliymiş. Ama bana diyor ki 3 yaşında kızım var, onun için aynı evde kalıyoruz, ayrı odalarda yaşıyoruz vs. Sonra kısa sürede iletişimi kestim tabi. Ama bu arada bana vurgun halleri var, çok şey yapıyor benim için,bir yandan aklım çelinecek gibi oluyor, o derece. Aradan 3 sene geçmedi 2.çocuğu yapmışlar ayrı odalarda yattığı karısıyla :)
Yani demem o ki bu erkeklerin gözünde, daha fazla kadınla yatmak yolunda herşey mübah. Kişisel almayın :)

Bir zamanlar duygusal boşlukta olduğum zaman birine kapılmıştım kısa süre. Meğer adam evliymiş. Ama bana diyor ki 3 yaşında kızım var, onun için aynı evde kalıyoruz, ayrı odalarda yaşıyoruz vs. Sonra kısa sürede iletişimi kestim tabi. Ama bu arada bana vurgun halleri var, çok şey yapıyor benim için,bir yandan aklım çelinecek gibi oluyor, o derece. Aradan 3 sene geçmedi 2.çocuğu yapmışlar ayrı odalarda yattığı karısıyla :)
Yani demem o ki bu erkeklerin gözünde, daha fazla kadınla yatmak yolunda herşey mübah. Kişisel almayın :)
O kadar kelime etmesi inandırmaya calışması. Görünüşü güven verici değildi zaten salak Kafam.

Senle eğlenicek sonra karısına dönecekti ve sen kötü olucaktın
Boşver aptal işte

Ayyy yine ayar oldum nasıl yaratıklar var. Hadsiz terbiyesiz kendini bilmez yaratık. Bi de utanmadan hâla kandırmaya mı çalışıyor? Keşke haddini bildirseymişseniz de size öyle bir terbiyesizlik yaptığına pişman olsaydı gerçi biraz ar edep olsa baştan öyle bir şey yapmaz. Yazık eşine üzüldüm. Çok yazık...

Yalnız helal olsun size 👏 şimdiki bazı kızlarda da medeni durumu takmama hali git gide çoğalıyor.. Ahlak her şeyden daha önemli.

Kızlar belki katılır belki katılmazsınız ama erkekler doğuştan çok eşli yapıya sahip bana göre.Tek bir kadınla yetinmemiyorlar.Yüzüğe bakmak da yetmiyor evliyken yüzük takmayan erkek çok.İyi ki mantığınızı kullanmışsınız.Ben aşırı şüpheci olduğum için kimliğe bakıyorum da yeni kimliklerde medeni hali kısmı kaldırıldı herhalde.

Kızlar merhaba,
Tatildeyim biriyle tanıştım, evli cıktı. Ben farketmeseydim bide bana yutturmaya calışacaktı fark edince kendi itiraf etti. O kadar sinirlerim bozuldu ki insanlar bu kadar pis bu kadar iğrenc nasıl olabiliyolar? Yanında bi de arkadaşları kuzenleri vay kimse hop demiyo !
Hala daha kendime gelemedim sinirden. Yok aşık oldum sana ben yok ben bu evliyim diye beni istemezsin, ee bide isteseydim ? O an o kadar saçma sapan bi drumdaydım ki nasıl ortamdan kopacagımı ne yapacagımı bilemedim. Bu da bana tecrübe olarak kalacak işte. Sadece paylaşmak istedim travma yaşadım resmen
Üniversite okurken yerel bir markette parttime kasiyerlik yapıyordum. Bir gün adamın biri geldi. gayet bakımlı, hoş ve nazik davrandı. (ki kasiyerlere ve diğer çalışanlara ego tatminine gelen o kadar çok gelişimini tamamlamamış insancıklar vardı ki, bu adam bir an ışık hüzmesinden çıktı geldi sandım.) baktım üst üste gelmeye başladı, ben kasaya dönerken arkadaki poşetliğe notlar koyuyor, çiçek bırakıyor. ooo dedim adam yaldır yaldır koşuyor. Neyse bir gün kredi kartı kullandı kendisi, baktım adı soyadı post kağıdında yazıyor. Hadi dedim bi bakayım kim bu diye. Yazdım adını soyadını Facebook a çıktı profili, zaten soyadı alışılmadık birşeydi çabuk buldum. Neyse, bu zeka küpü evliymiş karısıyla fotoğrafları var ilişki durumu var. Sinirden bir gülme krizine girdim ama neden? Böyle salaklar cin olmadan adam çarpacak. Kapattım gittim işe, yine geldi zaten şaşmaz. Sırtlan av peşinde ya.
Aldı birşeyler gitti, aradan 3-4 saat geçti, yemek yemek için dışarı çıktım bir baktım arabayı benim kasayı göreceği bir yere park etmiş beni izliyor. Oho çattık yani.
Yine geldi, kompliman yapacağı sıra adını soyadını söyleyip, bir daha benim vardiyamda gelirse rezil edeceğimi, evli olduğunu bildiğimi söyledim.
O an inanılmaz güzeldi, gökkuşağını bir insanın yüzünde sırayla görmek komikti.
Yani sözün özü, en azından yakalanmış gerizekalı, keşke bir laf koyup kalsaydınız da o gökkuşağını izleseydiniz.

Eşi,sevgiliyi tatile, oraya buraya yalnız göndermek istemeyen kadınları şimdi anlıyorum. Malını biliyor kadınlar. Siz de bir başka mala denk gelmişsiniz hepsibu

Helal sana..bu pisliklere her kadın senin gibi yapsa..bi halt edemezler aslında..pastam şöyle dursun..hem karnım doysun..şeref yoksunu yaratık..

Kızlar belki katılır belki katılmazsınız ama erkekler doğuştan çok eşli yapıya sahip bana göre.Tek bir kadınla yetinmemiyorlar.Yüzüğe bakmak da yetmiyor evliyken yüzük takmayan erkek çok.İyi ki mantığınızı kullanmışsınız.Ben aşırı şüpheci olduğum için kimliğe bakıyorum da yeni kimliklerde medeni hali kısmı kaldırıldı herhalde.
Geçen bi tv programı izliyorum, şu eşlerin sevgililerin katıldıgı program. 8 aylık İlişkileri varmış yüzük takılmıs. Cocuk kıza gerçek yaşından 2 yaş daha büyül oldugunu söylemiş. Yani normalde kızdan 4 yaş büyükken 2 yaş büyük oldugunu söylemiş. Kız programa katılarken ön görüşmede öğrenmiş bide gerçek yaşını çocuğun. Kızın biraz yaş takıntısı varmış o yüzden yalan söylemiş. Pes dedim ya 8 aylık ilişkimde ben adamın e devletten secelisini dökerim. 10 kuşak akrabalarını araştırırım.

Üniversite okurken yerel bir markette parttime kasiyerlik yapıyordum. Bir gün adamın biri geldi. gayet bakımlı, hoş ve nazik davrandı. (ki kasiyerlere ve diğer çalışanlara ego tatminine gelen o kadar çok gelişimini tamamlamamış insancıklar vardı ki, bu adam bir an ışık hüzmesinden çıktı geldi sandım.) baktım üst üste gelmeye başladı, ben kasaya dönerken arkadaki poşetliğe notlar koyuyor, çiçek bırakıyor. ooo dedim adam yaldır yaldır koşuyor. Neyse bir gün kredi kartı kullandı kendisi, baktım adı soyadı post kağıdında yazıyor. Hadi dedim bi bakayım kim bu diye. Yazdım adını soyadını Facebook a çıktı profili, zaten soyadı alışılmadık birşeydi çabuk buldum. Neyse, bu zeka küpü evliymiş karısıyla fotoğrafları var ilişki durumu var. Sinirden bir gülme krizine girdim ama neden? Böyle salaklar cin olmadan adam çarpacak. Kapattım gittim işe, yine geldi zaten şaşmaz. Sırtlan av peşinde ya.
Aldı birşeyler gitti, aradan 3-4 saat geçti, yemek yemek için dışarı çıktım bir baktım arabayı benim kasayı göreceği bir yere park etmiş beni izliyor. Oho çattık yani.
Yine geldi, kompliman yapacağı sıra adını soyadını söyleyip, bir daha benim vardiyamda gelirse rezil edeceğimi, evli olduğunu bildiğimi söyledim.
O an inanılmaz güzeldi, gökkuşağını bir insanın yüzünde sırayla görmek komikti.
Yani sözün özü, en azından yakalanmış gerizekalı, keşke bir laf koyup kalsaydınız da o gökkuşağını izleseydiniz.
Alkollüydü anladıgım kadarıyla herif ben biraz tırstım deli cesareti eder hayır dediğimde bogazıma yapışır diye. O yüzden alttan almak zorunda kaldım korktum. Zaten apar topar kalktım, sen bana yazmayacaksın dimi diye sordu evli adamla ne işim olur karına evliliğine odaklan buralarda böyle gezme dedim.

Eşi,sevgiliyi tatile, oraya buraya yalnız göndermek istemeyen kadınları şimdi anlıyorum. Malını biliyor kadınlar. Siz de bir başka mala denk gelmişsiniz hepsibu
Evet haklılar ama adamın fıtratı bozuk ise akşam karısının yanında yatarken bile kızlarla konusabilir flört edebilir. Ciftlerin karşılıklı birbirine anlayıs göstermesinden yanayım ama böylelerini görünce ben asırı erkeklerden ve evliliklerden soğudum ya düzgün adam insan evlilik çooook az. Bide bana diyo ki Asık oldum ben sana, güldüm ne aşkı ya aşk o kadar kolay mı sen hiç sevmemişsin gerçek anlamda dedi. Sonra evli oldugunu itiraf etti dedim sen bana aşktan sevgiden dem vurma en son konuscak kişilerden biride sensin. Karımı sevmiyorum aile zoruyla oldu diyo iyice instagrama baktım gayette isteyerek aşk evliliği yapmış. Hangi adam aile zoruyla yatta katta havai fişekle evlilik teklifi eder ay valla aklıma geldikçe delleniyorum

Alkollüydü anladıgım kadarıyla herif ben biraz tırstım deli cesareti eder hayır dediğimde bogazıma yapışır diye. O yüzden alttan almak zorunda kaldım korktum. Zaten apar topar kalktım, sen bana yazmayacaksın dimi diye sordu evli adamla ne işim olur karına evliliğine odaklan buralarda böyle gezme dedim.
Utanmazın yüzünün derisi de kalın.
Boşverin, iyi yapmışsınız. Allahın verdiği sayılı nefesi tüketmeye değmez erkek milleti.

Valla şaka gibi
İki gün önce birisi numarasını verdi bana
Geldim, ekledim whatsappte düğün fotoğrafı var karısıyla
Ahajshajsh
Bari düğün fotoğrafını silseydin hahah yazıp sildim :D
Adamlar bu kadar rahat ya

Valla şaka gibi
İki gün önce birisi numarasını verdi bana
Geldim, ekledim whatsappte düğün fotoğrafı var karısıyla
Ahajshajsh
Bari düğün fotoğrafını silseydin hahah yazıp sildim :KK70:
Adamlar bu kadar rahat ya
Çüş ya şerefsiz.
Bende düğün fotograflarına bu ne diyorum arkadaşım diyo, düğünü vardı diyo ahjskddk şaka gibi
Sonra göz ucuyla baktım bi telefonuna o fotoğrafları birden arşivlemeye başladı. Yüzüm düştü benim afalladım sonra sen akıllı kadınsın sana her seyi söylicem dedi ee söyle bi zahmet her sey ortada.

Back
X