Bak canım ben evli değilim; yazmayacaktım da kimseye akıl vermek bana düşmez, kaldı ki düşmez kalkmaz bir Allah'tır. Belki ben yapmam; ama bi gün bi ķızım olur, o yapar böyle bi hata, insanız sonuçta, yarın ne yapacağımızın, şeytana uyup uymayacağımızın garantisi yok, kınamıyorum yani seni. Benim yorumum sadece şu cümleye 'bi erkek durduk yere aldatmaz.' Sanirim sen hiç tanıyamamışsın Türk erkeklerini. Maalesef bizim erkeklerimiz doyumsuz, çok da mutlu etsen, önünden kuş sütünü de eksik etmesen, kölesi de olsan yine de aldatır eğer ki fırsatını bulursa ki bu fırsatı da sen vermişsin. Ilk fırsatta seni de aldatacaktır ki senle mutluysa eşini boşar senin mantığına göre bu bi nevi sana da ihanet oluyor. Açık açık söylemem gerekirse o adam seni sevmiyor. Sevse dk durmaz boşanır, seninle evlenirdi. Seni kaybetmek istemiyor; çünkü evli ve bi tane daha birisini bulup evli oldugunu bile bile kabul edip, metres hayatı gibi hayat yaşamayı kabul edecek çok az kişi var ki bunu bulması da çok düşük ihtimal. Adam sadece kendini düşünüyor. Şimdi oturup kendine itiraf et, bu adam seni sevse nasıl davranır, seni kaybetmek neden istemiyor.