Evli arkadaşlar sizde benim gibi evde oturmaya mahkummusunuz...

H_E_N_D

stay Strong
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
320
1
96
41
kızlar valla ben artık bunaldım evde otur otur çocuklarla sıkıldım görüştüğüm ne bi arkadaşım var ne doğru düzgün bi eş dost nolcak böyle ya eşimle dışarı çıkınca bi garip oluyorum ya böyle acayip acayip bakıyorum millete konuşmayı sohbet etmeyi unuttum valla...
ne yapıcaz böyle ya benim le aynı sorunu yaşayan varmı ne yapıyolar acaba..:uhm:

slm cnm bende sendenim
dediğin çok doğru ev işi çocuk derken bi bakıyon akşam olmuş
bende yeni2 yıl oldu bu semte taşinali benimde hiç arkadaşim ve dostum yok
ama burada çok güzel dostluklar edindim iyiki buras var yoksa deli olurdumsenağlama

kurslara yazıl bence.
belediyenin kursları var takı tasarımı ahşap boyama vb.
hem güzel vakit geçirirsin hem de arkadaş edinirsin.
eve kapanma bence.kendini daha iyi hissedersin oyalanacak bir şeylerin olursa

kurslara yazıl bence.
belediyenin kursları var takı tasarımı ahşap boyama vb.
hem güzel vakit geçirirsin hem de arkadaş edinirsin.
eve kapanma bence.kendini daha iyi hissedersin oyalanacak bir şeylerin olursa

düşünmedim deil ama canım iki tane küçük kızım var ve eşim malesef çok kıskanç dışarı çıkma gibi şansım olmuyo pek

evde oturmak birazda kişisel tercih bence..
durumun nasıl,çocukların küçük mü bilmiyorum ama
kurslara yazılabilirsin.blediyelerin kursları var ücretsiz
..her gün yürüyüşe çıkabilirsin..
alışveriş merkezlerine gidebilirsin çocuklarını da alıp..
parka gdebilirsiniz...değişik hobiler bul kendine ya da..
ne bilim bu tamamen senin elinde...

slm cnm bende sendenim
dediğin çok doğru ev işi çocuk derken bi bakıyon akşam olmuş
bende yeni2 yıl oldu bu semte taşinali benimde hiç arkadaşim ve dostum yok
ama burada çok güzel dostluklar edindim iyiki buras var yoksa deli olurdumsenağlama

sm canım zaten burası olmasa napardım bilmiyorum ama yazda geldi nerdeyse böyle evin içinde otur otur bilmiyorum eşim de işten geliyo yorgun argın oluyomuş anlıycan bıktım artık

çocuklarını yuzme kursuna falan yazdır yaz geldı hem sen sosyal olup cevre edınırsın,hemde cocukların havası degışır ne dersın.

evde oturmak birazda kişisel tercih bence..
durumun nasıl,çocukların küçük mü bilmiyorum ama
kurslara yazılabilirsin.blediyelerin kursları var ücretsiz
..her gün yürüyüşe çıkabilirsin..
alışveriş merkezlerine gidebilirsin çocuklarını da alıp..
parka gdebilirsiniz...değişik hobiler bul kendine ya da..
ne bilim bu tamamen senin elinde...

malesef canım eşimin elinde ne yapıcam bilemiyorum çocuklarımı bırakabileceğim bi yerde yok..

canım bende sizdenim 10 aydır evliyim vee çok bunaldım görüştüğüm 3 kişi var annem kayınvalidem ve aynı apartmanda oturduğumuz eşimin dayısıgil benim eşimde çok kıskanç şimdi hamileyim yürüyüş yapmam lazım ama yalnız olduğum için çıkamıyorum 1 hafta adımımı dışarı atmadığım oluyor napcaz biz yaa böle üff üff şimdide eşim yok inşaat sezonu açıldı gece 12 de filann geleceksenağlamasenağlama

çocuklarını yuzme kursuna falan yazdır yaz geldı hem sen sosyal olup cevre edınırsın,hemde cocukların havası degışır ne dersın.

ay canım gükkurusu benim çocuklar daha bir ve iki yaşındalar göndersem boğuluverirler allah korusun :roflol::roflol::roflol: ama biraz büyüdüklerinde iyi bir fikir bence..ama şimdi ne yapıcam?

canım bende sizdenim 10 aydır evliyim vee çok bunaldım görüştüğüm 3 kişi var annem kayınvalidem ve aynı apartmanda oturduğumuz eşimin dayısıgil benim eşimde çok kıskanç şimdi hamileyim yürüyüş yapmam lazım ama yalnız olduğum için çıkamıyorum 1 hafta adımımı dışarı atmadığım oluyor napcaz biz yaa böle üff üff şimdide eşim yok inşaat sezonu açıldı gece 12 de filann geleceksenağlamasenağlama

anen canım bende hamileyken yürüyüş falan hakgetire önümde koşuyolu olduğu halde ben çıkamıyodum.şimdide çocuklarımı parka falan götürmek istiyorum ama onuda yapamıyorum çocuklarım balkondan dışarda oynayan çocuklara bakıyolar ve ben çok üzülüyorum..benimkide bi gün var bi gün yok geceleri nöbete kalıyo haliyle yorgun ve bitkin geliyo eve ve biz evde olmak zorunda kalıyoruz.....:içelim:

anen canım bende hamileyken yürüyüş falan hakgetire önümde koşuyolu olduğu halde ben çıkamıyodum.şimdide çocuklarımı parka falan götürmek istiyorum ama onuda yapamıyorum çocuklarım balkondan dışarda oynayan çocuklara bakıyolar ve ben çok üzülüyorum..benimkide bi gün var bi gün yok geceleri nöbete kalıyo haliyle yorgun ve bitkin geliyo eve ve biz evde olmak zorunda kalıyoruz.....:içelim:
oyy oyy napcaz canım yaa bu böle bende diom valla allahtan bebeğim olacak vakit geçer barii diyorum:emir_bebek:

evet canım sende yeni sayılırsın ben tm dört senedir bu hayatı yaşıyorum benim ikitane kızım var küçükler onların peşinde koşmaktan artık cıvkımcıkıyo anlamıyosun gerçekten ama bu seferde hiç bişey anlamıyorum günden diye hayatın geçmeye başlıyo...

evet canım sende yeni sayılırsın ben tm dört senedir bu hayatı yaşıyorum benim ikitane kızım var küçükler onların peşinde koşmaktan artık cıvkımcıkıyo anlamıyosun gerçekten ama bu seferde hiç bişey anlamıyorum günden diye hayatın geçmeye başlıyo...
desene fark eden bişi oluyor:))

evet canım ya aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı işte bazen bi aşağı inip şöyle dolanıp geliyim diyorum iki çocukla nereye diyorum bi dolanıp gelmek için arabalarını indir onları indir çıkar...offff off..

evet canım ya aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı işte bazen bi aşağı inip şöyle dolanıp geliyim diyorum iki çocukla nereye diyorum bi dolanıp gelmek için arabalarını indir onları indir çıkar...offff off..
allah bebişlerine uzun ömür versin canım napacaksın hayat işte herkesin geçtiği yoldan bizde geçeceğiz

bak onları yatırdım şimdi iş güç beni bekliyo hayatım böyle geçip gidiyoo.....tamam evde oturuyum ama en azından bi gelip giden olsa bana oda yok..

allah bebişlerine uzun ömür versin canım napacaksın hayat işte herkesin geçtiği yoldan bizde geçeceğiz

sana da allah hayırlı doğumlar versin canım çok saol haklısın ama evde otur düşün taşın bunaldım iyice işte napıyım..

bak onları yatırdım şimdi iş güç beni bekliyo hayatım böyle geçip gidiyoo.....tamam evde oturuyum ama en azından bi gelip giden olsa bana oda yok..
bizdede tam tersi şu son hafta gelenim yok yoksa çok oluyordum canım yaa oda kötü annenlerle aynı şehirdemisin?

bizdede tam tersi şu son hafta gelenim yok yoksa çok oluyordum canım yaa oda kötü annenlerle aynı şehirdemisin?

aynı şehri bi yana bırak ayrı şehirlerde bile deiliz yurtdışındalar canım iki senedir iznede gelemiyolar..kimsem yok burda ne akaraba ne komşu ne arkadaş..:1no2:

Back
X