Evli arkadaşlar sizde benim gibi evde oturmaya mahkummusunuz...

eeee tamam hersey bukadar yolundaysa sen neden sikayetcisin anlamadim???
Benim okudugum esim yorgun geliyor bizi cikarmiyor bende cikamiyorum falan.

Hersey bukadar tikirindaysa sorun yoksa buraya neden sorun acildi anlamis degilim.
Neyse vardir bir bildigin.
Yada hersey yeni yoluna girdi, cok güzel.
Bakici da varken kendin icin birseyler yap, ne güzel iste bundan rahat hayat mi olur????

canım yazdıklarımı dikkatli okusaydın anlardın beni eşim artık havlar düzeldiği için hafta iki üçgün bizi dışarı çıkarıyo artık dedim bide benim hergün çıkarmama gerek kalmadı insan kendini zor dışarı atıyo bide iki çocukla zor dedim ha bide kimse başına gelmeyince anlamaz burda insanları yargılamayın lütfen yaptımsa yaptım iyide yapmışım biraz zor oluyo ama ilerde çok rahat olucam inşallah çocuklarımda şu an gayet mutlular balkonumada bayılıyor eşim gelincede dışarı çıkıyoruz oluyo bitiyo şimdi bide bakıcı tuttum onlara ablası artık sık sık çıkarız :emir_bebek:

evet canım kesinlikle basına gelmeyen anlamazz anlayıslı açık görüşlü gezip eğlenmeyi seven eşleri olanlar bize tuhaf bakıp yargılıyorlar aradaa ama elden bişe gelmiyo zaman zaman arkadaslar herkeziii özgürlüğüü vee hayat çizgileri bir değil maalesef

eeee tamam hersey bukadar yolundaysa sen neden sikayetcisin anlamadim???
Benim okudugum esim yorgun geliyor bizi cikarmiyor bende cikamiyorum falan.

Hersey bukadar tikirindaysa sorun yoksa buraya neden sorun acildi anlamis degilim.
Neyse vardir bir bildigin.
Yada hersey yeni yoluna girdi, cok güzel.
Bakici da varken kendin icin birseyler yap, ne güzel iste bundan rahat hayat mi olur????

evet canım başta çok sıkıntım vardı ama şimdi arkadaşlarında tavsiyesiyle eşimle ve ailemle konuştum onlarda beni anladılar havalarda düzelince eşim bizi daha sık çıkarmaya başladı tabiki bazı sorunlar hala devam ediyo ama olmuşla ölmüşe çare yok olan oldu ben burda ne yapabiliriz diye benim gibi olan arkadaşlarla sohbet tarzında bi konu gibi açtım kimseyi suçlayıp yargılamak adına deil seninde güzel dileklerin için çok teşşekkür ederim canım dediğin gibi herşey yavaş yavaş yoluna giriyo gibi bakalım artık..

evet eeescim çok haklısın mesela hala bi arkadaşım yada komşum yok?artı eşim yokken dışarı çıkmak nerdeyse imkansız oluyo mecbur onu bekliyorum falan filan dert sorun bitermi hemen... havalar düzeldiği için çok mutluyum en azından balkona çıkıyorum geniş geniş mis gibi hava alıyorum yeşillikler içinde bende öyle mutlu olmaya çalışıyorum işte napıyım..:teselli:

kızlar valla ben artık bunaldım evde otur otur çocuklarla sıkıldım görüştüğüm ne bi arkadaşım var ne doğru düzgün bi eş dost nolcak böyle ya eşimle dışarı çıkınca bi garip oluyorum ya böyle acayip acayip bakıyorum millete konuşmayı sohbet etmeyi unuttum valla...
ne yapıcaz böyle ya benim le aynı sorunu yaşayan varmı ne yapıyolar acaba..:uhm:

canım aynen bende senin gibi 2 senedir evdeyim ev işleri hep aynı şeyler bunalıyor insan

evet eeescim çok haklısın mesela hala bi arkadaşım yada komşum yok?artı eşim yokken dışarı çıkmak nerdeyse imkansız oluyo mecbur onu bekliyorum falan filan dert sorun bitermi hemen... havalar düzeldiği için çok mutluyum en azından balkona çıkıyorum geniş geniş mis gibi hava alıyorum yeşillikler içinde bende öyle mutlu olmaya çalışıyorum işte napıyım..:teselli:

canım benim yaa bende ankara dan istanbula geldim evlendim okadar bunalıyodum ki ne komşu ne arkadaş kimseler yok derken başka bir semte taşındık komşum olurumuduyla geldim ama yok komşumda yok haftasonları eşimle birlikte gidiyorum geziyorum dediğin gibi havalarda düzeldi balkonda oturuyorum felan derken zaman geçiyor ama sıkılıyor insan kendimi körelttiğimi hissediyorum ama en yakın zamanda kurslara yazılcam el sanatları yada ehliyet sende böle yapabilirsin.

canım benim yaa bende ankara dan istanbula geldim evlendim okadar bunalıyodum ki ne komşu ne arkadaş kimseler yok derken başka bir semte taşındık komşum olurumuduyla geldim ama yok komşumda yok haftasonları eşimle birlikte gidiyorum geziyorum dediğin gibi havalarda düzeldi balkonda oturuyorum felan derken zaman geçiyor ama sıkılıyor insan kendimi körelttiğimi hissediyorum ama en yakın zamanda kurslara yazılcam el sanatları yada ehliyet sende böle yapabilirsin.

haklısın canım çocuklar biraz büyüsün bende bişeyler yapmayı düşünüyorum ama şimdilik elim kolum bağlı..

e kolu komsu bişidemi yok???
eve davet et kafadengi komsun felan yokmu??

KK dan davet et eve cocuklu arkadaslarını.
bak fotoda koymuslar hatunlar ne güzel misafirlik yapıorlar coluklu cocuklu oghhhhh

Biraz kişisel tercih bence evde tek oturmak be.
bende hep yalnızım ama ben tercih ediyorum.yoksa cat kapı cıkarım giderim alt komsuya üst komsuya tanısalım diye

e kolu komsu bişidemi yok???
eve davet et kafadengi komsun felan yokmu??

KK dan davet et eve cocuklu arkadaslarını.
bak fotoda koymuslar hatunlar ne güzel misafirlik yapıorlar coluklu cocuklu oghhhhh

Biraz kişisel tercih bence evde tek oturmak be.
bende hep yalnızım ama ben tercih ediyorum.yoksa cat kapı cıkarım giderim alt komsuya üst komsuya tanısalım diye

olmaz mı canım var ama hiçbiri bana uygun deil yiyelim içelim dedikodu yapalım tipler.şöyle kafama uygun bir kişi olsa gene yeter ama o da yok yaşıtım hiç yok benim istediğim böyle bi dost arkadaş olacak biri bana işte..

kızlar valla ben artık bunaldım evde otur otur çocuklarla sıkıldım görüştüğüm ne bi arkadaşım var ne doğru düzgün bi eş dost nolcak böyle ya eşimle dışarı çıkınca bi garip oluyorum ya böyle acayip acayip bakıyorum millete konuşmayı sohbet etmeyi unuttum valla...
ne yapıcaz böyle ya benim le aynı sorunu yaşayan varmı ne yapıyolar acaba..
Çok üzgünüm çoook urayada yeni katıldım yanlızlıktan sıkılıyorm bana arkadaş

HEND ama bi gerçek varki sen eşinle mutlusunnn bu herseyden güzell keşkee bende evdenn çıkmadıgım bi yana eşimle biraz mutlu olabilsem ama bizdede bu yokk tatlım

HEND ama bi gerçek varki sen eşinle mutlusunnn bu herseyden güzell keşkee bende evdenn çıkmadıgım bi yana eşimle biraz mutlu olabilsem ama bizdede bu yokk tatlım

evet canım benim şansım eşimin eğlenceli biri olması ve çoğunlukla aynı şeylerden hoşlanmamız.ama sen neden mutlu deilsin canım onu anlamadım?sorun ne?:uhm:

biz çalışanlarda sıkılıyoruz. sabahtan akşama kadar süreli iş birisiyle oturp konuşmaya bile vaktim olmuyor. akşam eve gittiğim zaman pestile dönmüş oluyorum. akşamları hiç gezemeyiz çünkü çok yorulmuş oluyoruz. hafta sonuda temizlik çamaşır ütü off gün bitiveriyor valla. iliklerime kadar yorgun hissediyorum kendimi. evle iş arasında mekik dokuyoruz.

kızlar gerçekten zamanla herşey yoluna giriyomuş artık bol bol çıkabliyorum ama öyle gezmeye falan deil alışveriş evin ihtiyaçları için ama tabi yoksa benim canım sıkıldı ben dışarı çıkıcam diyemiyorum bekliyelim bakalım ilerde belki onada izin koparırız ee siz neler yaptınız?

son 1yıl bende evde oturanlardanım

ikiz bebeklerimden dolayı

henüz bir yaşındalar

yalnız hiçbiryere çıkamıyorum

eşim uzun saatler çalışıyo

haftada 2saat anca çıkıyorsam......

nekadar zor bişeymiş...alışkın değilim

daha çooook otururuz herhalde

bu seneye kadar bende çoooook sıkılıyordum artık bazen ağlamaya başlıyordum sıkıntıdan ve bu senehem oğlum okula başladı hemde bende iş yapmaya başladım arkadaşım boncuk işiyle uğraşıyor dukkanıda çok yakın bana gidiyoru oraya kadar akşama kadar hem oturuyoru hemde iş yapıyorumm bu sene çookk yoğunum ::))artık sıkılmaya vaktim de kalmıyorr:)))

Back
X