- 12 Ekim 2012
- 1.286
- 3.681
- 133
- Konu Sahibi anaanastasia27
Çok yakınımda bu dili bizim gençlerden iyi kullanan ve yazan biri rus biri ukraynalı gelinlerimiz var mesele elbette ki ırk değil mesleğiniz hiç değil burda sizin en büyük hatanız adam evliyim çocuğum var demesine rağmen onunla ilişkiyi başlatıp devam etmeniz... Eğer pasaport dertse ve alamıyorsan adamdan git kaybetmiş gibi yenisini çıkartdır biraz masraf olur en fazla onu da bu saatten sonra gözün görmemeli diye düşünüyorum haa illa ülkeyi mi terketmelisin yoo bence bu şart değil sen bir daha bu hataya düşmeyecek ve hayatını düzgün geçireceksen şehir değiştirsen yeter ama sen bunu gerçekten istiyor musun önemli olan o... İnsanları ırkından vuranlatı anlamıyorum sanki türk kızlar bu haltı yemiyor şaşırıyorum bu aldatan adi adamların hepsi ruslarla mı aldatıyor. Konu sahibi kim hangi ülkede olursa olsun bence insan olmanın gereği evli barklı çoluklu çocuklu ya da sevgilisi olan insanlardan uzak durmaktır nereye gidersiniz bilmem ama artık bu hataya düşmeyin kimsenin de sizi kullanma sına müsaade etmeyin.